Merhaba. sizlerden bir ricam olucak. kullanmadıgınız bozuk çöpe atılabilecek kulaklıklarınız, kulaklık yastıkları , kulaklık kılıfları jacklar vs. varsa kargo ile bana göndermenizi rica ediyorum.. garantisi vs. olmasın varsa siz gönderin garantiye. elektronik konusunda meraklıyım. hoparlörleri ile ws. uğraşacağım. şimdiden teşekkürler
kargoyu sen ödemeyi planlıyorsun heralde.gittigidiyor , sahibinden gibi sitelerde bozuk ürün satışı oluyo , oralarda şansın daha yüksek ayrıca ß harfinin B ile uzaktan yakından alakası yok
tm bakarim. Dikkatli bakmayan herkes ß nin B ye benzedigini anlar.
ß 'nin alman alfabesinden olup "ss" olduğunu bilen de komik bulur sadece türkçe'ye sahip çıkmak lazım
Türkçeye yabancı kelime katmadım, Var olan dil bilgisi kurallarını değiştirmedim. Sadece ß (Beta) Simgesini B harfi yerine kullandim diye türkçeyi katlettim Öyle mi ?
GG ve sahibindene baktm bozuk kategorisi yok. Eğer sizin elinizde varsa lütfen benimle iletişime geçin
Bozuk kulaklıklarla ne yapacaksın ki ? Kendine yeni bir kulaklık yaratmak mı ? Yok artık!
daha önce yaptim. ancak bantlı felan oluyor. köye felan giderken onları kullanıyorum sony ex82 ye bise olsn istemiyorum hem dedim ya seviorum bu işleri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme