Şimdi Ara

ßozuk kulaklıklarınız varsa içeri lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. sizlerden bir ricam olucak. kullanmadıgınız bozuk çöpe atılabilecek kulaklıklarınız, kulaklık yastıkları , kulaklık kılıfları jacklar vs. varsa kargo ile bana göndermenizi rica ediyorum.. garantisi vs. olmasın varsa siz gönderin garantiye. elektronik konusunda meraklıyım. hoparlörleri ile ws. uğraşacağım. şimdiden teşekkürler

• kargoyu sen ödemeyi planlıyorsun heralde.gittigidiyor , sahibinden gibi sitelerde bozuk ürün satışı oluyo , oralarda şansın daha yüksek
    ayrıca ß harfinin B ile uzaktan yakından alakası yok
  • tm bakarim. Dikkatli bakmayan herkes ß nin B ye benzedigini anlar.
  • ß 'nin alman alfabesinden olup "ss" olduğunu bilen de komik bulur sadece
    türkçe'ye sahip çıkmak lazım
  • Türkçeye yabancı kelime katmadım, Var olan dil bilgisi kurallarını değiştirmedim. Sadece ß (Beta) Simgesini B harfi yerine kullandim diye türkçeyi katlettim Öyle mi ?
  • GG ve sahibindene baktm bozuk kategorisi yok. Eğer sizin elinizde varsa lütfen benimle iletişime geçin
  • Bozuk kulaklıklarla ne yapacaksın ki ? Kendine yeni bir kulaklık yaratmak mı ? Yok artık!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha önce yaptim. ancak bantlı felan oluyor. köye felan giderken onları kullanıyorum sony ex82 ye bise olsn istemiyorum hem dedim ya seviorum bu işleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.