Şimdi Ara

ÖZSÜT Pastanesi BOYOZ İncelemem [Fotoğraflar] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Hocam İzmir'e gel 1 hafta , bir sürü tadılacak , yenilecek yemek yapan yer var. Ciğercisi , balıkçısı , köftecisi , dönercisi... Liste yaparız sana.

alayım o mekanların ismini yıllardır burdayım izmirin yemek kültürü tek kelime çöp

Ben abimizi İzmir'e getirtip dolaşsın bize doğru dürüst yemek yiyecek mekan bulsun diye gaza getirmeye çalışıyorum dostum.

Şaka bir yana hakikaten öyle burası şurası meşhur çok iyi denilecek bir yer yok çok fazla :

Kokoreç için Sanayi'de Asım Usta var , daha temizini bulamazsın. Kokoreç iri parçalı ve lezzetli. Yarım 8 liraydı galiba.

Yine kokoreç için Altay Kokoreç var.

Betonyol'da Niğde Söğüşçüsü iyi , yine Betonyol'da Sevgen Büfe güzel ve ucuz (2.5 TL)tavuk dürüm yapıyor.

Üçyol'dan Hatay tarafına giderken caddede Gerçek Bursa , iskenderi iyidir. Yine Üçyol'dan Hatay'a giderken caminin karşısındaki Sıtkı Ustanın yanından merdivenle inince Battalbey Çiğköftecisi var , mekanın farkı bol koyması ve çalışan abinin samimiyeti.

Kemeraltı Tarafındakiler :

Hisarönü Söğüşçüsü ( Mustafa'nın Yeri )

Cimbomlu Meşhur Söğüşçü

Et döner için Kemeraltı girişindeki Ankara Dönercisi lezzetli ama mekan ufak ve o kadar dolu ki yediğinden hiçbir şey anlamıyorsun.

Yine Kemeraltı girişinde Can Döner var baya şık bir mekan.

Karışık sandviç için Safinaz.

Makarna için mutlaka Alsancak Alavara , en son bir tabak dolu dolu makarna + şarap 6 liraydı. Şimdi yükselmiştir.

Balık ekmek için Güzelbahçe Ferhat Büfe. Gbahçe'de yine kendin pişir kendi ye işinde Cavit'in Yeri , Floryalı...

Konyalı Ahmet Usta , çeşitli şubeleri var. Etli ekmek falan güzel.

Asansör Restourant iyidir. Çiçekliköy Pino iyidir. Alin's iyidir. Reci's iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 8 Aralık 2013; 1:18:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Hocam İzmir'e gel 1 hafta , bir sürü tadılacak , yenilecek yemek yapan yer var. Ciğercisi , balıkçısı , köftecisi , dönercisi... Liste yaparız sana.

alayım o mekanların ismini yıllardır burdayım izmirin yemek kültürü tek kelime çöp

Ben abimizi İzmir'e getirtip dolaşsın bize doğru dürüst yemek yiyecek mekan bulsun diye gaza getirmeye çalışıyorum dostum.

Şaka bir yana hakikaten öyle burası şurası meşhur çok iyi denilecek bir yer yok çok fazla :

Kokoreç için Sanayi'de Asım Usta var , daha temizini bulamazsın. Kokoreç iri parçalı ve lezzetli. Yarım 8 liraydı galiba.

Yine kokoreç için Altay Kokoreç var.

Betonyol'da Niğde Söğüşçüsü iyi , yine Betonyol'da Sevgen Büfe güzel ve ucuz (2.5 TL)tavuk dürüm yapıyor.

Üçyol'dan Hatay tarafına giderken caddede Gerçek Bursa , iskenderi iyidir. Yine Üçyol'dan Hatay'a giderken caminin karşısındaki Sıtkı Ustanın yanından merdivenle inince Battalbey Çiğköftecisi var , mekanın farkı bol koyması ve çalışan abinin samimiyeti.

Kemeraltı Tarafındakiler :

Hisarönü Söğüşçüsü ( Mustafa'nın Yeri )

Cimbomlu Meşhur Söğüşçü

Et döner için Kemeraltı girişindeki Ankara Dönercisi lezzetli ama mekan ufak ve o kadar dolu ki yediğinden hiçbir şey anlamıyorsun.

Yine Kemeraltı girişinde Can Döner var baya şık bir mekan.

Karışık sandviç için Safinaz.

Makarna için mutlaka Alsancak Alavara , en son bir tabak dolu dolu makarna + şarap 6 liraydı. Şimdi yükselmiştir.

Balık ekmek için Güzelbahçe Ferhat Büfe. Gbahçe'de yine kendin pişir kendi ye işinde Cavit'in Yeri , Floryalı...

Konyalı Ahmet Usta , çeşitli şubeleri var. Etli ekmek falan güzel.

Asansör Restourant iyidir. Çiçekliköy Pino iyidir. Alin's iyidir. Reci's iyidir.

kokoreçciler hariç hepsine gittim sanırım onlara da bir bakayım teşekkürler

• İzmir sabahlarımı hatırladım bir an,harika bir tad,kesinlikle deneyin
  • Bu akşam 9 tane daha boyoz aldım, bir kısmı zeytinliydi.

zeytinlide güzel ama peynirli daha hoşuma gitti sanki

4 tane yedim devamı yarın

ÖZSÜT Pastanesi BOYOZ İncelemem [Fotoğraflar]
  • Boyozzzzzzzzzzzzzzzzzzz mükemmel :) yanında haşlanmış tam pişmiş yumurta :) izmirli olanlar tavsiye alalım en kral boyoz nerde :D ben şahsen bornova tarafında oturuyorum çamdibi "imren unlu mamüller var boyozu her saat sıcak cıkıyor fena" sonra bide bornovada migrosun yanındaki çay bahçesinin köşesinde ışıklarda bi adam var sürekli orda onunda harika :D
  • uzun zamandır boyoz'u unutmuştum yanında da flotty organik yumurta

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

uzun zamandır boyoz'u unutmuştum yanında da flotty organik yumurta

yağlı birşey herhalde ? birde 75 kuruş mu hala ?
    şu özsüte bir gidemedim bende biraz fobi var böyle pahalı bir şeyler satan yerlere girip bişey almadan çıkınca bi kötü oluyorum ondan hep vazgeçtim girmekten

• Hala 0.75 tl dostum. Baska bi pogaca ciya sordum 1 tl. Ozsut e gore fiyat cok cok uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 14 Mayıs 2014; 15:59:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hala 0.75 tl dostum. Baska bi pogaca ciya sordum 1 tl. Ozsut e gore fiyat cok cok uygun.

yarın ankamalle ayakkabıya bakmaya gideceğim akşam bi uğrayım içerde oturup yerim editlerim buraya çok soalasın
  • 19 yıllık İzmirliyim.15 yıldır düzenli boyoz yiyorum.Hiç zeytinlisine denk gelmedim.
    Sorun bende mi acaba ?
  • Harbi lan ben de ilk defa duydum zeytinli boyozu. Hadi ıspanaklı olsa neyse, o bayağı lezzetli de, zeytin neymiş arkadaş. Yeni yeni icat çıkarıyorlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirde yenmeli iyidir iyi :D
  • quote:

Hala 0.75 tl dostum. Baska bi pogaca ciya sordum 1 tl. Ozsut e gore fiyat cok cok uygun.

1 lira 25 kuruşa satılıyor Özsüt'te artık boyoz. Cazibesi gitmiş. AVM personeline 1 lira ama yine de pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.