Şimdi Ara

özgüveni tavan yapacak kitaplar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen zaten doğustan kaybetmissin be birader ben sana ne diyim ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirtnumaram10 S kullanıcısına yanıt
    Niye?

• Hangi konuda özgüven istiyorsun onu söyle ona göre tavsiye vereyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Kitaplar insanları değistirir geliştirir buna inan.Bunun için önce ferrarisini satan bilge yi okuman gerekir

• suicideRelated kullanıcısına yanıt
    Tanimadigin kizlara kolayca yavsama

Tanimadigin kizlara kolayca yavsama tanisma vs.

• sirtnumaram10 S kullanıcısına yanıt
    Öyle bi yazmışsın ki okuyunca güncelleme gelecek sanki merak etme kitabın ne olduğunu ne işe yaradığını biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Sonradan öz güven kazanabilen de görmedim açıkçası. Sanırım her şey doğuştan geliyor ya da iş çocuklukta bitiyor.

Şu lafı söyleyen insan, özgüven sorunu olan diğer insanların düzelmesini istemiyordur AMA düşük özgüvenden yakınıp her yerde çare arıyordur. (kişisel olarak algılama)

Ben bunu gördüm

NET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 23 Nisan 2016; 15:31:23 >
  • Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Dostim guncelleme gelecek demedim ama buyuk katki saglar.

• earnmoney E kullanıcısına yanıt
    Hocam son cumlen bana bişeyler katabilir.

• Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam haklisin bence de.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirtnumaram10

Tanimadigin kizlara kolayca yavsama tanisma vs.

Gerçekler biraz acıdır eğer yaşın büyükse ve kız konusunda pek bir icraatin olmadıysa bu konuda fazla gelişemezsin, 20lerdeysen ve asosyalsen çok savaşman gerekir. Tanımadığın kızlara yavşama hedefi yerine bir ortama gidip oraya yazılıp ordaki insanlarla kaynaşmaya bak bir kızla yavaş yavaş tanış. Kızlar çok çabuk güveniyor insana her görüşünde her konuşmanda biraz daha güveniyor ve samimi oluyor.

Benim hayatımda hiç sevgilimin olmamasının sebebi hiç bir yere gitmedim yıllardır. Sadece rastgele insanların geldiği mekanlarda takıldım ve oralardan kız düşürmek türkiyede bin erkeğin birinin bile zor yapabileceği birşey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Sonradan öz güven kazanabilen de görmedim açıkçası. Sanırım her şey doğuştan geliyor ya da iş çocuklukta bitiyor.

Şu lafı söyleyen insan, özgüven sorunu olan diğer insanların düzelmesini istemiyordur AMA düşük özgüvenden yakınıp her yerde çare arıyordur. (kişisel olarak algılama)

Ben bunu gördüm

NET

Bunu söyleyen adam da öz güvensizlikten şikayet edip düzelmeye çalışıyordur. Olumsuz yorum görünce de süslü laflarla atarlanmaya başlıyordur.

Atarını git yolda yürüyen herhangi bir adamın yüzüne karşı yap, bakarsın öz güvenin tavan yapar.

Yaşım 18 hocam.Özgüvensizlik dediğim her konuda değil yabancilara karşı olabiliyor.Tanismaya cesaret edememek vs.

• Kürk mantolu madonna. Sana özgüven verir mi bilmem ama güzel kitaptır. Özgüven kafada başlar.

• Napam reis beynimi mi yikayayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirtnumaram10

Napam reis beynimi mi yikayayim.

Kendini birşeyi yapmaya zorunda bırak. İnsan çoğu zaman yapabileceği ama yapmadığı şeyleri zor durumda kalınca çok etkili şekilde yapar.

• Bi kere tanimadigim bi kiza çok ilgimi cekiyosun seninle yakindan tanismak istiyorim diyebildim.Nasil yaptigimi bilmiyorum.Ama bir ay ugrastim bunun için.Kiz sevdiğim biri var dedi ve gitti.Ben de bi daha boyle bişey yapmadim.

• Up up konu güncel.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Ben bunu gördüm

NET

Bunu söyleyen adam da öz güvensizlikten şikayet edip düzelmeye çalışıyordur. Olumsuz yorum görünce de süslü laflarla atarlanmaya başlıyordur.

Atarını git yolda yürüyen herhangi bir adamın yüzüne karşı yap, bakarsın öz güvenin tavan yapar.

Özgüveni düşük olan biri varsa onu düzeltmeye çalışır, bundan daha doğal bir şey yok

Ama, özgüven sorunu olan birine "bu doğuştan gelir" demen "bunu sonradan düzeltemezsin" anlamına gelir , bu da forumda bu sorunu olan kişilerin moralini bozmaya çalışıyorsun demektir

Burada özgüven sorunu olup da aşan kişiler tanıdım, hatta biriyle de görüştüm

Ya hadi hepsini geçtim, üstteki yazımı bi atar olarak algılaman bile sorunun kimde olduğunu gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 23 Nisan 2016; 15:51:07 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.