Şimdi Ara

Özgüven sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hikayeme nerden başlasam bilmiyorum hayatım boyunca hep hata yaptım.Liseye geçiş(SBS) sınavlarına hazırlanirken ilk iki yıl hiç çalışmadım son yıl çalışarak pekte iyi olmayan bir anadolu lisesine girdim,lise hayatım bomboş geçti üniversite sınavına ilk yıl hazırlanırken çok aşırı heyecandan ygsde hiç bişey yapamadım
    sonrasında babam dediki lys ye çalış ben de onun sözünü dinlemeyerek çalışmadım çok kötü bir sonuç geldi ikinci yıla kaldım çok iyi çalıştım ama yine sınav anındaki saçma hatalarım yüzünden pek te iyi gelmedi sonuç tercih döneminde babam defalarca şehrimizdeki inşaat mühendisliğini yaz dedi yazmadım yine sözünü dinlemedim ve biraz daha iyi bir üniversitede makine mühendisliğini yazdım ve kazandım şimdi durumum hiç iyi değil derslere düzenli çalışamıyorum vizelerim hiç iyi geçmedi
    Ev arkadaşım durmadan misafir getiriyor benden habersiz, çok aşırı tembel onun yüzünden uyku düzenim bozuldu sürekli arkadaş getirmesinin nedeni de bence şu çünkü ben hayatım boyunca kimse tarafından istenen adam olmadım çünkü özgüveninim aşırı eksik dışarıdan beni görenler bile benim böyle olduğunu anlıyorlar ve ben bu halimle ailemde ayrı üniversite okumaya çalışıyorum.Hayatım hep aynı şeyleri yapmakla geçiyor eskiden beri olan özgüven sorunu yüzünden her yaptığım işte başarısız oluyorum en küçük şeyleri kafama takıyorum ne yapsamda kendimi değiştiremiyorum,önerileriniz nelerdir bundan sonraki hayatımda neler yaparak bu durumdan kurtulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ee96 -- 25 Kasım 2015; 2:21:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni insanlar
  • bu özgüven nasıl kazanılıyor bilmiyorum ama aileden alınan temel hayat görüşü çok etkili.aileniz size diğer insanların mikilecek yaratıklar olduğunu aşılamışsa özgüveniniz tavan yapar,yok etme çocum yapma çocum dedi ise özgüven diye bişeyiniz olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.