Şimdi Ara

özgüven sıkıntısı (yada öyle bişey)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar boksa yazıldım bugün parayı verdim antreman 7 de başlıyordu 6.30 gibi ödemeyi yaptım hoca dediki ilk gün malzemelerin yok sadece izlersin falan, bende dısarı cıktım salonun dışında biraz gezindim (salon avmnin içinde)
    saat 7 olunca içeri girmek istemedim nası izliycem milleti nerde durucam falan böyle binbir türlü düşünce geldi aklıma ve gitmedim 7 de, yani çarşamba ve cuma günleri gidicem bu hafta.

1 2 hafta gidersem alışırım zaten (umarım) ama şu 1 2 hafta nası geçicek onu tam tasarlayamadım biraz tuhaf hissediyorum

• dusunmemek en iyisi, git ve takil, kimsenin umrunda degilsin zaten, birileri lighting ne yapiyor burada da demiyor rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanliz degilsin kardes ben de spora yazilmidtim 3 ayini pesin verdim sonra icerdeki kasli tipleri gorunce bi faha gitmemistim utangacliktan. 3 ay parasina bi kere gittim :/

• takip . Hocam aynı dertden müzdaribim bence çözum yolu şöyle o anda ne yapmayı dusnuyorsan dırek dusunmeden yap zaten yapmaya kalktıgın an o işi bitirmeye gıdersın ama yeterkı yapmaya başlamak için cesaretin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Limonata

takip . Hocam aynı dertden müzdaribim bence çözum yolu şöyle o anda ne yapmayı dusnuyorsan dırek dusunmeden yap zaten yapmaya kalktıgın an o işi bitirmeye gıdersın ama yeterkı yapmaya başlamak için cesaretin olsun

Kardes bana da tavsiye versene. Bu asosyallik bitirdi beni

• Aynı ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Lighting2

arkadaşlar boksa yazıldım bugün parayı verdim antreman 7 de başlıyordu 6.30 gibi ödemeyi yaptım hoca dediki ilk gün malzemelerin yok sadece izlersin falan, bende dısarı cıktım salonun dışında biraz gezindim (salon avmnin içinde)
    saat 7 olunca içeri girmek istemedim nası izliycem milleti nerde durucam falan böyle binbir türlü düşünce geldi aklıma ve gitmedim 7 de, yani çarşamba ve cuma günleri gidicem bu hafta.

1 2 hafta gidersem alışırım zaten (umarım) ama şu 1 2 hafta nası geçicek onu tam tasarlayamadım biraz tuhaf hissediyorum

Sorun boks içinse eğer gittiğinde hocam ben yeni yazıldım dediğin an hoca seni yönlendiriyor ne yapman gerektiğini falan söylüyor sıkıntı olmayacaktır merak etme. Genel bir sorunsa bunu aşman için ne yap biliyon mu kendini eksik hissettiğin zamanlarda ''ulan ne olacak sanki'' diyip aklından geçeni yap ve gün içerisinden düşüncelerinle veya sözel olarak afedersin kendi k.çını kaldır. Geç aynanın karşısına ''Bugün çok mutluyum özgüvenim de yerinde'' de mesela. Veya içinden ''İnsanlarla konuşmamda hiç bir sıkıntı yok adamın dibiyim'' de. Utandığın bir şeyi yapınca ''hehe nasıl yaptım ama ulen ben varya :d:d'' falan de. Çok ciddiyim 1-2 ay boyunca sürekli tekrar et bunları. Beyin bir süre sonra ağızdan çıkan kelimelere inanmaya başlar. Psikoloji de de yeri var bunun. Benden bu kadar. Hadi ben uyuyom öptüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

Yanliz degilsin kardes ben de spora yazilmidtim 3 ayini pesin verdim sonra icerdeki kasli tipleri gorunce bi faha gitmemistim utangacliktan. 3 ay parasina bi kere gittim :/

yok hocam o kadarda kötü degil giderim heralde ama biraz tedirginlik var tek sorun o çarşamba gidicem güncellerim konuyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.