Şimdi Ara

Özgür Genç Tarife İptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin. İnternetin altını üstünü getirdim. Özgür Genç Tarife iptali ile ilgili birşey bulamadım. Nedir ne değildir biliyorsanız söyleyin lütfen.

• özgür genç her yöne 10 dakikası 50 kuruşa konuşma tarifesidir şuan bundan daha avantajlı tarife yok ve illaki bir tarifede bulunmak zorundasın nesini iptal etmek istiyorsun anlamadım uygun bulmadıysan başka tarifeye geçiş yapabilirsin iptal etmek diye birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir tarifeye geçince eski tarife iptal olmuş olur. Başka operatöre numara taşıyınca da iptal olur. Eğer Hattı iptal etmek istiyorsan bayiye gitmen lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone un sitesinde self servis kısmı var oradan şifre alarak tüm aboneliklerini görebilirsin ayrıca bu kısımda iptal var. Bende iptal etmek istemiştim ama buna hakkınız yok diyor bu kadar gereksizlik görmedim.
  • benim de tarife özgür genç nasıl iptal edeceğim bilmiyorum ya da iptal etme var mı??
  • pacizm kullanıcısına yanıt
    Başka tarifeye geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Başka tarifeye geçin.

sistem olmadığı için geçemiyorum ki!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en az 3 haftadır belki daha fazla vodafone da tarife değiştiremiyorsun...self sevis kulllandım,cep merkezine gittim,7000 i aradım hepsi sistem yok diyor
  • Bide burdan tarife değişmeyi deneyin.

http://www.vodafone.com.tr/Servisler/7000-self-servis.php

Belki daha basiti başka bir operatöre taşımak, 1 hafta sürmüyor taşınması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 25 Kasım 2016; 9:15:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Bide burdan tarife değişmeyi deneyin.

http://www.vodafone.com.tr/Servisler/7000-self-servis.php

Belki daha basiti başka bir operatöre taşımak, 1 hafta sürmüyor taşınması.

teşekkürler hocam valla *7000# de denemiştim ne yazık ki orada da sistem olmadığı için sistem geçici olarak devre dışıdır diyor.
    bence de operatör değiştirmek daha iyi olur hem bizim bur da vodafone çekmiyor...turkcell daha iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.