Şimdi Ara

özgün youtube kanalı açmak ve türk youtuberları görüp vazgeçmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ciddi ve kaliteli bir kanal açıp özgün yayın yapmak istiyorum (bir çok yabancı kanallardan türkçeye çevirip yayınlayan "youtuberlara" inat) sinema tv okuyan biriyim. edit işlerinde iyiyim o yüzden. ingilizcemde upper intermediate (sertifikalı). yaklaşık 2.5 senedir düşünüyorum ne yapsam nasıl diye ancak bitmeyecek biryerlerden başlamam gerek artık.youtube u ingilizce kullanan biriyim , arada türkçeye çevirip piyasaya bakıyorum ve bütün isteğim geri kaçıyor... bir tarafta yalama aşk dizileri bir tarafta 13 yaşında "beğn bugün maynkraft oyniiiiiicamm" diğer taraftada hülocu müzikler youtubun türkiye anasayfasında... yumruk atasım geliyor her seferinde ekrana ... herşeyi geçtim örnek vermek gibi olmasın ruhi çenet gibi insanların biraz değiştiriyim de belli olmasın diye bile düşünmeden yayın yapmaları ve insanların bunlara tapınması... eminim benim gibi düşünen bir çok kişi vardır.

• Hocam YouTube tr nın en 'özgün' kanalına tapıyorlar şuan.İsmini vermicem ama hemen anlarsın 'yorekok' oldugunu.Kel bi adam youtube da bu 7 - 18 yaşındaki çocukların içerikleri gömüyor sonra 7-25 yaşındaki kişiler bunları izleyip zevk alıyor.

Sen de bi kanal aç yorekoku eleştir sonra ben de bi kanal açayım seni eleştireyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorekok eleştirmiyor ki dalga geçiyor direkt küçük düşürerek. komik bulanlar da izliyor. arada ben de izliyom belki gülerim diye.

kısa film vs. çekebilirsiniz hocam. bu yönde çalışmalar yapan tipler yok youtubede. herkes kısa yoldan para kasma derdinde olduğundan bu tür çalışmalar yok.
  • Kardeş yorekok bile leafly denen bir kanalın çakması. Bizim ülkemiz taklit konusunda bir numara, sinema ve televizyon bunların başını çekiyor. YouTube'umuz da full taklit.

Ama bizde hep gereksiz video izlenirken ABD'de tarih vb eğitim videoları da izleniyor. Bizde sadece oyun ve vlog izleniyor. YouTube tam bir çöplük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Kardeş yorekok bile leafly denen bir kanalın çakması. Bizim ülkemiz taklit konusunda bir numara, sinema ve televizyon bunların başını çekiyor. YouTube'umuz da full taklit.

Ama bizde hep gereksiz video izlenirken ABD'de tarih vb eğitim videoları da izleniyor. Bizde sadece oyun ve vlog izleniyor. YouTube tam bir çöplük.

sinema tv ve taklit kısmını anlamadım açarmısın
  • filthy frank izleyip coşmuş bir arkadaş sanırım , leafy kadar sade değil "memes" ile benzetme yapmaya çalışmış ancak o da bir yere kadar. sığ insanları kandırıp güldürmek çok kolay bu videolarla...
  • winchester34 W kullanıcısına yanıt
    Sinema ve televizyon Türklerin en çok taklit ettiği alanlardandır.

Hatta bazı eski sinemacılar "eskiden ABD'de bir film gösterime girdikten hemen sonra Türkiye'ye gelmezdi, film Türkiye'ye gelmeden biz benzerini çekerdik" diyordu.

TV'de gördüğün programların çoğu ABD menşeili. Evlenme programlarından o ses Türkiye'ye kadar ABD menşeili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Hocam YouTube tr nın en 'özgün' kanalına tapıyorlar şuan.İsmini vermicem ama hemen anlarsın 'yorekok' oldugunu.Kel bi adam youtube da bu 7 - 18 yaşındaki çocukların içerikleri gömüyor sonra 7-25 yaşındaki kişiler bunları izleyip zevk alıyor.

Sen de bi kanal aç yorekoku eleştir sonra ben de bi kanal açayım seni eleştireyim.

leafy idubbbz filthyfrank tarzı sunmuş arkadaş iyi kötü bilmem ancak oyun- gameplay tarzının dışında youtube da hele türk alanında ne yapılır gerçekten bulması zor. bulanlarda patlayacak zaten anında. 2011 de pewdiepie bu korku oyunlarını ilk bulan adamdı.(brightonda el sıkışıp tanıştım kendisi iyi biri) bulduğu gibi izlenmenin yanında videoları paylaşıldı da orjinal ve komik oldugu için. böyle birşey gerek türk youtube piyasasına tokat gibi gelecek

• Crash Course gibi bir kanal lazım youtube türkiye'ye.
  • Nasıl kitap incelemeleri varsa film incelemeleri yapabilirsiniz.
  • Sangfroid kullanıcısına yanıt
    fazla kaliteli bizim millete hocam... hülooooğğğğğğğğğğğğ
  • Barış Özcan gayet kaliteli bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.