Şimdi Ara

Özgecan Aslan Cinayetini Otobüse Kart Basmayarak Protesto Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler siz ne dersiniz bilmem ama bu yapılan apaçık gasptır,şoför orda ekmeğin peşinde sen kart basmayarak protesto edersen bu protesto değil özgecan üzerinden yapılan prim olur.yürek yakan bu olay bedavacılık için kullanıyorlar bu kadarına da pes.madem protesto edeceksiniz gidin adliye önüne orada protesto edin.bir tarafta evine ekmek götürmek için sabah akşam direksiyon sallayan şoför diğer tarafta vahşice katledilmiş masum bir bayanın arkasından ortalığı velveleye vermek isteyen ve bundan prim yapmak isteyen bir avuç kendini bilmez kadın topluluğu.Bizim 1000 yıllık tarihimizde bir gelenek vardır başkasının hakkına girilmez bu dinimizde de böyledir kul hakkıyla gelmeyin buyuruyor Allah (c.c.) kaldı ki o akbilde biriken paralar havuzda birikiyor ve bütün şoförlere dağıtılıyor. o akbili basmadan binmek demek 1 kuruşta olsa bütün soförlerin hakkına girmek demek.adamı ekmeğinden edecekler sözde feministler.

• yav bu kafadaki insanlarla niye tartışırlar anlamam. al anahtarı çık otobüsten otursunlar öyle
  • Ulan tövbe tövbe neyse.. Memlekette mal çok ne diyeyim.
  • haklısın kardeşim ama insanımız duyarsız malesef. İnsanlar düşünen varlıktır ama bunlar düşünmek yerine saldırmayı , erkekleri aynı keseye koymayı , aklına ilk geleni yapan varlıklar olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey gibi bu durumda amacından sapmaya başladı, hadi diyelim bi amaçları var alakasız bi şekilde varlığını kanıtlamaya çalışan insanlar
  • Ölüyü istismar etmektir bu, tecavüzle eşdeğer bir reflekstir.
  • aslında şoförün yerinde olacak olsam kadınların akbil basmayarak yaptığı protestoya bende otobüsü çalıştırmayarak destek verirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trojkaa -- 17 Şubat 2015; 20:17:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sinirlenmemek elde değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı kendi yararlarına sağlamak için yapılmış besbelli yoksa kızı düşündüklerini pek sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha bir de aklıma hayrettini getirdi dudirut yapsalardı ağızlarıyla tam olsaydı
  • aptallık değil de nedir bu.eylemmiş
  • Kart basmıyor, eliyle adamı itekliyor sürekli adamın suratına suratına bas bas bağırıyor SEN KENDİNİ NE ZANNEDİYORSUN.
    Şimdi bu adamın eli ayağı titremez mi, adamın gururu yok mu ? Adam bağıracak, azarlayacak olsa adamı yerden yere vurur gerek medya gerek sözde feministler

• ulan bana yapacaklar varya allahima kitabima mermi manyagi yaparim boyle tipleri

• Ulan böyle insanları gördükçe yaşadığım yerden utanıyorum artık biyerde insanlık dışı vahşet biyerde kendi bilmezlerin uyguladığı bi takım hayvani davranışlar nereye gidiyor bu millet böyle...
    biz mi az okuyoruz az öğreniyoruz yoksa bizim kanımızda mı var cahillik bilemedim vesselam...

• söyleyecek çok söz var ama yeri ne burası ne de hiç bir yer.
  • Bu ulkenin vatandasindan bi halt olmaz.

• Ne ugrasiyosun be abicim al anahtari cik disari yak sigarani. kopek surusuyle farklari yok
  • Özgecan'a herkes üzüldü hatta ben ağladım tanımadığım biri için. Çünkü kendimi başkasının yerine koymayı öğrendim yıllarca. Ve kendi başıma gelmesini istemediğim şeyleri de başkalarına yapmamak için özen gösterdim.
    Bir can gitti, yok yere.. Kimse o canı geri getiremeyecek bunu herkes biliyor. Adalet sistemi bu tarz durumlar için yeniden şekillenmeli, en azından bu tecavüz konuları için.
    Olaya şöyle bakmak lazım. Birincisi insan olan bu kızın başına gelenden etkilenir ve üzülür. Ben etkilenmedim diyemez vicdanı yoktur. Çünkü kimse bıçaklanıp boğazına bıçak darbesi alıp, yerde kanlar içinde yatıp canlı canlı elleri kesilmeye layık değildir.
    İkincisi beş parmağın beşi bir değildir. Bir minibüsçü bir taksici bir mühendis bir öğretmen sapıklık yaptı diye her öğretmen her minibüsçü her taksici sapık olacak değil. Bu da o kızın başına gelen durum kadar acı vericidir o emekçi insana.
    Sen tepkini koyarsın o kızın olayını gündemde tutarsın adalet sisteminin değişmesini (bu konuda) etkili olursun kimse sana karışmaz karışamaz da. Ama sen kalkıp da adamın ekmek parası olan yerde bu hareketi yapmazsın.
    Sen siyahlar giyip o otobüse binsen kartını okutsan adam sana binme demez ama sen kartı okutmazsan adamın ekmek parası seve seve okutacaksın. Ben bu tarz insanları ciddi derecede çok itici buluyorum.
    Çünkü para kolay kazanılmıyor. O adamın gözünden bakarsan o adam ay sonu değiştireceği lastiğin derdinde, yaz gelince takacağı lastiğin derdinde, açacağı klimanın yakıtı etkilemesinin derdinde, arabayı temizletme derdinde evine ekmek götürme derdinde.
    Başımıza ülkece ibretlik bir olay geldi. Bari bırakın da bu acıyı adam gibi yaşayalım ders çıkaralım biraz olsun bilinçlenelim çocuklara iyi eğitim verelim. Bugün bu hareketi yapan kadınlar Özgecanları korumayı bırak, kendi çocuklarına dahi doğru düzgün eğitim verecek kapasiteye sahip değillerdir. Adamın kafa göz dalmadığına dua etsinler. Kimsenin kimseye bu şekilde davranmaya ve maddi bakımdan kimseye yüklenmeye hakkı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 17 Şubat 2015; 20:44:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Ha bir de aklıma hayrettini getirdi dudirut yapsalardı ağızlarıyla tam olsaydı

• Resmen protesto ayağına yol masrafını bedavaya getiricekler uyanıklar. Öyle protesto mu olurmuş otobüscünün kardeşi, abisi mi yaptı onu? Yada tüm otobüscüler, minibüscüler sapık olcak diye bi kanun mu var. Toplanırsın yürüyüş yaparsın anlarım. Ama protesto için yok akbil basmicaz. yok bedava gitcez çok garip şeyler sırf fırsatçılık. Otobüs şöförünün yerinde olsam bende protestonuza dahil oluyorum kontak kapatıyorum diyip inip kaldırımda otururdum öyle.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.