Şimdi Ara

ÖZENÇLER OTOGAZ- BRC SIRALI OTOGAZ DÖNÜŞÜM VİDEO ve RESİMLERİ (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
8
Favori
80.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voldemort1923

    30 Ocak Cumartesi günü Toyota Auris 1.6 otomatik aracıma BRC montajı yapıldı. Özençler yetkileri gerçekten çok ilgili ve sıcak insanlar. 4-5 saat sonunda aracım hazırdı ve bana sadece muayene ve ruhsat değişimi işlemleri kaldı.
    Teşekkürler Özençler.

    Aynen,bende Toyota Yaris'e bugün Samsun'dan gidip Brc montajı yaptırdım, gerçekten ilgili ve sıcak insanlar. İnşallah sorunsuz binmeye devam ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 6 Şubat 2016; 19:41:50 >
  • GÜNCEL
  • ozenclerotogaz kullanıcısına yanıt
    Hocam 2012 model pejo 208 1.6 otomatik 120hp vti motora sistem taktınız mı? manuel gördüm takılan ama otomatik göremedim bir farkı var mı?
    araştırmalarım sonucunda prins silverline ve prins technomax uygulanabiliyor gibi.brc veya galiba birde gfi var bunlar uygulanabilirmi uygulanırsa fiyatları nelerdir? sanayiye gittiğimde senin araca tartarini takalım ama motor ışığı yanar dedi bir usta. hangisini taktırısan taktır farketmez dedi böyle bir durum var mı?
    saygılar kolay gelsin
  • Merhabalar, 2015 model 1.4 otomatik i20 5000kmdeki 7 aylik aracima lpg taktirmak iatiyorum. Arabanin garantisi bozuluyormu ? hyundai uyumlu mu ve fiyat nedir tesekkurler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anıl72

    Hocam 2012 model pejo 208 1.6 otomatik 120hp vti motora sistem taktınız mı? manuel gördüm takılan ama otomatik göremedim bir farkı var mı?
    araştırmalarım sonucunda prins silverline ve prins technomax uygulanabiliyor gibi.brc veya galiba birde gfi var bunlar uygulanabilirmi uygulanırsa fiyatları nelerdir? sanayiye gittiğimde senin araca tartarini takalım ama motor ışığı yanar dedi bir usta. hangisini taktırısan taktır farketmez dedi böyle bir durum var mı?
    saygılar kolay gelsin

    Merhaba ;
    BRC Sqnt32 - GFI EZ32 gerek pistonlu enjektörleri gerekse calibration tool programı ile piyasadaki ürünlerden bariz şekilde ayrılır. BRC -GFI aracınız ile %100 uyumludur. Kesinlikle arıza lambası şikayeti yaşamazsınız.
    NOT: Otomatik / Manuel şanzıman lpg dönüşümü ile ilgili bağlantısı bulunmamakta.
    BRC Sequent32 tavsiye edilen montaj fiyatı 650 EURO
    GFI EZ32 tavsiye edilen montaj fiyatı 475 EURO




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oz06oz

    Merhabalar, 2015 model 1.4 otomatik i20 5000kmdeki 7 aylik aracima lpg taktirmak iatiyorum. Arabanin garantisi bozuluyormu ? hyundai uyumlu mu ve fiyat nedir tesekkurler...

    Aracınıza uygun ürünümüz BRC Hyundai Kittir. BRC Hyundai Kit ile aracınızın emme manifoltu delinmez , benzin enjeksiyon kabloları kesilmez. Calibration Tool programı ile kesinlikle arıza lambanız yanmaz.
    BRC Hyundai kit dönüşümü sonrası aracınızın garantisi tamamen bitmez ; araç ile ilgili konularda hyundai garantisi devam eder , lpg kaynaklı durumlarda ise BRC 'nin 3.şahıs mali mesuliyet sigortası devreye girer.
    Montaj fiyatı 650 EURO 9 Taksittir.
  • ozenclerotogaz kullanıcısına yanıt
    Hocam fazla bilgim olmadığından birkaç sorum daha olucak,manifoldu deliniyormu bu sistemlerde delinse ne eksisi(prins de delini yor galiba) delinmezse ne artısı oluyor?türkiye deki tüm brc bayileri ayni prensiptemi çalışıyor yani sizin önceki bir yorumunuzda euro5 motorlarda kalibrasyon neredeyse 20-30 dakika sürüyor(araç otoyolda kullanılırken yapılıyor galiba) demiştiniz diğer bayilerde de durum bu mu? Ben bolunun göynük ilcesindeyim. en önemli is usta dediler ve gerekirse corumada gelirim ama sakarya en yakin yer.orasida sizin gibimidir? Son olarak verdiğiniz fiyatlar nakit veya taksitmidir?kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2013 model powershift fiesta'ya lpg taktırmayı düşünüyorum. Forumda en iyi bilgi paylaşımı burada görünüyor. Powershift sözcüğünü konu içerisinde aradım ancak herhangi bir sonuç bulamadım. Powershift şanzıman lpg ile uyumlu mudur? Niğde'den Çorum'a gelmeyi düşünüyorum eğer biraz aydınlanabilirsem.
  • Ustam Merhaba Z16XER motor kodlu astra almak üzereyim.araç için ne önerirsiniz acaba motor lpg ile uyumlu mudur Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar BRC nin pipolu sistemi verimli mi??fabrika çıkışı LPG dönüşümü yapılmış CİVİC lerde Pipolu sistem mi var??

    yoksa manifoldu delinmiş olarak mı dönüşüm gerçekleştiriliyor??

    2007 otomatik Honda Civic aracıma kesin LPG taktırıcam ama BRC pipolu- klasik BRC mi 2 seçenekte kaldım..

    en sorunsuz(mümkünse hiç sorunsuz Smiley ) -en verimli-en uzun ömürlü tercih hangisidir??

    Birde TRakya bölgesinde BRC dönüşümü için AKSOY otomotivi tavsiye edermisiniz??İkametimim Edirne MErkez...
    yardım için teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voldemort1923

    30 Ocak Cumartesi günü Toyota Auris 1.6 otomatik aracıma BRC montajı yapıldı. Özençler yetkileri gerçekten çok ilgili ve sıcak insanlar. 4-5 saat sonunda aracım hazırdı ve bana sadece muayene ve ruhsat değişimi işlemleri kaldı.
    Teşekkürler Özençler.

    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz voldemort . Aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
  • Özençler otogazda gfi lpg dönüşümü yaptırmıştım aklımdaydı daha oncden buraya yazmak düşündüklerimi yazmak. Mart ayının başında bir işten izin alarak yozgattan çoruma gittim sabah erken saatte yola çıktım sabah saat 08.30 da özençler otogazın önündeydim. Abdullah bey beni karşıladı saolsun. Aracım 2015 1.2 i20 start stoplu elite blue cam tavanlı aracımı direk montaja aldılar pazartesi erken saat oldugu için sakindi lpg tankı montajı yapıldı hemen i20nin bagaj altında çift sac levha varmıs delmek için baya ugrastılar 41 litre tank takıldı brc şamandıra ile birlikte. Lpg hattı cekildi motor kısmına butun bakır kablolar cırt boru ile izole edildi cok memnun kaldım. Regulator montajına geçildi regulator i20 nin aküsünün arkasında cok güzel hava almayacak bir şekilde radyotörün alt kısmında olacak şekildi yerleştirildi arabanın kendi somunlarından birine saglam bi şekilde baglandı regulator sıcaksu borusu baglantıları zaten regulatorun yanında oldugu için çok kısa oldu önerilen bu zaten. Enjektor ve ecu montajına geçildi Gfi Lpg ecusu arac motorunun sol tarafında fren borularının ustundeki plastik kısma kablo girişleri aşagı bakacak şekilde su almasını önlemek için saglam bişekilde takıldı. Aracın enjektor kablolarına soket takılarak lpg ecusunden gelen kablolar birleştirildi yani aracın kendi elektrik aksamından hiç bir kablo kesilmedi hyundaiye uyumlu soket kullanıldı. Lpg enjektorlerinin manifolda gaz girişi saglanması için silindirlerin hava emişine birer delik açıldı en yakın kısmına yapıldı ki gaz tepkileri iyi olsun hyundailerde normalde brc pipo denen bi alet var benzin enjektörünün önüne takılan yüzük gibi bişey lpg girişi ordan yapılıyo ama ben istemedim ben sorunsuzu istedim. yani manifoldu delmeden yapılabilir ama geriye çekilen benzin enjektörü arabayı nasıl etkiler siz düşünün. Enjektor lpg baglantı hortumları cok kısa oldu arabanın Lpg çekişini encok etkileyen şeylerden biri kısa olması en güzeli. Arabanın lpg göstergesi cakmaklıkların oraya takıldı ben istedim orda olmasını cok güzel oldu oraya :) aracın bütün Lpg montajı işi bitti İşin bu kısmında Mehmet ÖZENÇ farkı yaşandı Mehmet bey saolsun aldı Laptopu Eline aracın direksiyonuna geçti yolda ayar yapmak için baya ugrastı ama biraz sıkıntı yaşadı lpg kalibrasyonu yapamadı. Sıfır Olan enjektorler ve basınc sensörü değişti ama yine olmadı. En son regulatorde olabileceğiniden regulatör değiştirildi. Sıkıntı regulatördeymiş basıncı bi anda artırıyormuş kul yapısı olur o kadar. Saolsun Mehmet Bey Yol ayarı ve kalibrasonu mükemmel bi şekilde yaptı. Saolsun beni güler yüzleriyle uğurladılar.
    Lpg montajından sonra yaklaşık 1500 km yaptım. Aracın Çekişi ve yakıtından cok memnunum. Aracı Hız sabitleyiciyle 100 sabitleyince uzun yolda 11-12 krşlarla kullandım inanamadım şehir içinde 16 krşu geçmedi ben biraz sert kullandığım halde.
    Ama bi 10 gündür aracımda rolanti problemi başladı aracım lpgye geçiyo sıkıntı yok hiç bi şekilde ama aracı parkettikten sonra araç lpgde rolantide bi devir dalgalanması yaptı kendi kendine gaz verip duruyodu devir 600devire kadar düşüp geri çıkıyordu bazen çok yapıyodu bazen az. Özençler ile görüştüm telefonda aracı getirin bakalım dediler arabamin ilk bakımıda geldi hyundai servisindede randevu aldım ki yozgatta servis yok gidince iki işi bir arada hallledeyim diye. Sabah cıktık erkenden çoruma gittim Özençlerde Mehmet Bey karşıladı beni aracımda rolanti sıkıntısı oldugunu söylediğimde öyle bişey olmaz yapmayacak dedi aracı denemek için bilgisayarı bağladı teste cıktı. Yolda yapılan teste enkektörlerden birinde sıkıntı olduğunu bütün takımın değişeceğini söyledi. Enjektörlerin hepsi değiştirildi Mehmet bey tekrardan yol ayarı ve testi yaptı arabanın rolantide sorunu bitti dalgalanma yapmadı. saolsunlar güleryüzlü hizmetlerinden dolayı Özençler ailesine teşekkür ederim. Özençlerden ayrıldım Hyundai servisine geldim iilk bakım için Servisler çok paha 509 lira ilk bakım olmaz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: omergurcu

    Özençler otogazda gfi lpg dönüşümü yaptırmıştım aklımdaydı daha oncden buraya yazmak düşündüklerimi yazmak. Mart ayının başında bir işten izin alarak yozgattan çoruma gittim sabah erken saatte yola çıktım sabah saat 08.30 da özençler otogazın önündeydim. Abdullah bey beni karşıladı saolsun. Aracım 2015 1.2 i20 start stoplu elite blue cam tavanlı aracımı direk montaja aldılar pazartesi erken saat oldugu için sakindi lpg tankı montajı yapıldı hemen i20nin bagaj altında çift sac levha varmıs delmek için baya ugrastılar 41 litre tank takıldı brc şamandıra ile birlikte. Lpg hattı cekildi motor kısmına butun bakır kablolar cırt boru ile izole edildi cok memnun kaldım. Regulator montajına geçildi regulator i20 nin aküsünün arkasında cok güzel hava almayacak bir şekilde radyotörün alt kısmında olacak şekildi yerleştirildi arabanın kendi somunlarından birine saglam bi şekilde baglandı regulator sıcaksu borusu baglantıları zaten regulatorun yanında oldugu için çok kısa oldu önerilen bu zaten. Enjektor ve ecu montajına geçildi Gfi Lpg ecusu arac motorunun sol tarafında fren borularının ustundeki plastik kısma kablo girişleri aşagı bakacak şekilde su almasını önlemek için saglam bişekilde takıldı. Aracın enjektor kablolarına soket takılarak lpg ecusunden gelen kablolar birleştirildi yani aracın kendi elektrik aksamından hiç bir kablo kesilmedi hyundaiye uyumlu soket kullanıldı. Lpg enjektorlerinin manifolda gaz girişi saglanması için silindirlerin hava emişine birer delik açıldı en yakın kısmına yapıldı ki gaz tepkileri iyi olsun hyundailerde normalde brc pipo denen bi alet var benzin enjektörünün önüne takılan yüzük gibi bişey lpg girişi ordan yapılıyo ama ben istemedim ben sorunsuzu istedim. yani manifoldu delmeden yapılabilir ama geriye çekilen benzin enjektörü arabayı nasıl etkiler siz düşünün. Enjektor lpg baglantı hortumları cok kısa oldu arabanın Lpg çekişini encok etkileyen şeylerden biri kısa olması en güzeli. Arabanın lpg göstergesi cakmaklıkların oraya takıldı ben istedim orda olmasını cok güzel oldu oraya :) aracın bütün Lpg montajı işi bitti İşin bu kısmında Mehmet ÖZENÇ farkı yaşandı Mehmet bey saolsun aldı Laptopu Eline aracın direksiyonuna geçti yolda ayar yapmak için baya ugrastı ama biraz sıkıntı yaşadı lpg kalibrasyonu yapamadı. Sıfır Olan enjektorler ve basınc sensörü değişti ama yine olmadı. En son regulatorde olabileceğiniden regulatör değiştirildi. Sıkıntı regulatördeymiş basıncı bi anda artırıyormuş kul yapısı olur o kadar. Saolsun Mehmet Bey Yol ayarı ve kalibrasonu mükemmel bi şekilde yaptı. Saolsun beni güler yüzleriyle uğurladılar.
    Lpg montajından sonra yaklaşık 1500 km yaptım. Aracın Çekişi ve yakıtından cok memnunum. Aracı Hız sabitleyiciyle 100 sabitleyince uzun yolda 11-12 krşlarla kullandım inanamadım şehir içinde 16 krşu geçmedi ben biraz sert kullandığım halde.
    Ama bi 10 gündür aracımda rolanti problemi başladı aracım lpgye geçiyo sıkıntı yok hiç bi şekilde ama aracı parkettikten sonra araç lpgde rolantide bi devir dalgalanması yaptı kendi kendine gaz verip duruyodu devir 600devire kadar düşüp geri çıkıyordu bazen çok yapıyodu bazen az. Özençler ile görüştüm telefonda aracı getirin bakalım dediler arabamin ilk bakımıda geldi hyundai servisindede randevu aldım ki yozgatta servis yok gidince iki işi bir arada hallledeyim diye. Sabah cıktık erkenden çoruma gittim Özençlerde Mehmet Bey karşıladı beni aracımda rolanti sıkıntısı oldugunu söylediğimde öyle bişey olmaz yapmayacak dedi aracı denemek için bilgisayarı bağladı teste cıktı. Yolda yapılan teste enkektörlerden birinde sıkıntı olduğunu bütün takımın değişeceğini söyledi. Enjektörlerin hepsi değiştirildi Mehmet bey tekrardan yol ayarı ve testi yaptı arabanın rolantide sorunu bitti dalgalanma yapmadı. saolsunlar güleryüzlü hizmetlerinden dolayı Özençler ailesine teşekkür ederim. Özençlerden ayrıldım Hyundai servisine geldim iilk bakım için Servisler çok paha 509 lira ilk bakım olmaz olsun.

    Hacam anladığim ustalık güzelmis. Kitin kalitesi neydi? Bu kadar sorunlu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BMW 330 270 HP VALVETRONİC 6 SİLİNDİR - BRC PLUG AND DRİVE

    BMW araca yapılan BRC PLUG and DRIWE montaj fotoğraflarını sizler ile paylaşıyoruz.
    Powered by Özençler
    LPG'li değil BRC'li




    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/545457/48aa7919-fa0c-4d24-a0b6-84035d282f60.jpg[/simage)










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozenclerotogaz -- 8 Haziran 2016; 11:00:31 >




  • SKODA FABİA - BRC SQNT 32

    Skoda Fabia araca yapılan BRC Sequent32 montaj fotoğraflarını sizler ile paylaşıyoruz.
    Powered by Özençler
    LPG'li değil BRC'li





    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/545457/a8ddce74-7cde-49f9-8b96-c251d340d410.jpg[/simage)






  • TOYOTA COROLLA - BRC SQNT 32


    Toyota Corolla araca yapılan BRC Sequent32 montaj fotoğraflarını sizler ile paylaşıyoruz.
    Powered by Özençler
    LPG'li değil BRC'li




    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/545457/1a85b708-b4b2-49d5-b86b-516f0a0ac21e.jpg[/simage)









  • OPEL CORSA - BRC SQNT 32


    Opel Corsa araca yapılan BRC Sequent32 montaj fotoğraflarını sizler ile paylaşıyoruz.
    Powered by Özençler
    LPG'li değil BRC'li














  • TOYOTA AVENSİS - BRC SQNT 32


    Toyota Avensis araca yapılan BRC Sequent32 montaj fotoğraflarını sizler ile paylaşıyoruz.
    Powered by Özençler
    LPG'li değil BRC'li













  • Mehmet bey, ulemalar ikiye bölünmüş durumda.
    SQNT32de OBD bağlantısı var diyen de var, yok diyen de.
    Var mıdır, yok mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.