Şimdi Ara

Özelleştirme ‘torba’sı geliyor . TDK-TTK-PTT-TRT-TÜBİTAK-DSİ-DHMİ-KARAYOLLARI ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
1
Favori
5.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başkomutanımız başkumandamınımız satılmasını uygun görüyorsa satılacaktır.
    Siz kimsiniz ya ?

Pırılırı sıfırlıyılım bıbıcım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Hepiniz darbeci fetöcüsünüz.
    Başkomutanımız başkumandamınımız satılmasını uygun görüyorsa satılacaktır.
    Siz kimsiniz ya ?

Pırılırı sıfırlıyılım bıbıcım.

Bibicigim yeni gemide alacağız mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gördüm ki haberi herkes net şekilde yanlış anlamış ya da bu haber yanlış anlaşılsın diye yapılmış.

arkadaşlar kanun teklifini bir gözden geçirin. türk dil kurumu, tübitak, sahil güvenlik vs. vs. özelleşmiyor. bu kurumların ellerindeki bazı tesisler ve gayrimenkuller özelleşiyor.

atıyorum türk dil kurumunun malatyada 25 dönüm arazisi var bu özelleşecek.

saçma görünüyor değil mi? türk dil kurumunun neden bir kaç yerde boş atıl arazisi olsun ki? ya da sahil güvenliğin neden erzurumda tesisi var?

biraz araştırdığınızda kurumların böyle varlıklara sahip olduğunu bulursunuz.

kanunun doğru ya da yanlış olmasını tartışmıyorum bu arada lütfen yanlış anlamayın. yazdığım şekliyle olsa bile bu kanuna karşı çıkılabilir. sadece doğru anlayıp doğru değerlendirelim diye yazdım.
  • askeriyeyide yakında Amerikaya satıp özelleştirirler.
  • Yakında!!!
    satılık 73milyon amele. asla baş kaldırmaz. uysaldır.
  • Gurban bize hangi kurum kalcak? bi genelevler kalcak galba
  • Genelde hatanız haberi tam okumadan yorumlamak. Ya da bir bakanın sonraki düzeltmesini dinlememek.
    Ben 14 yıldır akp ye oy vermeyip yatağa namusum ve huzurumla giren bir kişi olarak sizlere de tavsiyeler verim.

Bu ülkede namusunu 1 oy oyla kaybetmek çok kolay. Allah'a şükür oy verip akp ye kaybetmedik.
    Fakat bu tip haberlerde hemen eleştirip yazmamak gerek. Okuyalım.

Konuda mesela Ziraat Bankası var. Ziraat satılamaz. Zaten satış "değeli taşınmaz" dan bahsediyor. Yani Ziraatın arsası gibi. Kurum değil.

Ne fark eder diyeceksiniz ? Çok fark etmez ama yinede eder. Ölmese de acı çeker diyelim.

Bu konu da sizi 2 isim veriyorum. Sıkı sıkıya takip edin.
    Birincisi : Birgün Gazetesi (osmangazi açılmadan önce , 1 ay sonra şirkete tazminat vermeye hazırmısınız diye haber yapmıştı)
    İkincisi : Aykut Erdoğdu (Chp'li sayıştay incelemesi vekili. Detaycı ve genelde söylediklerine itiraz edemiyorsunuz çünkü sayıştay raporu ile konuşuyor)

Biraz daha bekleyin. Yazın ama abartmadan. Söyledin ama dinleyerek.
    Ne de olsa siz kazanacaksınız ülke kaybedecek özel sektör köşeyi dönecek. Bir şeyler değişecek ama sadece değişmeyen tek şey olacak :

Akp ye oy vermeyip koruduğunuz namusunuz.

• dün haber linkini vermiştim burada, yanlış anlaşılma var diye

yanlış anlaşılması için özellike yapılmış bir haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Genelde hatanız haberi tam okumadan yorumlamak. Ya da bir bakanın sonraki düzeltmesini dinlememek.
    Ben 14 yıldır akp ye oy vermeyip yatağa namusum ve huzurumla giren bir kişi olarak sizlere de tavsiyeler verim.

Bu ülkede namusunu 1 oy oyla kaybetmek çok kolay. Allah'a şükür oy verip akp ye kaybetmedik.

Konuda mesela Ziraat Bankası var. Ziraat satılamaz. Zaten satış "değeli taşınmaz" dan bahsediyor. Yani Ziraatın arsası gibi. Kurum değil.

Ne fark eder diyeceksiniz ? Çok fark etmez ama yinede eder. Ölmese de acı çeker diyelim.

Birincisi : Birgün Gazetesi (osmangazi açılmadan önce , 1 ay sonra şirkete tazminat vermeye hazırmısınız diye haber yapmıştı)
    İkincisi : Aykut Erdoğdu (Chp'li sayıştay incelemesi vekili. Detaycı ve genelde söylediklerine itiraz edemiyorsunuz çünkü sayıştay raporu ile konuşuyor)

Ne de olsa siz kazanacaksınız ülke kaybedecek özel sektör köşeyi dönecek. Bir şeyler değişecek ama sadece değişmeyen tek şey olacak :

birşeyi merak ettim,

siz hangi partiye oy vererek veya hangi görüşü savunarak namusunuzu koruyorsunuz

namus değerinin kıstası bir partiye oy vermeklemi ölçülüyor

sizin tabirinizle bu ülkede ki yaklaşık 30 milyon civarı vatandaşın namusu muallakta

ak partinin yönetimi ile ilgili eleştirinizi namus üzerinden yapıyorsanız, chp den mhp den diğer baraj altı partilerden de kabul edilemeyecek yanlışlar bulurum, o zaman bu kişilerde mi namussuz

yaklaşık 50-60 milyon namussuz vatandaşımız oldu, uç örgütlere teröre meyyilli kişileride sayarsak 70 milyonu buluruz namussuzlukta

"yahu saçmalama ne alakası var" demeden önce bence namus gibi önemli birşeyi bu tür konulara dahil etmeyin

• Yargıyı özelleştirdi adamlar haberiniz yok. Kolluk savcı ve hakimliği ankaradaki saraya aldılar.
    Bu saydıklarınız haliyle çok masum kalıyor. Sahil güvenlik mi puhahahah.
  • bizim halkımızın felsefesi bana dokunmayan yılan bin yaşasındır, reis ne derse o dur, kendi beynini düşünmeye veya reisin söylediğini akıl süzgecinden süzmeyi geçirmeye dahi uğraşmaz, o yüzden ucu kendine dokunmayan hiçbir şey için kılını kımıldatmaz, burdaki örnek gibi isterse memleket satılsın dünya yansın umrunda değildir, post-modern ekonomisidir, paranın adı pisayada dolanır, kendi yoktur, maaş günleri halk ATM önünde ÖDEME kuyruğu oluşturur, çünkü halkın %91i borçludur, sonra hemd olsun memleket eyiye gidiyiii naraları sallanır ki millet daha çok borçlansın, bu kurumlarda kalan son görevli memurlarda toplumun %1 i olacağı için, kalan %99 un mikinde olmaz böyle satışlar, kendileri de satışçı oldukları için sıkıntı değildir ...

benim özelleştirme konusunda daha parlak fikrim var, bence derhal ivedilikle SGK satılmalı, parası olmayana ilaç verilmemeli, böyle ilaç alamayacak fakirler, yani toplumun % 90 ındaki kötücül hastalar ölüme terkedilerek nüfustan biran önce düşmeleri sağlanmalıdır, böylece ucu kendilerine dokunan hasta yakınları örgütlenerek a kahpenin zırva politakilarına tankların önünde durduğu gibi belki ! set olabilir, ne de olsa artık işin ucu kendine tıklamaya başlamıştır

• Serv le kabul etmediklerini para ile kabul ederler...
  • liberal ekonomiden haberi olmayanlar hükümet düşmanlığı hisleriyle bilgisizliklerini rahatça sergilemişler.
  • taliperen1990 T kullanıcısına yanıt
    Haberi yapan ayrı bir tip,haverdeki mal varlıkları kısmını görmeden yorum yapanlar ayrı bir tip.türk dil kurumu,aratürk orman çiftligi gibi kurumları öne koymuşlarki dikkatçeksin.

Amaç buradaki kurumların atıl arazisini satmak.ama dediğiniz gibi burada da rant avcıları ortaya çıkacak ve birileri daha daçok zenginleşecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar haber şöyle yanlış böyle yanlış deyip duruyorsunuz da benim anlamadığım tüm haber sitelerin de haberin içeriği aynı haberi yapan hürriyet gta haberini yapan atv gibi bir kurum değil.İnşallah sizin dediğiniz gibi araziler özelleştirilir diyeceğim ama hiç sanmıyorum bundan önce diğer özelleştirilen kurumları gördük türk telekom vs onların da mı erzurumdaki toprağı özelleştirildi bildiğiniz sattılar işte bunlarda da aynısı olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Genelde hatanız haberi tam okumadan yorumlamak. Ya da bir bakanın sonraki düzeltmesini dinlememek.

birşeyi merak ettim,

siz hangi partiye oy vererek veya hangi görüşü savunarak namusunuzu koruyorsunuz

namus değerinin kıstası bir partiye oy vermeklemi ölçülüyor

sizin tabirinizle bu ülkede ki yaklaşık 30 milyon civarı vatandaşın namusu muallakta

ak partinin yönetimi ile ilgili eleştirinizi namus üzerinden yapıyorsanız, chp den mhp den diğer baraj altı partilerden de kabul edilemeyecek yanlışlar bulurum, o zaman bu kişilerde mi namussuz

yaklaşık 50-60 milyon namussuz vatandaşımız oldu, uç örgütlere teröre meyyilli kişileride sayarsak 70 milyonu buluruz namussuzlukta

"yahu saçmalama ne alakası var" demeden önce bence namus gibi önemli birşeyi bu tür konulara dahil etmeyin

Milletvekili nedir ?
    Milletvekili sensin. Senin oyunla orada olan kişi.

Sen bir vekile "namussuz" "dinsiz" "ırkçı" vs dersen zaten ya sen oy verdin ya da arkadaşının oy verdiği, özetle sensin yada arkadaşın yani.

Türkiye'de oy veren kitlenin kalitesi ne ki namusu yazmamak suç olsun ?
    Ben bir olaydan ötürü namusu karıştırıyorsam , halkta sorun var demektir. Rakam vermiyorum şu şu demiyorum,hepsini kast etmiyorum ama var diyorum. İtirazda geleceğini zannetmiyorum.

Pusulanın en sağındaki yere oy veriyorum. Onuda sen bul.

• ÖSS YGS HGS LYS HDMİ VGA USB LGBT C4 A8 VUHUUU bence bunlarda özelleşsin

• asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Haber siteleri birbirinden kopyala yapıştır yapar. Ayrıca hepsi ayni şeyi yazdı diye doğru olacak diye bir kaide yok.

• CaSsErDoDo C kullanıcısına yanıt
    Ben de size diyorum ki bu haberin yanlış yalan olduğunu nerenizden uyduruyorsunuz .

• kafalara bak pırıl pırıl hiç kullanılmamış.

ya en son ne zaman türk dil kurumunun yaptığı bir araştırma bir makale v.s. gördün.
    yada türk tarih kurumunun aynı şeyleri basıp göndermek için yüzlerce memur alması sence mantıklı mı ? bu adamlar ne zaman tarih çevirisi v.b. hizmetine başlayacak.

dün bu adamlar 'tübitak bilim yarışmasında okunmuş fasülyeyi birinci yaptı ' diyenler değil mi ? ne oldu nasıl değerlendi bu kurumlar ?

işini iyi yapamayanı satacaksın. memur kafasıyla anca bu kadar olur.

ama yanlışlarda yok değil . örneğin türk telekom, Atatürk orman çiftliği, ziraat bankası. onları savunacak değilim ama sizin gibi insanlar artık bu ülkede neden 'tiklenmediğini' kendilerine bakıp anlamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferihsn -- 15 Ağustos 2016; 13:27:40 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.