Şimdi Ara

özelde İİBF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi okulda yazılır? işletme, uluslararası ilişkiler vs. uçuk üniversiteler söylemeyin :(

• Hangi şehirdesin şehir dışı düşünüyomusun?
  • bulunsun
  • Dex. D kullanıcısına yanıt
    istanbul'dayım. şehirdışı düşünmüyorum yazacak olsam devlet yazarım şehir dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: anneb

istanbul'dayım. şehirdışı düşünmüyorum yazacak olsam devlet yazarım şehir dışında
    yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: anneb

yukarı

Alıntıları Göster
    bulunsun
  • Ozelde iibf yerine bska bisey dusunmez misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

Ozelde iibf yerine bska bisey dusunmez misin?

sosyoloji hakkında ne düşünüyorsun
  • anatomi96 kullanıcısına yanıt
    tm'de sıralama düşük olunca başka alternatif kalmıyor ya. iibf aslında hiç istemiyorum ama mecburum. bazı özellerde tam burslu tutuyor ondan yazdım.

tm1: 117k tm2:95k tm3:78k ne olur ki bunlarla bölüm olarak? kafayı yiyeceğim
  • anneb A kullanıcısına yanıt
    Ben zAmannda cok arastirdim . İibf leri genelde dvlet mezunu veya isim yapmis vakiflari tercih eder sektorler ama tam burslu gidilir o baska. Sehirdisina git daha iyi hayatini yasa ohh mis
  • oomanyakklaf kullanıcısına yanıt
    Bence iibf daha iyi sosyolojiye gore bu bnm sahsi fikrim. Dil bil iibf oku bence . Ama simdi okul var okul var. Sosyoloji bogazicinde okunacaksa o baskadir.
    Cerrahpasanin 1500 hemsire acigini kapatamayan saglikci patlamasi olan bi ulkeyiz . Sosyolojinin de atamalarida kisitli yani
  • anatomi96 kullanıcısına yanıt
    şehirdışında kocaeli sakarya dokuz eylül anadolu falan tutuyor sanırım. yazılır mı? aslında marmara iö de tutuyor?
  • anneb A kullanıcısına yanıt
    İ.o lerin yillik harci galiba 1.555₺ olsa gerek zaten o parayi shirdisindada harcarsin .
    Marmara i.o
    Dokuz eylul
    Anadolu ( acikogretim mi diye sorarlar bu sorulara alisik olmalisin )
    Kocaeli derdim ben olsaydim
  • quote:

İ.o lerin yillik harci galiba 1.555₺ olsa gerek zaten o parayi shirdisindada harcarsin .
    Marmara i.o
    Dokuz eylul
    Anadolu ( acikogretim mi diye sorarlar bu sorulara alisik olmalisin )
    Kocaeli derdim ben olsaydim
    o zaman yeditepe siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okuyup 2 dil ögrenmeye bakıcam
    Zaten iibflerin temeli dil bilmeye dayaniyor farkida dil koyuyor. Dil bilmiyorsan bi hicsin iibfde olay budur .
    Ama dili ogrenemezsen lise diplomasndan farki kalmaz siyaset biliminin soyliyim.
  • quote:

Zaten iibflerin temeli dil bilmeye dayaniyor farkida dil koyuyor. Dil bilmiyorsan bi hicsin iibfde olay budur .
    Ama dili ogrenemezsen lise diplomasndan farki kalmaz siyaset biliminin soyliyim.

zaten orta düzeyde ingilizce var okul bitince amerikaya gitmeyi düşünüyorum okulu okurkende almanca veya fransızca düşünüyorum
    Kesinlikle almanca ..
    Dil ogrenmek zor mu hocam ? Orta seviye ingilizceyi nasil ogrendin
  • quote:

Kesinlikle almanca ..
    Dil ogrenmek zor mu hocam ? Orta seviye ingilizceyi nasil ogrendin
    allah razı olsun ingilizce hocam iyidi onun sayesinde ve altyazsız film dizi izlemekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oomanyakklaf -- 30 Haziran 2014; 13:44:48 >
    Vay be :) olmadi ole bi hocam :)
  • quote:

Vay be :) olmadi ole bi hocam :)
    bir şey sorucam şimdi ben tercih yaptım 5 6 tane hiçbiri tutmadı diyelim seneye sınava girdigimde puanım düşer mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.