Şimdi Ara

Özel Yurt Sözleşme İptali Acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar üniversite öğrencisiyim sene başında özel bir yurt'a kayıt oldum Mebe bağlı..
    Yıllık 5500 tl hesap ettiler tek senet yapıp 12 aya böldüler.
    her ay makbuz veriyorlardır fakat bahar dönemi Yatay Geçiş yaptım şuan 4 üniversitesi Farklı şehirler.

Son kaldığım ayın taksidini ödemiştim sözleşmemde yurttan ayrıldığında paranın hepsini ödemekle yükümlüdür vs vs var ama kendi hizmetlerini yazmamış sadece aleyhime hüküm koymuş..

Gittim konuştum adamla paranı ödeyemeceğim ekonomik sıkıntılardan dolayı şehir değişikliği yapacağım belgelerimlede kanıtlarım dedim yok bizim avukat insafsız gibi vs konuşma yaptı benim elimde olan bunlar dedi insifiyatimizle alakalı dedi 3000 tl para isedi geri 3500tl kalmıştı son ayın taksidini +500 daha verip 1000 lira vereyim çıkayım dedim hiç uğraşmayalım dedim kabul etmedi ozaman ver sözleşmenin nüshasını diyip çıktım

Şuan yatay geçiş sonucumu bekliyorum sonra tüm belgelerimi alıp TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE SUNACAM '' bundan önce giddip konuştuk '' yatay ge.iş yaparsan %100 haklı olursun iptal eder heyet dedi ama kanıtlanabilirlik bişey sunamazsan hakkında ret çıkar dedi sırf yurt için üni değiştiriyorm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.