Şimdi Ara

Özel vs Devlet [HUKUK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TM-2 Sıralamam 2582 geldi. İstanbul'u tercih edeceğim. Hukuk için özel üniversite ile devlet üniversitesi arasında ne farklar var? Avantajlar ve dezavantajlar nelerdir? Özele gidersem Bilgi ya da Kadir Has tam burslu gideceğim devlete gidersem İstanbul Hukuk'a gideceğim. Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım?

• Önerilerinizi bekliyorum.
  • Ben olsam devlette ankara hukuk yazarim kafami dinlerim. bilgi falan egitimi iyi diyorlar ama uni cikisinda bi ankara hukukluyu mu bilgi hukukluyu mu tercih ederler cevap acik diyorum.

devlet diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir olarak İstanbul düşünüyorum. Devlet yazarsam İstanbul Üniversitesi yazacağım. Özel yasarsam Bilgi veya Kadir Has
  • Adaletin öğretildiği okullarda gelir adaletsizliğinin kralının yaşanması ne kadar ironik değil mi ?

Kesinlikle devlet
  • arz-ı hal kullanıcısına yanıt
    Tobb a ne dersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devlet vs %100 burslu vakıf
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • usta TOBB 2k dan almaz
  • İstanbul düşünüyorsan istanbul üniversitesi terk biri olarak (hukuk değil) Bilgiyi yazmanı öneririm.Politik anlamda İstanbul üniv.'de hareket edebilirsin eğer bu manada düşünüyorsan,rahat anlamında düşünüyorsan düşünme Bilgiyi yaz.İkisinin tuvaletinden sınıflarına kadar fark var.Rahat etmek,okula yoğunlaşmak istiyorsan Bilgi.
  • İstanbul düşünüyorsan ve vakıf düşünüyorsan kültür ve bilgi hukuka yoğunla derim. Tercih sıralamasına bakma, kaliteye bak. Açıkcası kültür, bilgiden daha iyi hukukta. İstanbul üniversitesi eskiden istanbul üniversitesiydi. ben açıkçası istanbul üniversitesini hiç önermiyorum.
  • Bilgi'nin hukukunda İngilizce varsa Bilgi yoksa İstanbul Üni. kesinlikle.
  • ya bende 3k dayım bende istanbulda kalmak istiyorum ama ist. üni sakın gitme diyorlar bende ya bilgi yada ankara yazıcam napsam :S
  • Arkadaşlar 200-300 kişilik anfiler mi yoksa en fazla 20 kişilik uygulayarak öğreniceğiniz sınıflar mı? Gidin özele artık devletteki bütün iyi hocaları özeller aldı zaten
  • Hyperfex kullanıcısına yanıt
    istanbulda iyidir neden yazilmasinki. istanbul uni ayri bir sey istanbul hukuk fakultesi ayri bir sey bir kere bunu unutma. kim dediyse yanlis demis iuhf cok guzel bi bolum.
    aufh mi iuhf mi sorusuna gelirsek sahsi cevabin ankara olur. ama sirf bu yuzden sehir degistirmek sacma olabilir. bilgi uniye gelirsek bilgi hukuk cok ovuluyor hukuk egitimi acisindan ama benim bir bilgim yok belki bu sadece bi propagandadan ibarettir bilemeyiz.

• Hocam Ankara Hukuk'ta okuyorum. Soruna cevabım İstanbul Hukuk :) Bilkent, koç vs olmayacaksa özel hukuk gitmemek lazım çıtayı 100.000 lere düşürüyorlar o adamla aynı diplomayı almana gerek yok bence.
  • Şunu belirtmek gerek.
    Üniversiteyi öğrenciler üniversite yapar ne okul ne bina ne öğretim görevlileri :)
  • Hala karar veremedim ist hukuka gitsem maddi acidan sikinti cekebilirim. Yurda ayri para harclik icin aydi para. ozeller tam burslu gidince maddi acidan cok destek oluyorlar. Bedava yurt + aylik burs vs. Ama parayi basip gelenlerle ayni diplomayi almak koyar biraz. Bir de ozelde ders notlarini cok yuksek ttutmak gerekiyormus yoksa burs kesiyorlarmis gercekten oyle bir sey var mi? tecrubeli arkadaslar lutfen yardim edin.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir uplayalım başka düşünceleri olan var mı?
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.