Şimdi Ara

Özel Vladimir Rune Page'im

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

op

edit : genjler güldürdünüz. Vladimir için 12 taneydi sanırım rune page im var . spell wamp , ms , ap , hp-ap per level 18 , full magic pen , Flat hp bla bla bla diye gider hemen noob damgası koymuşsunuz ayıp. Bu page i de biraz önce öylesine yaptım can sıkıntısı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 19 Temmuz 2013; 3:48:41 >

• ne oldum bil bakalım
  • sen gold değil miydin? dizdin de sana bir faydası yok anlaşılan
  • Mantıklı aslında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 78 hp ne işe yarıcak 18level de bir de :D
  • Early de işe yarıyor rune page biri şuna söylesin.
  • Ben beğendim full ap alarak başlayabilirsin botsuzda baya idare eder iyisin hadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zırh 13
    yetenek gücü 26
    büyü nüfuzu 7.8

topda oynuyorum vladla baya randımanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiosKid

78 hp ne işe yarıcak 18level de bir de :D

Hosuma gidiyor :D asıl rune page im bu değil de bunu da kullanıyorum arada can sıkıntısı :)
  • Spellwamp almalisin vlad runpage yapiyorsan cok faydasini gorursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben vlad oynarken markları m penet sealları %0.5 max hp quintleri ap glyphleride cdr kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Spellwamp almalisin vlad runpage yapiyorsan cok faydasini gorursun.

var zaten. normal şartlarda büyükleri ap yapmak spell wamptan daha etkili oluyor. Ya ap yada Ms faydalı .

Ama mid oynarken karşıma lb , fizz , akali gibi lwl 6 dan sonra tek atan herolar geldiğinde spell wamp rune + utility masteriesle giriyorum. %10 spell wampla başlıyorum ilk item m resist kasıyorum bu durumlar dışında spell wamp çok fayda sağlamıyor. %20 spell wamp ile çoşuyorsun zaten
  • güzel de çok özelleşmiş bir runepage. Yani karşıda şu şu şu şampiyon varsa al kadar dibe inilmiş. Nelere karşı falan aldığını söyle de ona göre yorum yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßĿÂĈҚ

ne oldum bil bakalım

senden olsa olsa noob olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

güzel de çok özelleşmiş bir runepage. Yani karşıda şu şu şu şampiyon varsa al kadar dibe inilmiş. Nelere karşı falan aldığını söyle de ona göre yorum yapsınlar

edit'i okusaydın keşke . Öylesine canım sıkıldı da yaptım bu rune page i :D
  • anlaşılan defansif oynuyorsun vladı. iyi iyi ama move speedi biraz anlamsız buldum gerçi. ama neyse sorun yok. bence gayet sağlam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.