|
Özel üretim Galaxy Z Fold 8 Ultra satışa çıktı: 13.000 dolar!
-
-
Kafayı yemişler tek diyecek söz bu bunlara
Kim alır bunu bu paraya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ **ASUS ROG GL752VW NOTEBOOK** ** ASUS GL752VW CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ - 16GB DDR4 RAM - 1TB 7200 RPM Hdd Samsung 250GB 960 EVO NVMe M.2 SSD - 17.3 -
hocam ne yazık ki sadece arap yarımadasına 1000 tane göndersinler ikinci güne kalmadan stok sıfırlanır
-
Maalesef hocam çok saçma bir durum ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ **ASUS ROG GL752VW NOTEBOOK** ** ASUS GL752VW CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ - 16GB DDR4 RAM - 1TB 7200 RPM Hdd Samsung 250GB 960 EVO NVMe M.2 SSD - 17.3 -
Ne oldu da messi tekrar değere bindi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Fifa, Messi, bir tek İsrail logosu eksik.
-
siz 13 bin doları kazanamayabilirsiniz ama kazananlar var olmasa bunları çıkarmazlar, ayrıca 19 diyorlar ya arkadaşın yorumladığı gibi 1000 değil belki ama 100 adet bae ye gönderin bakın ertesi güne kalıyormu...
_____________________________ -
Ben kazansamda vermem bu parayı buna bana göre etmez o kadar alan alsın bemim gözümde o değeri maalesef yok tamamen saçmalıktan başka birşey değil benim için
Jordan'lı olanı Travis'li olanı alıyorlar da bunu niye almasınlar. Messi olunca problem ne yani
-
açıkçası bende vermem, hatta şöyle söyleyeyim; ben buna değil 13 bin 3 bin dolar bile vermem daha açık konuşayım ben telefona türk lirası ile 50 bin bile vermem günün sonunda telefon ile konuşup mesajlaştım mı ve işime yarayacağı zaman fotoğraf çektimi işte benim alacağım telefon budur...
Ne amaçla kullanıldığına bağlı hız performans isteyen ve güncel cihazı kullanmak isteyenler veriyor belirli rakamlar ama bu telefon için biçilen rakam tamamen saçmalık.
Zevksizlik abidesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Messinin sezonu bitti. İspanlar tekmeyi attı kıçına 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Doğruluk oranı 100/100 -
Paran olsa verirsin. Senin bu yorumun, açlıktan nefesi kokan birinin yorumuna benzedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Doğruluk oranı 100/100 -
Bizim burada da o kadar telefonu alacak yeteri kadar gösteriş budalası var. Arap yarım adasına gitmeye pek gerek yok.
senin bu yorumun da baba parası yiyicisi yorumuna benzedi, senin gibi haramzadeler yüzünden dünya bu halde.
doğru tespit, ıphone a 150-200 bin verebilen insanlar varsa neden o telefona veren olmasın değil mi...
|
|
Fifa, Messi, bir tek İsrail logosu eksik.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt