Kaç defa denk geldim "kim milyoner olmak ister" yarışmasındaki özel üniv. öğrencileri hep duvara toslamış gibi oluyorlar özellikle ilk sorularda,belki okulla falan alakası yoktur ama en azından genel kültür olarak neden bu kadar zayıflık söz konusu?
koc sabanci bilkent disinda kalan ozelleri at cope gitsin. bunlardan baska bir kac tane daha var idare eder olan ozel universite. ancak geri kalanlar tamamen ticari amacli egitim kurumlari.
turkiye'deki universite kavrami cogu universite icin lise 5 den oteye gitmez. 1000 tane acsan ne olur.
özelleri konuya bekleriz.
Özel öğretiyorlar
Birkaçı hariç çok muazzam değil. Hoş birkaç devlet üniversitesi hariç diğerleri de muazzam değil. Yani Türkiye'de birkaç üniversite hariç gerisi muazzam değil.
Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: DC's Joker
Birkaçı hariç çok muazzam değil. Hoş birkaç devlet üniversitesi hariç diğerleri de muazzam değil. Yani Türkiye'de birkaç üniversite hariç gerisi muazzam değil.
Saygılar.
Demirel in "ege bir türk gölü değildir, ege bir yunan gölü de değildir, binanaleyh ege bir göl değildir..." sözüne benzedi
öğrenmek isteyen öğrenir. devlette ne öğretiyorlar? bir tane bina dikip üniversite diyorlar. baktım da şimdi 172 üniversite varmış şaka gibi
Türkiye'de sözel ağırlıklı bölüm okuyan öğrenciler kırtasiyeden almalı diplomayı. Fotokopiyi al, ezberle, geç..
quote:
Orijinalden alıntı: tashunkee
Kaç defa denk geldim "kim milyoner olmak ister" yarışmasındaki özel üniv. öğrencileri hep duvara toslamış gibi oluyorlar özellikle ilk sorularda,belki okulla falan alakası yoktur ama en azından genel kültür olarak neden bu kadar zayıflık söz konusu?
İşin orası kişiyle alakalı, bence adam ot gibi yaşıyorsa en iyi üniversitede de okusa değişmez. Eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme