Şimdi Ara

özel üniversitelerde yemek fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
9.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi devlet üniversitelerinde 1-2 lira yemek özel üniversitelerde yemek durumu nasıl burslu kazanırsam özel üniversite düşünüyorum cunku

• Bilkent 4.5 lira

Edit: Ancak aylık yemek alırsan 3 liraya geliyor fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edizkowicz -- 12 Ekim 2012; 15:17:27 >
  • bizde 6 liraydı
  • Işık Üniversitesi
    3 kap 7TL
    4 kap 7.95TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yada 7 lira diye hatırlıyorum izmir üniversitesi 5liraya ilerde lokanta var menü veriyo çok daha iyi
  • peki devlet üniversitesine cıkan o 2 liralık yemekle özel üniversiteye gelen 7 liralık yemek arasında fark varmı yoksa aynı yemekler geliyoda özel dekiler bosunamı daha fazla para veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

peki devlet üniversitesine cıkan o 2 liralık yemekle özel üniversiteye gelen 7 liralık yemek arasında fark varmı yoksa aynı yemekler geliyoda özel dekiler bosunamı daha fazla para veriyo

devlet her öğrenci için yemek yardımı yapıyor, 1,5-2 tl öğrencinin yediği yemeğin bütün maliyetini karşılamıyor yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZEL TIP ÜCRETLERİ TAM LİSTE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • atılım 6 liraydı 2 sene önce.

• haliç de tavuklu pilav 6 lira,içinde tavuk olan salata 7 lira,kahve 3 lira 3 çeşit yemek yesen min 15 liran çıkar
  • istanbul aydın üniversitesinde 3 çeşit 7 liraydı galiba, yemiyorum fazla burger var dışarıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 12 Ekim 2012; 15:43:52 >
  • ohoo o zaman devlet üniversitesi daha iyi yaa
  • maddi durum olarak yemek parasını bile hesaplaman gerekiyorsa hiç bulaşma özel üniversiteye, üzülürsün

başkent üniversitesinde 4 kap yemek 7TL idi. Arada sırada 4 kap yerine tek tabakta gelen değişik yemeklerden yemek istersen 11-12 tutar en az.

bir bardak çay 2 lira. bir kase çorba 3.5 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

maddi durum olarak yemek parasını bile hesaplaman gerekiyorsa hiç bulaşma özel üniversiteye, üzülürsün

başkent üniversitesinde 4 kap yemek 7TL idi. Arada sırada 4 kap yerine tek tabakta gelen değişik yemeklerden yemek istersen 11-12 tutar en az.

izmirde oturuyorum istanbulda özel bi üniversitede tam burslu kazansam konaklama parası dahil ayda yeme icme felan hepsine 1 milyar yeter mi? icki sigara yok
  • quote:

quote:

maddi durum olarak yemek parasını bile hesaplaman gerekiyorsa hiç bulaşma özel üniversiteye, üzülürsün

izmirde oturuyorum istanbulda özel bi üniversitede tam burslu kazansam konaklama parası dahil ayda yeme icme felan hepsine 1 milyar yeter mi? icki sigara yok

konaklama dahil yetmez. yurt veya ev kirası hariç 700le anca geçiniliyor zaten (ulaşım dahil).

2 kişilik özel yurt odaları 500 falan. okulun kendi yurdu bundan da pahalıdır.

düzenleme: pardon içki sigara yok demişsin. o zaman yeter hatta rahat yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 12 Ekim 2012; 16:15:17 >

• BLMYO yemek 9 tl .

• Özellerde pahalı olur. 5 liranın altında olacağını sanmıyorum.
    Anadolu üniversitesinde 1 lira ve gayette güzel yemekler, sınırsız ekmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinkayadeu -- 12 Ekim 2012; 16:11:55 >
  • anadolu üniversitesinde kyk da kalıyodum 300 350 lira harcıyordum çok ama çok rahat yetiyodu sigarada kullanıyorum bu arada şimdi ise istanbulda evimdeyim istanbul üniversitesindeyim aylık 150 lira harcıyorumdur heralde :D
  • quote:

quote:

quote:

konaklama dahil yetmez. yurt veya ev kirası hariç 700le anca geçiniliyor zaten (ulaşım dahil).

istanbul bilgi üniversitesini istiyorum hayırlısı olsun artık eğer kazanırsam bi şekilde okucaz artık bizimkiler en fazla ayda 1-1.5 arası gönderebilir istanbul bilgi üniversitesi hakkında düsüncelerin nelerdir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

istanbul bilgi üniversitesini istiyorum hayırlısı olsun artık eğer kazanırsam bi şekilde okucaz artık bizimkiler en fazla ayda 1-1.5 arası gönderebilir istanbul bilgi üniversitesi hakkında düsüncelerin nelerdir?

hocam en üst seviyede dediğimiz üniversitelerden değil ama kötü bir üniversite hiç denemez. kısacası orada okumana değer hem de burslu olunca. özellikle tm bölümleri baya kaliteli diye duymuştum.

• sabancı 3 kap en son 6 liraydı 4 kap 8 olması lazım okul içindeki kafeler de 15-16 dan aşağı doyamazsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.