Şimdi Ara

Özel üniversiteler Kıyaslama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yeni sayılırım genel olarak baktığımda bazı üniversiteleri acayip kötüleyen arkadaşlar var ama tam olarak sebebinide yazmamış örneğin özel üniversitelerden Beykent ve Bilkent alabildiğince kötülenirken genel olarak Özyeğin ve Kadir Has el üstünde tutulmuş tabiki hiç kimse oralarda okumadan bilemez bunun için bahsettiğim üniversitelerde ve diğer özel üniversitelerde okuyan arkadaşlar olumlu ya da olumsuz deneyimlerini paylaşırsa hem ben hemde tercih dönemini geçiren arkadaşlar deneyimlerinizden faydalanacaktır.Yorumlarınızı bekliyorum..

• up
  • Bilkent'in bir tek yurtlarını kotulerler ama Beykent başlı basına kötüdür. Bana kalırsa sözlük sitelerini falan takip et hoca listelerine bak kaç tane full time hoca var diye bak ondan sonra öz gecmisleri oluyor onlara bak sonrası mali durumuna bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halic kultur dogus yasar. Mimarlik icin hangisini tavsiye edersiniz ?

• Muhendislik ;

Bilkent > Koc > Sabanci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beykent i anlarımda Bilkent i ne yönden eleştiriyorlar . Olsa Olsa yurt ile ilgili sikayetlerdir yoksa Bilkent in gerek kampüsüne gerek egitim kalitesine kimsenin laf edeceğini sanmam.

• Bilgi mühendislikte nasıl beyler ? Yeditepe , bilgi , bahçeşehir i kıyaslarmısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgi - özyegin nasildir

• TAKİP
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerason

Bilgi mühendislikte nasıl beyler ? Yeditepe , bilgi , bahçeşehir i kıyaslarmısınız?

bekliyorum :)
  • Ozyegin ayrıca?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.