Şimdi Ara

Özel üniversitede %100 BURSLU OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her özel üniversitede burs kesinti politikasi aynı mi yoksa Üniversiteden Üniversiteye değişiyor mu arayayım mi yazdigim yeri bilgi alayim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• değişiyor sitesinde yazar genellikle yine de aramak isterseniz arayın tabi
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrekisa -- 10 Eylül 2020; 18:50:12 >
  • Hepsinin aynı sayılır 7 sene burs veriyorlar lisansa tıp ise 10 seneydi sanırım bir disiplin suçu işlemediğin sürece 7 sene verdikleri burstan devam edebiliyorsun
  • Dersten kalirsam burs kesiliyor mu

• cemrekisa kullanıcısına yanıt
    Bir vakıf üniversitesinin %100 burslu eczacılık bölümünu yazmayi düşünüyordum.Sitesinde 4 üzerinden 3 un altına düşerse burs kesilir ve bir daha ortalamasini 3 yapana kadar burs kesintisi olur tekrar ortalaması 3 un üstüne çıktığinda burs devam eder.Sizce yazmalimiyim yoksa eczacılıkta o ortalamayi yapmak zor bursun kesilir yazma mi dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B8D4499E0

Dersten kalirsam burs kesiliyor mu
    Hayır hocam mesela bulunduğum şehirde iki vakıf üniversitesi var ikisinin de şartları aynı. 7 sene eğitim ücreti bursu alabiliyorsun dersten kalma sınıfta kalma nedeniyle kesilme falan yok. Sen yine de yazacağın üniversiteleri araştır öğrenci işlerini ara sor hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim araştırdigim yer şöyle diyor.Sitesinde 4 üzerinden 3 un altına düşerse burs kesilir ve bir daha ortalamasini 3 yapana kadar burs kesintisi olur tekrar ortalaması 3 un üstüne çıktığinda burs devam eder.Sizce yazmalimiyim yoksa eczacılıkta o ortalamayi yapmak zor bursun kesilir yazma mi dersiniz?Ya da o ortalamayı yapman için baya çalışman lazım mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B8D4499E0

Benim araştırdigim yer şöyle diyor.Sitesinde 4 üzerinden 3 un altına düşerse burs kesilir ve bir daha ortalamasini 3 yapana kadar burs kesintisi olur tekrar ortalaması 3 un üstüne çıktığinda burs devam eder.Sizce yazmalimiyim yoksa eczacılıkta o ortalamayi yapmak zor bursun kesilir yazma mi dersiniz?Ya da o ortalamayı yapman için baya çalışman lazım mı ?
    Hocam o ortalamayı yükseltince verilen bursu kastediyor olmasın ? Sen bana okulun ismini bir versene ben de bakayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.