Şimdi Ara

Özel üni fiyatları nedir böyle yahu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %50 burslu bir okul 30 bin liradan ucuza yok resmen bir de çoğunun fiyatları geçen seneye göre yazılı halen, 10-12 bin lira zam gelse 35 bin liraya çıkacak resmen.

zaten %75 burs kalktı valla berbat bir hal aldı bu nedir abi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 18 Temmuz 2020; 15:1:49 >

• umarım ironi yapmışsınızdır :)

Bizden kötü okul dediniz ve 20 bin birim para dediniz.

Aklınıza gelen ilk üniyi açın 50-60 bin birim para göreceksiniz yine

Ayrıca her üni burs yükseltme imkanı vermiyor onu da not düşelim. Ayrıca odtü kalitesinde eğitim veren %50 burslu yıllıgı 30 bin lira olan üni nedir hocam ?
  • 5 bin lirayı dert ediyorsan özel sana göre değil hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GayrimeşruDanışmanıÖzgür kullanıcısına yanıt
    5 bin lira ne alaka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 18 Temmuz 2020; 15:4:30 >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Örnek vermişsin 30 binden 35 bine çıkacak neredeyse diye

sorun 30 binin 35 olması değil, %50 burslu fiyatının 30-35 bin lira olması.
  • Hocam çok haklısınız ama o paraları verenler oluyor maalesef. Napalım bu dünyanın çarkı böyle işliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ya keşke 75 burs olayı kalkmasaydı belki özele gidip yatay geçiş falan düşünürdüm şimdi ailemin karşısına çıkıp nasıl 35bin verir misiniz yıllık diyeceğim? geçiş yapamazsam diye de riske atamam. çok fazla para bana göre ailemden isteyemem ki orta-üst ailedenim diye düşünüyorum:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üni ne saçma biyer ya
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tam olarak size katılıyorum çok para
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Kaç olmasını bekliyorsun ki 25 bin 20 bin olan üniversitelerde var.

• Özellerin fiyatları her sene 5k artıyor ben 2017 den beri takip ediyorum o zamanlar yine nispeten tercih edilebilirdi ama şimdi en suratına bakılmayacak okul 20-25 istiyor esenyurt üni meraktan baktım %50 si 25k mıydı neydi lan esenyurt ünisi 4 sene 100k bayıldığım okul bitirince bana ne verecek anlamadım bilkent koç gibi okullara verdiğiniz her kuruşun hakkını alırsınız ama bu tip apartman üniversitelerine hem para vereceksiniz hem aldığınız eğitim hiçbir işe yaramayacak hem de diplomanız sümüklü mendil muamelesi görecek sakın adı sanı geçmeyen okullara ne paranızı kaptırın ne zamanınızı

dünya sıralamasında 400 olan bir üni 4000 birim paraya eğitim verirken türkiyede hangi okul yıllık 35 bin birim paralık eğitim veriyor hocam ?

Niye yüksek miktarı kabullenmek zorundayız ki ? üst yorumda arkadasın dedigini demeye calısıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 18 Temmuz 2020; 15:22:35 >
  • Ticarethane merkezi,boşuna para kaptırmayın

• Böbreğimi satsam anca girerim

• Kesinlikle fiyatları çok arttı özellikle 2019-2020 öğretim senesinde 17-20 bin tl olan %50 burslu fiyatı 25-30 bin tl ye çıktı. 2 senelik bir program 7-8 bin tl idi şuan 12-15 bin tl oldu. Açıkçası 4 sene veya hazırlıkla 5 sene için 120-150 bin tl + bu sürede ki yeme içme paran özel üniversiteye gitme olayını çok mantıksız kılıyor artık.

• umarım ironi yapmışsınızdır :)

Bizden kötü okul dediniz ve 20 bin birim para dediniz.

Aklınıza gelen ilk üniyi açın 50-60 bin birim para göreceksiniz yine

Ayrıca her üni burs yükseltme imkanı vermiyor onu da not düşelim. Ayrıca odtü kalitesinde eğitim veren %50 burslu yıllıgı 30 bin lira olan üni nedir hocam ?
  • Hocam işte dediğiniz gibi 40 bin falan valla bana çok pahalı geliyor 5x40 sadece okul fiyatı ne diyeyim. Yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 18 Temmuz 2020; 18:5:59 >
  • Gercekten fiyatlar feci artti. %75 burs kalkmasa tobb iktisat dusunecektim oysa

• Burs yükseltme nasıl oluyor hocam not ortalamasına göre mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.