< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lisarowe -- 8 Ağustos 2021; 22:14:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lisarowe -- 8 Ağustos 2021; 22:14:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam 2013ten beri düzenli olarak giriyor musunuz hep sınava? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
diş ne zaman kazandınız? hangi diş fakültesiydi? ve yeni mi bıraktınız yani geçen yıl? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2017 de kazanmıştım. Kendimi sorguda hissettim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspartamsız -- 8 Ağustos 2021; 23:29:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam merak ettim. biraz fazla sordum farkındayım ama diş yine güzel bölüm değil mi? niye sevmediniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 9 Ağustos 2021; 0:11:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
anladım hocam. kusura bakmayın fazla soru sordum size. bence özel tıpa gitmeyin parası çok fena cep yakıyor. yatay denerim diye düşünmeniz iyi fakat özel üniler sizden daha kurnaz notlarınızı bilerek düşürebilirler son olarak bunları söyliyim hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |