Şimdi Ara

Özel Servis Şikayeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese saygılar.
    Arabamızın arka farını içeriye su alması nedeniyle 3 hafta önce değiştirdik.Ben okuyorum ve memlekete geldiğimde arka farın yan alt kısmının çatlak olduğunu gördüm.Ve bugün izmirdeki nuri küçük özel servisine gittim.Durumu anlattım onlara.Servis çalışanı ise biz çatlak far takmayız bunu siz yapmışsınız dediler.
    Arabamız garaj arabasıdır ve bu 3 haftada yerinden bile çıkmadı doğru düzgün.Kaza durumu yok bagaj kapısı da fara değmiyor.Bagajdan bir şeyler çıkarırken oldu desem o da yok.
    Anlatmaya çalıştım durumu ama onlar biz bi daha farı getirttirip ona para veremeyiz dediler.Müşteri memnuniyetleri hiç yok dersek yalan olmaz.Saatlerce farı takan görevliyi bekledim sonra da problemi anlatırken kaba üslupla karşılaştım.
    Çatlak alt kısıma doğru olduğu için gözden kaçma durumu var ve ileride çatlak büyüyüp sorun açabilir.Çünkü eski farımızda da bu durum vardı.
    Sizlere sorum şu
    -Takılan farın garantisi olur mu çünkü bi fara az vermedik sayılır
    -Nerelere şikayet edebilirim?Hakkımı nasıl arayabilirim?
    Nasıl yapabilirim bundan sonra.
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Herkese saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Devils_ -- 29 Mart 2010; 18:52:38 >







  • Arkadaşlar galiba elimde herhangi bir kanıt olmadığı için bir hakta bulunamam.
  • Geçmiş olsun. Fakat aradan 3 hafta geçmiş olması işi zorlaştırıyor. O süreçte servis kendine göre haklı. Hani 1 gün sonra veya aynı gün farkedip dönebilseydiniz belki bir ihtimal ama aradan 3 hafta geçtikten sonra birşey ispat edebileceğinizi zannetmiyorum.

    Bir an kendimi servisin yerine koyuyorum, 3 hafta önce taktığım ve kapalı mekanda olmayan bir parça için (yani bir etkenden dolayı çatlayabilir) bu değişimi sanırım ben de kabul etmezdim.

    Neyse, siz dürüstlüğünüzden eminsiniz ama maalesef karşı tarafın iyi niyetli davranmasını beklemekten başka bir çareniz yok gibi düşünüyorum.
  • O farın çatlaması 1 sn lik olay.3 hafta içinde herhangi bir şekilde olmuş olabilir.Ya far sizdeyken çatladıysa?Alırken baksaydınız keşke
  • Abim taktırırken dikkat etmemiş bende dikkatli bakınca gördüm.Tek korktuğum inşallah oradan da su almaz yoksa boşu boşuna değiştirmiş oluruz.
    Peki takılan farların garantisi olmaz mı sonucta iyi de ücret aldılar.
  • Oradan su almaması için eğer parmak çalışabilecek bir yerse herhangi bir PVC işi yapan işyerinin önünde durun (ya da camcı) ve şeffaf yapıştırma silikonu sürün. Para bile almazlar hem de su sorunu olmaz. Şeffaf yapıştırma silikonu elastik olduğu için sarsıtılarda da sorun olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhilleus

    O farın çatlaması 1 sn lik olay.3 hafta içinde herhangi bir şekilde olmuş olabilir.Ya far sizdeyken çatladıysa?Alırken baksaydınız keşke

    İyi bakmamışlar bizimkiler.Acaba taktıktan sonra mı oldu diye düşünüyorum ama park halindeki aracın farı nasıl kırılır bilmiyorum.Aklıma da başka bir neden gelmiyor.
    Yapılacak bişey yok galiba olan olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adanaliyik

    Oradan su almaması için eğer parmak çalışabilecek bir yerse herhangi bir PVC işi yapan işyerinin önünde durun (ya da camcı) ve şeffaf yapıştırma silikonu sürün. Para bile almazlar hem de su sorunu olmaz. Şeffaf yapıştırma silikonu elastik olduğu için sarsıtılarda da sorun olmaz.

    Teşekkür ederim yorumun için.Önerinizi dikkate alacam en kısa süredede bu işi yapacam.
    Keşke garantiden değişebilseydi ama garantisi yokmuş.Bundan sonra en iyi yapılacak iş oraya yapıştırma silikonu sürdürmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Devils_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Akhilleus

    O farın çatlaması 1 sn lik olay.3 hafta içinde herhangi bir şekilde olmuş olabilir.Ya far sizdeyken çatladıysa?Alırken baksaydınız keşke

    İyi bakmamışlar bizimkiler.Acaba taktıktan sonra mı oldu diye düşünüyorum ama park halindeki aracın farı nasıl kırılır bilmiyorum.Aklıma da başka bir neden gelmiyor.
    Yapılacak bişey yok galiba olan olmuş.


    Hayat bu belli olmaz.Ufacık taş çarpsa çatlar.Neyse Allah başka kaza bela vermesin.Bunlar ufak şeyler
  • Bir fardan dolayı çok şey kaybetmeyiz ama onlar müşterilerini kaybederler.Çözüm servis değiştirmek bi daha onlarla bi iş yapmayız.Servisler ilk önce insana güven vermeli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmalı.
    Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim herkese.
    İyi forumlar.
  • Takarken çatlatmış olabilirler, büyük ihtimal. Ama nasıl ıspatlayacaksınız. Yapılan işi, iyi gözden geçirmek lazım. Böyle şeyler olabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.