Şimdi Ara

Özel sağlık sigortasında 5000 tl ve üzeri poliçe yaptıranlara 250 tl'ye kadar konut poliçesi hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
6
Favori
23.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bireysel sağlık sigortası yada TSS için hangi sigorta firması en avantajlıdır?

    Aile özel sağlık sigortası ile kişinin tek başına yaptıracağı özel sağlık sigortası arasında fark var mıdır?

    Ömür boyu yenileme garantili sağlık sigortası için daha düşük prim ödemek adına sadece yatarak tedavi kapsamında sigorta yaptırmış olsam + ayakta için TSS mantıklı mıdır?

    Mapfre genel sigortanın web sitesinde "Tehlikeli Hastalıklar Sigortası" ömür boyu yenileme garantili midir? Benim iş yerinden kaynaklı acıbadem grup sigortam var fakat ömür boyu aynı işyerinde çalışmayacağım için hem kendim hemde eşim için bireysel sağlık sigortası yaptırmam mantıklı olur mu? Yada şimdilik eşim için yaptırsam sonra kendim için yaptırabilirim.
  • Merhabalar;

    Tüm şirketler için değerlendirme kriterleri farklıdır dolayısıyla farklı fiyatlar çıkabiliyor. Tcnizle giriş yapmadan şu yada bu şirket daha avantajlıdır demek yanlış olacaktır.

    Tek başına ayakta tedavi teminatı verilemiyor o yüzden iki sigortayaı beraber yaptırmaktandsa birini kapsamlı yaptırmak daha mantıklıdır. Ömür boyu yenileme garantisi 3 yıl boyunca sigorta ödemesi yapıldığında şirketler tarafından otomastik olarak verilmektedir. Siz şirketten ayrılsanız bile eğer 1 ay içinde sigorta yaptırırsanız haklarınız korunarak devam edebilirsiniz.

    Mapfrenin sitesinde yer alıyor ancak maalesef geçerli değil yapılmıyor bu sigorta. Şuan devam ederken extra sigorta yaptırmanızı önermem ancak eşiniz için mantıklı olacaktır ileride sizde yaptırmak istediğinizde indirimli şekilde sizde poliçeye dahil olabilirsiniz. Bana özelden tc ve mail adresi gönderebilirseniz teklif çalışıp size gönderebilirim.

    sayg.




  • Selam herkese

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.s teşekkürler

    Konumuz günceldir arkadaşlar tüm sigortalarla ilgili teklif alabilirisiniz.
  • Herkese selam ;

    Konumuz günceldir arkadaşlar, özellikle pandemi konusunda sigorta şirketleri çok hasssas davranıyor ve hastalıkla ilgli tüm masraflar karşılanıyor. Fiyat almak detay bilgi için dönüş yapabilirsiniz.

    05352105898
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hlmgvn34

    Herkese selam ;

    Konumuz günceldir arkadaşlar, özellikle pandemi konusunda sigorta şirketleri çok hasssas davranıyor ve hastalıkla ilgli tüm masraflar karşılanıyor. Fiyat almak detay bilgi için dönüş yapabilirsiniz.

    05352105898
    Selam esimin oturum izni için 3 ay dönük sigorta istiyorlar(SGK) yada 1 senelik özel sağlık sigortası hastane vs kulanmayacaz minimum nekadar tutar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba pasaport numarasını özelden yazarsanız yardımcı olabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selamlar, yenidoğan için tss yapan şirketler hangileri acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.