Şimdi Ara

Özel okullardaki mantıksız öğretmen maaşları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
1
Favori
100.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar öğretmenliği bölümünden yeni mezunum.İki farklı devlet okulunda staj yaptım.Staj yaparken bilişim öğretmenlerinin dersi boş ders yada oyun dersi olarak gördüklerini gözlemledim.Ders işlemeye başladıklarında ise klasik word yazı yaz altını çiz.Sınavlarıda formalite icabı yapılıyor ki çocukların cogu soruların yarısını yapamıyor bile.Şu konuya da değinmek istiyorum.Arkadaşlarımın gittiği bazı okullarda lab sınıfları bile yokmuş.Benim gittiğim okullarda vardı ama hepsi 12 yıl önce benimde ilkokula giderken ki bilgisayarlardı.Şuan bilgisayar dersi açısından söylemek gerekirse ne sınıflarda teknolojik bir gelişme olmuş ne de derslerde ve öğretmenlerde ilerleme olmuş.Aynı tas aynı hamam.

Bana gelirsek mezun oldugum sene kpss'de başarılı olacak bir puan yapamadım.Şimdi eve kapandım kpss kasıyorum sonunu düşünmüyorum.Mülakat geldi torpil girdi diyerek moralinizi bozmayın sadece çalışın.İnanın hiçbir kaybınız olmaz en azından kültür seviyeniz artar.Özel okula bile girseniz sizde bir miktarda olsa kalite katar.He birde herzaman kendinizi alanınızla ilgili geliştirin kendinizi diğer insanlardan bir üstün kılmaya çalışın.

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç de öyle değil orası özel sektör ve adam istediğini yapar dershane de geo hocam aylık + özel dersleriyle 10k kimyacı 7k alıyordu gidipte +240k olan ismi duyulmadık bir üni bitirip öğretmene bu maaşları vereceğini mi sanıyorsun alanda yetkinlik her meslek de var

• quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

Triplere bak sanki sayisalda ilk bine girdi.dandik sozel bolumunde cop puan yapmistir
    nusret okumadi suan sulaleni satin alir ? bu dusuncede biri olarak buyuk basarilara imza atmis olman lazim. neler basardin vitaminsiz anlatsana biraz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

nusret okumadi suan sulaleni satin alir ? bu dusuncede biri olarak buyuk basarilara imza atmis olman lazim. neler basardin vitaminsiz anlatsana biraz ?

Alıntıları Göster
    Bir seyi elestirmek icin onu basarmak mi lazim

Uza hadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretli öğretmenler de 1600 - 1800 civarında maaş alıyor, öğretmenin ücretlisi yıllardır var sırada diğer meslekler olabilir, düşünsenize ücretli hakim ücretli savcı ücretli avukat vb.......
  • Taksicilerin 2000 kazandığını sanıyor arkadaş
    İstanbul da bir taksi plakası 15 bin kazandırıyor ayda kardeş şöförü bile en az 2500 3000 kazanıyordur diyorum boş taksi yok istanbul da
  • quote:

Orijinalden alıntı: webnettr

Ücretli öğretmenler de 1600 - 1800 civarında maaş alıyor, öğretmenin ücretlisi yıllardır var sırada diğer meslekler olabilir, düşünsenize ücretli hakim ücretli savcı ücretli avukat vb.......
    Bu sene kaç oldu bilmiyorum ama geçen yıl 24 derse 1300 civarı para aldım. Yol ve yemek ücretini düşünce elime 900tl gibi komik bir para geçiyordu. Fabrikada işe girersin 8 saat çalışırsın kafan rahat olur fakat öğretmenlikte öyle değil. İşini düzgün yapan biri için evde de ciddi bir iş yükü var.
  • gitsin çalışsın 2200-2400e deneyim kazanınca artar o doktor maaşımı bekliyo öğretmen olarak?

zaten tonlarca atanamayan öğretmen var devlet kötü niyetli olmasa bazı bölümleri kapatırdı puanları yükselttirdi veya kontenjanları azaltırdı eğer bölümden mezunun iş bulmada gram şansı yoksa formasyon ihtimali yoksa bölümün iş dünyasıyla alakasi yoksa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Kasım 2018; 18:32:28 >
  • naten N kullanıcısına yanıt
    Kendi yaşadığımı da anlatayım, öğretmenim ama alakasız bir kurumda memurum. 2. bölüm olarak okul öncesi bitirmiştim. Neyse, bu yaz laf olsun diye ücretliye başvurdum. (Devlet memurlarının mesai saatlerinin dışında haftada 10 saate kadar ücretli öğreticilik hakkı var) 2 anaokulundan aradılar, durumumu söyleyince sürekli gelemeyeceğimi söyleyip vazgeçtiler. (Haklılar da, okul öncesinde bugün gideyim yarın gitmeyeyim yok, her gün orada olmak zorundasınız) En son özel bir anaokulundan telefon geldi. 3 yaş grubu için arıyorlarmış, sabah yedi buçuk akşam 5.5 - 6 arası çıkış. (Özel anaokullarının mebbis veritabanına nasıl erişebildiğini de merak ediyorum ya neyse)

Çok uzattım teklif edilen ücret 1600 tl, öğrenci velilerinin bitmek bilmeyen "para verdim öğretmeni satın alabilirim" kaprisleri de cabası.

Aynı parayı A101'de çalışsam da verecekler ya

• Yilda 150 gun tatil yapip ogrencilere hicbir sey katmayan ogretmenlere maasi az gelmis

• Maaş okeyde izin konusunu açma bence memlekette en çok izin kullanan kesinlikle öğretmenlerdir.

Sağlık ile ilgili problemlerde izin işçisinden memuruna kadar herkesin hakkıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jquair

Maaş okeyde izin konusunu açma bence memlekette en çok izin kullanan kesinlikle öğretmenlerdir.

Sağlık ile ilgili problemlerde izin işçisinden memuruna kadar herkesin hakkıdır.
    Kolejlerin çoğunda yazın maaş verildiğini sanmıyorum.
  • konuda okuma yazma öğretmekle övünen öğretmenler var..

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Haftalık okulda hocası azarlayan liselilerin forumda öğretmenlere sallama konusuna hoşgeldiniz.
    Öğretmenler allah mı bilader eleştiremeyecek miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Kendi yaşadığımı da anlatayım, öğretmenim ama alakasız bir kurumda memurum. 2. bölüm olarak okul öncesi bitirmiştim. Neyse, bu yaz laf olsun diye ücretliye başvurdum. (Devlet memurlarının mesai saatlerinin dışında haftada 10 saate kadar ücretli öğreticilik hakkı var) 2 anaokulundan aradılar, durumumu söyleyince sürekli gelemeyeceğimi söyleyip vazgeçtiler. (Haklılar da, okul öncesinde bugün gideyim yarın gitmeyeyim yok, her gün orada olmak zorundasınız) En son özel bir anaokulundan telefon geldi. 3 yaş grubu için arıyorlarmış, sabah yedi buçuk akşam 5.5 - 6 arası çıkış. (Özel anaokullarının mebbis veritabanına nasıl erişebildiğini de merak ediyorum ya neyse)

Çok uzattım teklif edilen ücret 1600 tl, öğrenci velilerinin bitmek bilmeyen "para verdim öğretmeni satın alabilirim" kaprisleri de cabası.

Aynı parayı A101'de çalışsam da verecekler ya
    a101 de Çalış o zaman ?

• Jquair kullanıcısına yanıt
    İzin derken tatili kastettin sanırım. Okul kapanınca 2 hafta ve okul açılmadan önce 2 hafta seminer var ve katılım zorunludur. Yani tatil, 1 Temmuz ve 1 Eylül arasıdır. Çoğu kişinin sandığı gibi 3 ay değil. Yazın okul olmadığı için de normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 17 Kasım 2018; 12:17:14 >
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığım mesajı okudunuz mu?

• Dostum neyi ispatlamaya çalışılıyorsun resmi ve dini tatiller 1 ayı geçiyor kar tatili çoğu ilde 2 haftayı geçiyor

2ay yıl sonu tatili desen dönem arası VS. Kaç gün kalıyor geriye zaten

He gözümüz yok yanlış anlama keşke maaşları 6 7k olsa öğretmenlerimizin ama izinde krallar yani. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Kolejlerin çoğunda yazın maaş verildiğini sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Saçma öyle şeymi olur yazın öğretmen taşmı götürecek eve

• quote:

Orijinalden alıntı: Jquair

Saçma öyle şeymi olur yazın öğretmen taşmı götürecek eve

Alıntıları Göster
    Devlet acımıyor özel sektör mü acıyacak. Ücretli öğretmenlik şartlarını söyleyeyim. Haftada en fazla 30 saat derse girebiliyorsun. Ayda 120 saat derse girsen 1.585,36 TL maaş alırsın. Yemek yok, yol parası yok, arada kağıt kalem vb. malzemeleri almak için cebinden para harcıyorsun. Resmi tatil, yarıyıl tatili ve yazın 3 ay olmak üzere toplamda 4 ay maaş yok.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.