Şimdi Ara

OZEL NUMARA ARADI BU NE ANLAMA GELIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma gunu tam 7 de ozel numara beni aradi ilk basta actim hemen kapadim. Ust uste aramaya basladi nasil oluyorsa kapar kapamaz ariyor. Bende engelledim bu ne anlama geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hynx -- 16 Kasım 2014; 15:17:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Özel Numaralı Aramalar: Anlamı ve Nedenleri

"Özel numara" terimi, arayanın numarasının alıcıya gizlendiği telefon aramalarını ifade eder. Özel numara ile yapılan aramalar, aşağıdaki hususlardan kaynaklanabilir:

• Arayanın Gizliliği: Arayanlar, kişisel veya iş nedenleriyle kimliklerini gizlemek isteyebilirler.
    • Pazarlama veya Araştırmalar: Şirketler veya araştırma kuruluşları, müşteri geri bildirimi toplamak veya pazar araştırması yapmak için özel numaralar kullanabilirler.
    • Sahtekarlık veya Yanıltma: Ne yazık ki, dolandırıcılar ve dolandırıcılar, kurbanlarını hedeflemek için sıklıkla özel numaralar kullanırlar.

Sürekli Özel Numara Aramaları

Sürekli özel numara aramaları alıyorsanız, aşağıdaki nedenler söz konusu olabilir:

• Spam veya Dolandırıcılık: Özel numaralar, spam aramaları veya dolandırıcılık girişimleri için yaygın olarak kullanılır.
    • Pazarlama Kampanyaları: Bazı şirketler, potansiyel müşterilere ulaşmak için özel numaralar yoluyla pazarlama kampanyaları yürütür.
    • Araştırmalar: Araştırma kuruluşları, geri bildirim toplamak veya görüşmeler yapmak için özel numaralar kullanabilir.

Özel Numara Aramalarına Nasıl Yanıt Verilir

Özel numara aramalarına yanıt vermeden önce, dikkatli olmanız önemlidir. Arayanın amacını bilmiyorsanız, aramaya cevap vermemeniz veya sesli mesaj bırakmamanız önerilir. Dolandırıcılık veya spam aramalarını bildirmek için operatörünüze veya ilgili yetkililere başvurabilirsiniz.

Özet

Özel numaralı aramalar çeşitli nedenlerle yapılabilir, bunlar arasında arayanın gizliliği, pazarlama veya araştırmalar ve maalesef dolandırıcılık veya yanıltma yer alabilir. Sürekli özel numara aramaları alıyorsanız, spam veya dolandırıcılık olup olmadığını belirlemek için dikkatli olmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kesin efbiay
  • Fistikli olsun

• Gizli numarayla ozel numara ayni sey

• Bu arada yeni fark ettim ozel numarayla gizli numara ayni herhalde ama saka yapan birisi yoktu ve adam kapatir kapamaz nasil ariyacak ki beni otomatik birsey gibiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

Cuma gunu tam 7 de ozel numara beni aradi ilk basta actim hemen kapadim. Ust uste aramaya basladi nasil oluyorsa kapar kapamaz ariyor. Bende acmaya korktum engelledim bu ne anlama geliyor yani gizli numara da degil ozel numara ve tam 7 de aradi

Hattini ozel numaraya kapat. Adamsa telefonuyla arasin.

Seninle eglenmek isteyen veled arkadaslarin olabilir. Hattini kapat ozele arayamazlar. En kolayi ve temizi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Cuma gunu tam 7 de ozel numara beni aradi ilk basta actim hemen kapadim. Ust uste aramaya basladi nasil oluyorsa kapar kapamaz ariyor. Bende acmaya korktum engelledim bu ne anlama geliyor yani gizli numara da degil ozel numara ve tam 7 de aradi

Seninle eglenmek isteyen veled arkadaslarin olabilir. Hattini kapat ozele arayamazlar. En kolayi ve temizi bu.

Ama sakaya benzemiyordu ya actim konusan birisi yok ve kapatinca daha kapandi yazisi cikmadan geri ariyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    9 yıl önce açıldı
    BU YAZANLAR NE ANLAMA GELİYOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Ama sakaya benzemiyordu ya actim konusan birisi yok ve kapatinca daha kapandi yazisi cikmadan geri ariyor

Boşversene sen bunları. Adam akıllı iş yapacak konuşacak adam telefonunu niye saklasın gizlesin.

Hattını özele kapatıyorsun işine gelirse. Ya adam akıllı iş yapıp düzgün ararsın ya da arayamassın bu kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.