Şimdi Ara

Özel liselerde sınıfta kalma varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
31.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Özel Okullarda Sınıfta Kalma

Özel okullarda sınıfta kalma uygulaması, devlet okullarından farklılık göstermektedir.

Devlet okullarında, öğrenciler akademik başarılarına göre sınıf geçme hakkı kazanırlar. Ancak özel okullarda, sınıfta kalma uygulaması daha esnektir.

Bazı özel okullar, öğrencilere akademik destek ve ek çalışma fırsatları sunarak sınıfta kalmalarını önlemeye çalışırlar. Bu okullar, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına göre eğitim programları hazırlayabilirler.

Öte yandan, bazı özel okullar, öğrencilerin akademik performanslarına göre sınıfta kalmalarına izin verebilirler. Bu uygulama, öğrencilerin akademik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Özel okullarda sınıfta kalma uygulaması, okulun yönetim kurulu tarafından belirlenen kurallara göre düzenlenir. Bu nedenle, özel bir okulda sınıfta kalma uygulaması hakkında bilgi almak için o okulun yönetimine başvurulmalıdır.

Genel olarak, özel okullarda sınıfta kalma uygulaması, öğrencilerin akademik gelişimlerine destek olmak ve onları başarıya hazırlamak amacıyla uygulanmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Var hocam,tabi param cok derseniz parayı verıp gecirtiyorlar
  • Hayır yoktu bizde. Zaten okula para veriyorsun. Geçecek kadar puan veriyorlar işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok 5 yıl olanları duyuyoruz ama göremiyoruz
  • Var tabiki cok kalan gordum sahsen

• Var heralde bizim sınıfta kalacak 2-3 kişi var hatta şimdiden ama kalan görmedm
  • Elbette var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih mezunu var mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kalandan ziyade yeni sistem sınavdan dolayı 90 puan altında alan öğrenci varmı o daha merak konusu
  • şöyle bi durum var 50in altında alırsan yazın derslere gelip yeniden sınavlara giriyosun ama yazın geçirtiyorlar. Yaniözel okulda kolay kolay kalmazsın..
  • ben isim vermiyimde kartalda bi kolejde okuyorum (lise)
    birak kalmayi 12 siniflari gecirmiolar
    saka yapmiyorum gittigim kolej unlu bi kolej degil AhmetSimsekKoleji

• okulu bitrmek istiyorsan akşam lisesine git derim.hatta okul da öneriyim

• Bizde kalma yok ama yazın zorunlu eksik tekrarı yaptırıp seneye daha iyi hazırlıyorlar.

• Kingofthemeen kullanıcısına yanıt
    Paragöz olmayanlarda çalışkansan kalmazsın bursluysan filan param ver diyip çalışmassan bırakabiliyolar bazılarında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalma yok çogu kişi var diyor ama yok öyle birşey tabı kalan olur o da nasldır, hiç okula gıtmemiş yazılılara bile girmemiştir o zaman tabı bırakırlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.