Şimdi Ara

Özel İngilizce dersi vermeye kalksam yasa dışı mı olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite öğrencisiyim. İyi derecede İngilizcem var. İlk, orta ve lise öğrencisine rahatlıkla ders verebilirim.

Direklere ilan yapıştırıp ders veriyorum desem nelerle karşı karşıya kalabilirim ? Herhangi bir cezası var mı ? Bir çok özel ders veren insan var onlar ne yapıyor ?

• Hakkında yasal işlem başlattım. İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

Hakkında yasal işlem başlattım. İyi günler

Yasal işlemlere gelesin !
  • Hatta bir de böyle kart bastırıp falan dağıtsam ?
  • hocam skype'den kameralı sesli pratik tarzında birşey düzenleyebilirmisin değişik olur hem
    giren herkes ingilizce konusmalı :)

EDİT: Buarada sıkıntı olacağını zannetmiyorum tanıdığım biri saati 40 tl'ye veriyordu ingilizcceyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nextmaster -- 8 Haziran 2011; 22:54:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

hocam skype'den kameralı sesli pratik tarzında birşey düzenleyebilirmisin değişik olur hem
    giren herkes ingilizce konusmalı :)

EDİT: Buarada sıkıntı olacağını zannetmiyorum tanıdığım biri saati 40 tl'ye veriyordu ingilizcceyi

Skype'tan onu düzenlemek pek kolay olmayacaktır ve ben Türklerle sadece muhabbet olsun diye İngilizce konuşmayı hiç sevmiyorum.

40 TL'ye ders veren kişi öğretmen mi ? Hangi şehirde veriyor ? Kimlere veriyor ?
  • Yukarı. Bilgiye ihtiyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun cıkartcağını sanmıyorum burada senin gibi yapan çok var direklere asıyorlar ilan işte üniversite öğrencisinden matematik dersi verilir felan diye bence birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Sorun cıkartcağını sanmıyorum burada senin gibi yapan çok var direklere asıyorlar ilan işte üniversite öğrencisinden matematik dersi verilir felan diye bence birşey olmaz

Teşekkürler bilgi için.
  • Tanıdığım var saati 70tlye veriyor ama Boğaziçi ing. mezunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

Tanıdığım var saati 70tlye veriyor ama Boğaziçi ing. mezunu

Vay arkadaş... Aksanı kelime haznesi falan süperdir onun.

Ben saat ücretini ne kadara vermeliyim acaba ? Üniversite öğrencileri kaçtan veriyor dersleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myceneans

quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

Tanıdığım var saati 70tlye veriyor ama Boğaziçi ing. mezunu

Vay arkadaş... Aksanı kelime haznesi falan süperdir onun.

Ben saat ücretini ne kadara vermeliyim acaba ? Üniversite öğrencileri kaçtan veriyor dersleri ?

İngiliz dili ve edb. falan değilse 30dan falan verin hocam
  • Şimdi işin daha zor kısmına geldik. Nasıl ders verilir Nereden başlanır ki derse falan hiç bilmiyorum
  • böbreklere dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

böbreklere dikkat

Benim böbrekleri alacak adamın kafasını koparırım O yönden sorun yok
  • Sorun çıkacağını sanmıyorum ama fazla talep de olmaz bence. Ziya öğrenciler kendi alan derslerinde özel ders alırlar genelde(matematik, edebiyat, fizik, kimya, biyoloji vs.).
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

Sorun çıkacağını sanmıyorum ama fazla talep de olmaz bence. Ziya öğrenciler kendi alan derslerinde özel ders alırlar genelde(matematik, edebiyat, fizik, kimya, biyoloji vs.).

Doğru, haklısınız bu konuda. Malesef en iyi bildiğim ve öğretebileceğim ders İngilizce. İlk önce 1-2 öğrenci bulduktan sonra eğer iyi bir iş çıkarabilirsem arkadaş tavsiyesi ile yavaş yavaş etrafa yayılabileceğimi düşünüyorum.
  • Nereden başlayacağım derken en başı kast ediyorsan sanırım ingilizce 101 denen şey ile başlaman lazım. Hani he she it gibi kavramları falan öğretmelisin. Nesne ve eylemleri öğrendikten sonra cümle kurdurma gibi şeylere geçirebilirsin. Bu arada yardımcı olur mu bilmiyorum ama livemocha diye bi siteden bakabilirsin hangi adımları takip ediyor diye
  • Ders verenlerin sitelerine kaydol, orda reklamını güzel yapar ve ilk ders ücretsiz gibi kampanyalar yaparsan ilgi çeker, tabii ders ücretin de düşük olacak, yeri gelecek 1 saat parasına 1.5 saat vereceksin. Hangi şehir bir de, altında araba var mı, max nerelere kadar gidebilirsin vs gibi etmenlere göre prensiplerini koy sonra derslerine bak ama tavsiyem ilk başta yer kısıtlaması koymaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryso

Nereden başlayacağım derken en başı kast ediyorsan sanırım ingilizce 101 denen şey ile başlaman lazım. Hani he she it gibi kavramları falan öğretmelisin. Nesne ve eylemleri öğrendikten sonra cümle kurdurma gibi şeylere geçirebilirsin. Bu arada yardımcı olur mu bilmiyorum ama livemocha diye bi siteden bakabilirsin hangi adımları takip ediyor diye

Bu site çok güzelmiş. Teşekkür ederim. Zamanında google'da araştırma yapmıştım ama bu siteye denk gelmemiştim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.