Şimdi Ara

Özel Hedef Dershanesi Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün dershane araştırdım biraz, Kızılay'da İzmir caddesinde özel hedef dershanesi var . Bugün gittik oraya müdürü karşıladı bizi. Kendisi ODTÜ'nün matematik bölümünden dereceyle mezun olmuş. Öğretmen kadrosu baya iyiymiş. Söylemesi ne kadar doğru bilmiyorum ama hepsi Atatürk Anadolu'dan falan öğretmenlermiş. Etütlere mezun öğretmenler giriyormuş. Haftada 23 saat ders, istediğim kadar etüt alabiliyormuşum. 25 kişilik sınıflarda varmış ama ben 16 kişilik sınıfta olacakmışım(ne özelliğim var anlamadım). Temmuzun 2. haftasında matematik geo. programı başlıyormuş. Normal olarak da dershane eylülde başlayacakmış.

Buraya kadar hersey güzel olabilir benim hosuma gitti falan ama kafama bi soru takıldı. Bu kadar hersey iyi güzel. Fiyata 3.5 milyar dedi 2.5 milyara indi. Böyle bi dershanenin ucuz olması normal mi ? Ve yazıldım evet

• up
  • Temmuzun 2. haftasında matematik geo. programı başlıyormuş dediniz o Yaz programı mı?
  • Ben de hedefteydim bu sene.İstedigim zaman sinirsiz saatte birebir aliyodum.Tek eksisi verdikleri kaynaklar biraz dandik ama baya kaynak veriyolar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flz26 kullanıcısına yanıt
    Evet yaz programı sanırım :D
  • ElysionMaster kullanıcısına yanıt
    Acaba dershane hakkında biraz bilgi vermeniz mümkün mü nasıl iyi mi ? Kaynakları dışında başka bi sıkıntısı var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ EE SORU CEVAP TANITIM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.