< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (45. sayfa)
-
-
Sabit fiyat garantisi varsa bence hala iyi fiyat 800 hocam. Hayırlı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok görmek istiyorsan hız testini fast üzerinden yap. Yeri geliyor 1.3 Gbps gösteriyor manyak
-
Router ac1300mbit kablosuzda 400 geçemedim. Acilen keenetic titan almam lazım 😁
-
Ayıptır ne öyle atıyorsun aklımız gitti
Orbiter pro var bende üzdü
En azından SOL'de kendi cihazını kullanabiliyorsun. İyi tarafından bak
-
-
a haber'e göre tr'de ki internet hızları
-
Merhaba arkadaşlar herkese fiberli günler gelişme var toplanın Beklenen haber dün geldi. Proje çizilmiş onaylanmış. Benim ödeyeceğim rakam olarak 30.000 TL olarak öngörülmüş. Bende 70 80 metre için bu mebla çok değilmi dedim. Projeden bize o şekilde bilgi geldi dendi. Tamam derseniz işleme alacağız dedi. Bende proje biriminle görüşmek istiyorum dedim. Bugün, yarın Telekom İl Müdürlüğüne gidip yüz yüz görüşmek istiyorum konuyu. Alt sokak, üst sokakta fiber var. Saha dolabı bizim sokağın başında ve bize çıkan rakam bu oldu.
-
Peki şehir içinde mi yeriniz? Benim orası kırsal da hani kazı vs. kıyaslama yapabilmek için soruyorum.
İlgili personel izindeymiş dönüşü bekliyorum net cevap için.
İnşallah hocam
-
İnşallah size de gelir hocam en kısa sürede
-
Ağlamıyorum gözüme toz kaçtı
Hayırlı olsun. Yeni abonelik 540₺den 700₺ çıkarılmış bana da bugün geldi listesi.
-
Öyle telefondu nette dolaşmaktı çok hissedilmiyor ama birşey indirince çok farketti yahu
Ben dün onaylattım en sonunda 2 haftaya kutuları koyacağız dediler ama bu Süperonline'a hiç inanasım gelmiyor
Türk Telekom'da özel projeyi iptal edip genelde onayladı 2 bütçe dönemi içinde yapılacak diye söz verdiler oda 6 aya denk geliyor onlara inandım ama bak
En son bölge müdürlükte yapmazsanız bakırları çaldıracağım mecbur yapacaksınız diye tehdit edince R yaptılar
18 aydır uğraşıyoruz bakalım ne zaman olacak..
-
Hadi hayırlısı hocam inşallah bir an önce kavuşursunuz
Burası Türkiye yaparız diyen çok ama icraat için peşlerinden koşman lazım. Süperonline proje onaylayan eleman benden bıktı. Alt tarafı 2 tik işaretleyecek onaylayacak. 11 farklı numaradan aradım 1 haftada ondan sonra bezdi. Dedim hepsini engelle yine ararım sanki çalıştığın yeri bilmiyorum
-
Mahallede sanırım fiber kablo var ancak apartman yeni olduğu için binaya çekmiyorlar. Ben kendi imkanlarımla binaya fiber hattı çekebilir miyim?
-
Bağlatta hızları kapıştıralım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 10 Ağustos 2024; 21:42:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X