Şimdi Ara

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.171
Cevap
21
Favori
67.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vay arkadaş oradan çalıyor yani gene 1000 göremedik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byorkouk kullanıcısına yanıt
    Sabit fiyat garantisi varsa bence hala iyi fiyat 800 hocam. Hayırlı olsun

Çok görmek istiyorsan hız testini fast üzerinden yap. Yeri geliyor 1.3 Gbps gösteriyor manyak Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Router ac1300mbit kablosuzda 400 geçemedim. Acilen keenetic titan almam lazım 😁

Şundan mı?

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ayıptır ne öyle atıyorsun aklımız gitti

Orbiter pro var bende üzdü

En azından SOL'de kendi cihazını kullanabiliyorsun. İyi tarafından bak Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Tek avuntum o oldu ya yüksek fiyattı geldi gelmedi yok modem korku falan çok şükür oldu. İnşallah herkese nasip olur. Nasıda kurdum. Testlere başlıyorum. Sonrasında turbo yükle paketleri alacağız artık

Görmezsen olmazdı
    Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 8 Ağustos 2024; 10:57:23 >

a haber'e göre tr'de ki internet hızları Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

• Merhaba arkadaşlar herkese fiberli günler gelişme var toplanınÖzel Fiber Çektirme [ANA KONU]  Beklenen haber dün geldi. Proje çizilmiş onaylanmış. Benim ödeyeceğim rakam olarak 30.000 TL olarak öngörülmüş. Bende 70 80 metre için bu mebla çok değilmi dedim. Projeden bize o şekilde bilgi geldi dendi. Tamam derseniz işleme alacağız dedi. Bende proje biriminle görüşmek istiyorum dedim. Bugün, yarın Telekom İl Müdürlüğüne gidip yüz yüz görüşmek istiyorum konuyu. Alt sokak, üst sokakta fiber var. Saha dolabı bizim sokağın başında ve bize çıkan rakam bu oldu. Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Peki şehir içinde mi yeriniz? Benim orası kırsal da hani kazı vs. kıyaslama yapabilmek için soruyorum.
    İlgili personel izindeymiş dönüşü bekliyorum net cevap için.

İnşallah hocam Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

İnşallah size de gelir hocam en kısa sürede Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Ağlamıyorum gözüme toz kaçtı Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Hayırlı olsun. Yeni abonelik 540₺den 700₺ çıkarılmış bana da bugün geldi listesi.

• Patron12 P kullanıcısına yanıt
    Öyle telefondu nette dolaşmaktı çok hissedilmiyor ama birşey indirince çok farketti yahu

Ben dün onaylattım en sonunda 2 haftaya kutuları koyacağız dediler ama bu Süperonline'a hiç inanasım gelmiyor Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Türk Telekom'da özel projeyi iptal edip genelde onayladı 2 bütçe dönemi içinde yapılacak diye söz verdiler oda 6 aya denk geliyor onlara inandım ama bak Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

En son bölge müdürlükte yapmazsanız bakırları çaldıracağım mecbur yapacaksınız diye tehdit edince R yaptılar Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

18 aydır uğraşıyoruz bakalım ne zaman olacak..

Hadi hayırlısı hocam inşallah bir an önce kavuşursunuz

Burası Türkiye yaparız diyen çok ama icraat için peşlerinden koşman lazım. Süperonline proje onaylayan eleman benden bıktı. Alt tarafı 2 tik işaretleyecek onaylayacak. 11 farklı numaradan aradım 1 haftada ondan sonra bezdi. Dedim hepsini engelle yine ararım sanki çalıştığın yeri bilmiyorum Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

• Mahallede sanırım fiber kablo var ancak apartman yeni olduğu için binaya çekmiyorlar. Ben kendi imkanlarımla binaya fiber hattı çekebilir miyim?

Bağlatta hızları kapıştıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 10 Ağustos 2024; 21:42:6 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.