Şimdi Ara

Özel derse gitmemek için bahane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saat 4 30 da mat özel dersim var hiç gitmek istemiyorum hocaya ne söyleyebilirim ? Hastayım bahanesi hariç

• Yapay Zekanın Yanıtı

Özel Derse Gitmemek İçin Bahaneler

Özel dersler, akademik performansını geliştirmek isteyen öğrenciler için faydalı bir seçenek olabilir. Ancak çeşitli nedenlerle özel derse gitmek istemeyebilirsin. İşte derse gitmemek için en yaygın bahanelerden bazıları:

• Zaman Yetersizliği: Derslerin ve diğer sorumlulukların arasında özel ders için vakit ayıramayabilirsin.
    • Maliyet: Özel dersler pahalı olabilir ve bütçene uygun olmayabilir.
    • Mod Olmama: Kendini ders çalışmaya hazır hissetmeyebilir veya derse gitme motivasyonun olmayabilir.
    • Utanma: Derslerde zorlanmaktan veya özel ders aldığın için yargılanmaktan korkabilirsin.
    • Bağımsızlık: Kendi kendine çalışmanın ve yardım almadan öğrenmenin daha iyi olduğuna inanabilirsin.
    • Sosyal Etkileşim Eksikliği: Özel dersler bire bir ortamlarda gerçekleştiği için sosyal etkileşimden mahrum kalabilirsin.
    • Taşıma Sorunları: Özel derslerin konumu veya ulaşım seçenekleri sana uygun olmayabilir.
    • Öğretmenle Uyuşmama: Özel ders öğretmeninle uyumlu olmayabilir veya öğretim tarzı sana uygun gelmeyebilir.
    • Öncelikler: Özel dersleri akademik hedeflerin veya diğer önceliklerin arasında ikinci plana koyabilirsin.

Bu bahanelerin geçerliliğini değerlendirmek ve özel dersin senin için uygun olup olmadığına karar vermek önemlidir. Özel derslerin öğrenme deneyimini geliştirmene yardımcı olabileceğini unutma, ancak yalnızca gerçekten gerekliyse bu seçeneği düşünmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dişçiye gitmem lazım
  • 4.30 geçti 16.30 olabilir mi acaba
  • Gelmicem de parasiyla değil mi ister git ister gitme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Hastayım, buradan oraya gelmem çok uzun sürer de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastasiyim derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gittiğin ders başına mı ücret veriyorsun yoksa önceden anlaşıp parasını ödedin mi?Parayı peşin verdiysen derse git,eğer vermediysen açık açık söyle kendimi iyi hissetmiyorum kafam başka yerdeyken dersin bir anlamı olmayacak de.Hedefin imzandan anladığım kadarıyla veteriner fakültesi umarım istediğini gerçekleştirebilirsin.
  • sular kesik hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taharet Musluğu -- 21 Ocak 2014; 15:34:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

Gittiğin ders başına mı ücret veriyorsun yoksa önceden anlaşıp parasını ödedin mi?Parayı peşin verdiysen derse git,eğer vermediysen açık açık söyle kendimi iyi hissetmiyorum kafam başka yerdeyken dersin bir anlamı olmayacak de.Hedefin imzandan anladığım kadarıyla veteriner fakültesi umarım istediğini gerçekleştirebilirsin.

parayı aylık veriyoruz bu ayın parasını daha vermedim, bir de aslında ders özel değil 5 kişiyiz gitmezsem dersi başka zamana alma imkanıda olmuyor, gideceğim heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.