Şimdi Ara

Özel Ders Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben matematikten özel ders almayı düşünüyorum. Denemelerde 10-15 arasi net yapiyorum.Bunu 25-30'lara çikarmak istiyorum. Gerci geoda kötü. Sorum şu saati 60-70-80 tl gibi degisiyor ya. Bu adam 1 saatte ne kadar anlatiyor ? bir konu mu bitiriyor ? Nasil yapiyor hiç bilgim yok. Mesela Problemler konusunu çalışacağız diyelim. 1 saatte ne kadar ilerler ? Para konusunda sıkınti var.
    BİLGİSİ OLAN YARDIM EDER Mİ ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin algına göre değişir kolay anlayabiliyorsan 1 saate ygs matematik biter (problemler ve fonksiyon hariç) anadolu lisesi mezunu musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kessy

Senin algına göre değişir kolay anlayabiliyorsan 1 saate ygs matematik biter (problemler ve fonksiyon hariç) anadolu lisesi mezunu musun?

Mesun değilim. 12.siniftayim. Anadolu Lisesinde okuyorum. O kadarda ilerleyemez ya. :o Temelim var ama denemede yapamiyorum.

• Ygs matematik derken 1 konu yani genel olarak Anadolu lisesiysen az da olsa temel vardır 1 konu rahat biter diye düşünüyorum.
  • 60 70 80 mi kardes...bnm bildigim minumnn 100 ..misll bizim oyle en azndan..ama adam ogretior ne yalan soyleyeyim

• Sadece matematik için özel ders alsam istediğim bölümü kazanırım. Para olsa keşke ah aah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel öğrencilik hakkında !!
    2 yıl önce açıldı
    Özel Ders
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.