Şimdi Ara

Özel Ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir hocayla anlaştık akşam gelicekde nasıl çalışılmalı acaba ne yapılmalı hiç bilmiyorum yani hoca iyimi kötümü nasıl anlıyacağım

• Hocam fiyatlar nasıl acaba bende düsünüyorum matematikten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak,hocaya matematıkcı ıse zor sorular we mumkun oldugunca pratık yontemler ogretmesını ıste we ÖZELLIKLE geometrı pratıgı olmasına ozen goster bunlar yoksa yol ver gitsin.

Ygs de ben bu hatayı yaptım.Sonuclarını cok ağır ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcakal9

Bak,hocaya matematıkcı ıse zor sorular we mumkun oldugunca pratık yontemler ogretmesını ıste we ÖZELLIKLE geometrı pratıgı olmasına ozen goster bunlar yoksa yol ver gitsin.

Ygs de ben bu hatayı yaptım.Sonuclarını cok ağır ödedim.

Teşekkürler buna dikkat ederim.

@daltek Aslında bakarsan fiyatı daha konuşmadık gibi akşam öğrenince söylerim
  • Yok mu birşeyler söylecek başka ben böyle konularda çok geriliyorum ya
  • Yav şimdi iyi güzelde bende geçen seneden kalma çözülmüş kitaplar var onlarla çalışılmaz herhalde ne götüreyim adamın yanına kağıt kalemlemi gideyim
  • Yav evden çıkıcam bir yardım edin hele ne götüreyim şimdi ben yanımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Ders Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Özel Ders mi Dershane mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Defter kalem gotur yeter bide matematik kaynagini gotur her zaman kullandigin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: actuallysmile

Defter kalem gotur yeter bide matematik kaynagini gotur her zaman kullandigin

İşte mezun olduğum için geçen seneden kalan karalanmış kitaplar var ben onlarla tekrar üstünden çalışabiliyorum ama çözülmüş kitaplada gidilmez sanırım
  • Tamam hocam bekliyorum faydalı mı falan nasıls merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daltek

Tamam hocam bekliyorum faydalı mı falan nasıls merak ediyorum

Bundan önce saati 100 TL ye uzun süre iyi bir Anadolu Lisesinde hocalık yapmış birinden ders aldım 1-2 ders ama konu anlatımını falan pek benimseyemedim birde biraz ters bir tipti o şimdi bir üniversite öğrencisi buldum İTÜ den bu arkadaş 50 TL ücret alıyor saat başı bence faydalı yaş daha yakın olunca aradaki iletişim daha farklı oluyor birde konuların püf noktalarına,pratik yollarına hakim birisi gibi o yüzden ilk dersten herşeyi anlayamayacak olsam da bence faydalı oldu(olacak).
  • meraba 18. yaşındayım ytü-bilgsayar müh. hazırlık 1. sınıf öğrencisiyim özel ygs dersi vermekteyim ilgilenirseniz. arayıp detaylı görüşebilirz 0531 987 25 27
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.