Şimdi Ara

Oyunun Son Sezonu (S4) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
4.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NamusluPavyoncu

En kotusude vayne oynarken sup annie ye olmek cok dengesiz bi sup simdi q buff sayesinde belki mide geri donerde kurtulurum

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

Zac geldiğinde başlamıştım. Ashe ile ultiyi dağlara tepelere atardım haritayı bilmezdim. Çok güzeldi sadece eğlenmek icin oynuyordum şimdi ise Plat olmak icin.

S2 de başlayıp sevmeyip silmiştim.Sonra herkes oynamaya başlayınca threshin çıktığı zaman geri dönmüştüm.Hele o thresh opening müziği yokmuyduuuu.Beni benden alıyordu.

Eski günler Şimdi gidip yasuo wukong alıp teq atsınlar.Bunada eğlence desinler.O zamanlar bi darius vardı
  • yav he he
  • Belkide oyundan sıkıldığın için zevk vermiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence riotun metanın içine etmesinin sebebi adcleri meta dışına itmek olabilir ama evet moka sardı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

Belkide oyundan sıkıldığın için zevk vermiyordur.

Sıkılmadım aksine çok oynamak istiyorum ama işte eskisi gibi değillll

Jayce oynanan günleri özledik..
  • Jayce iyide damage sıkıntısı var gibi? E cd cok uzun.

• Yav he he eskiden 80 hero etrafında dönüyordu oyun sanki
  • Katılıyorum.
  • Grafik olarak haklısın oyun berbat eloboost konusundada haklısın çok hemde ben plat 2 yim her oyun boost yapılmış hesaplar veya ebay hesapları geliyor oyun kalitesi sıfır...
  • "Ejderi boşver-baronu boşver gel kule alak karşısı geberik diyenler falan." doğru diyorlar.
  • Bu oyun daha bi 3 sezonu daha var garanti hatta daha fazla hea kalitesi ne durumda olur dersen orasi belirsiz kotuye gidis oldugu kesin ama

• Eloboost diyorsunuzda ilk olarak cok pahali bir sey ikincisi ise gumusten cikamayan adamin challenger kalabilecegini dusunuyormusunuz taa golda plata duser buda beni rahatsiz etmez sezon 5 de oyunun devam edecegini düşünüyorum ancak haklisiniz riot cok sacma sapan uygulamalar yapiyor en bastada ornek oyuncu listesi Skandal48 1. Haftadan bu yana listede boyle seylerle ilgilenmeliler tribunal. Sistemi olmali vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Yav he he eskiden 80 hero etrafında dönüyordu oyun sanki

Evet.
  • Yaw kardeşim bir gidin. Durup durup kafanıza bişeyler esiyor.
  • Bu oyunun s4de bitmesi için oyun düzenini acayip bozacak, riotun fix yapamayacağı açıkların meydana çıkması lazım zor ihtimal.
    Knightdan bahsetmiş arkadaşlar bence o kadar üye kaybetmesinin en büyük nedeni açıkların önüne geçememesidir ki bu yüzden PVP sunucuları popüler olmuştu.
    s5 geldiğinde bende buradan yazarım.
  • napsın adamlar sen cass oyna diye zedi mi silsinler?

yazdıkların boş başka bişe deil
  • Reserved en az 2 yili var oda dusuk ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroCrafter -- 24 Mart 2014; 19:38:04 >
  • Helal olsun hocam sonuna kadar destekliyorum

• Hero seçimi düşünüldüğünden daha karışık pokemon tarzi googleye xxx counter yazıyorlar bakıyorlar yyy bunu yener diyorlar hayatı boyunca hiç oynamadığı heroyu ranked de oynuyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.