Şimdi Ara

Oyunuma İsim Arıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi motor ile yazdığını öğrenebilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DARBECİ ASKERLER VE FETO'NUN YAPBOZU
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

Hangi motor ile yazdığını öğrenebilir miyim?

Construct 2
  • takamoto T kullanıcısına yanıt
    Android Studio üzerinden mi peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Puz War ya da Puzzle War

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu tasarımları nasıl yapıyorsunuz arkadaş güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

quote:

Orijinalden alıntı: takamoto

quote:

Kullandığınız motor Unity'i mi? Modeller assest değilse çok güzel gözüküyor elinize sağlık. Daha önce çok oyun yapıp yarıda bırakmışlığım oldu ama bu tür projeler şevk ve istek getiriyor insana.

Unity olsa bu grafiğin 10 katını görürdün bende hocam

Kodlama dili bile bilmiyorum sen düşün :D

Motor construct 2.Modeller hazır asset değil 3ds max ile yaptım.

Construct 2 de yazılım bilmeden tıpkı BuildBox'da ki gibi oyun mu yapılıyor? Benim modelleme bilgim var. Tavsiye edeceğin video serisi var mı Construct ile ilgili

Evet aynen öyle modellerin içine atıyorsun events kısmına da assetlere yaptıracağın hareketleri atıyorsun.Game maker gibi basit görünse de ondan çok daha gelişmiş ve karmaşık.Tamamen öğrenmesi bi kaç ayını alır.Modelleme biliyorsan construct 2 de iyi işler çıkarırsın.Tek eksisi sadece 2D oyun yapılabilmesi.Ama bu çok büyük bi eksiklik değil...Mobilden girersen 2D oyunlar da gayet tutuyor.Bu konudaki oyunum da 2D ama 3D görünümlü.

Video serisine gelirsek türkçe video serisi sadece Burak Bayram'ım serisi var o da sadece başlangıç için.Scirra'nın sitesinde tutorialler var yazılı şekilde oralar daha öğretici eğer biraz ingilizcen varsa.Zaten tutoriallerin yanına oyun dosyalarını da atıyolar 1-2 mb bişey oluyor.Kendi motorunda açıp adam nasıl yapmış bakabiliyorsun.

Burak Bayram'ın video serisi :https://www.youtube.com/watch?v=m7TybkOdG_s&list=PLIN6lnNmPGVIZEnd1VJENPfP3M994hJUk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takamoto -- 1 Eylül 2016; 22:10:28 >

• Empire Puzzle War

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

Android Studio üzerinden mi peki?

Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: radgolan

DARBECİ ASKERLER VE FETO'NUN YAPBOZU

Hahahahha
  • Tiskum koy‹3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

şu tasarımları nasıl yapıyorsunuz arkadaş güzelmiş.

Ben de çok zor olduğunu düşünüyordum ama kare,yuvarlak gibi geometrik şekillerle yapması kolay oluyormuş.İşin içine biraz da yaratıcılık katınca güzel şeyler çıkıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kullandığınız motor Unity'i mi? Modeller assest değilse çok güzel gözüküyor elinize sağlık. Daha önce çok oyun yapıp yarıda bırakmışlığım oldu ama bu tür projeler şevk ve istek getiriyor insana.

Construct 2 de yazılım bilmeden tıpkı BuildBox'da ki gibi oyun mu yapılıyor? Benim modelleme bilgim var. Tavsiye edeceğin video serisi var mı Construct ile ilgili

Evet aynen öyle modellerin içine atıyorsun events kısmına da assetlere yaptıracağın hareketleri atıyorsun.Game maker gibi basit görünse de ondan çok daha gelişmiş ve karmaşık.Tamamen öğrenmesi bi kaç ayını alır.Modelleme biliyorsan construct 2 de iyi işler çıkarırsın.Tek eksisi sadece 2D oyun yapılabilmesi.Ama bu çok büyük bi eksiklik değil...Mobilden girersen 2D oyunlar da gayet tutuyor.Bu konudaki oyunum da 2D ama 3D görünümlü.

Video serisine gelirsek türkçe video serisi sadece Burak Bayram'ım serisi var o da sadece başlangıç için.Scirra'nın sitesinde tutorialler var yazılı şekilde oralar daha öğretici eğer biraz ingilizcen varsa.Zaten tutoriallerin yanına oyun dosyalarını da atıyolar 1-2 mb bişey oluyor.Kendi motorunda açıp adam nasıl yapmış bakabiliyorsun.

Burak Bayram'ın video serisi :https://www.youtube.com/watch?v=m7TybkOdG_s&list=PLIN6lnNmPGVIZEnd1VJENPfP3M994hJUk

Teşekkür ederim. Bende daha önce 3D Modeli Ortho modda arkaplanı transparent bir şekilde render alıyordum. 2D Programda 3D Görünümü Sanırım sizinki de aynı yöntem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Bende daha önce 3D Modeli Ortho modda arkaplanı transparent bir şekilde render alıyordum. 2D Programda 3D Görünümü Sanırım sizinki de aynı yöntem.

Aynen öyle yapıyorum,bendensin.

• Karakter modelleyebiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenemne1

Karakter modelleyebiliyor musun?

Modelleyemiyorum çünkü 3Ds max'a başlayalı 2 ay oldu ve 2 aydır da sürekli 3ds max çalışmıyorum.Yani bunlar benim ilk modellerim.İlerde o da nasip olur inşallah.
  • quote:

quote:

Modelleyemiyorum çünkü 3Ds max'a başlayalı 2 ay oldu ve 2 aydır da sürekli 3ds max çalışmıyorum.Yani bunlar benim ilk modellerim.İlerde o da nasip olur inşallah.

İlk modellerine göre bayağı iyisin. Renk uyumlarını iyi ayarlamışsın. Arka planlarıda kendin mi yapıyorsun?
  • quote:

quote:

quote:

İlk modellerine göre bayağı iyisin. Renk uyumlarını iyi ayarlamışsın. Arka planlarıda kendin mi yapıyorsun?

Evet
  • İmposible PuZZle
  • Canpolat_Bilişim kullanıcısına yanıt
    Oyun o kadar zor değil ama bu isim sayesinde %10 indirme daha fazla indirme alır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.