Şimdi Ara

OYUNU VE FORUMU BIRAKIYORUM, CHARIMI DA SATIYORUM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler artık oyunu bırakıyorum, bu karara 5DK önce vardım. Bu oyunla olan bütün bağlantılarımı kesmek için forumu da bırakmaya karar verdim. Nedeni ise; bu oyna harcanan zmna yazıktır bu vakti daha iyi şeylerle geçirebilceğimizi anladım. Bu oyunda haksızlıklar insanların birbirine yaptıkları beni artık oyundan kopma noktasına getirdi. Ve insanların CZde bikaç np için birbirlerine nasıl küfür ettiklerini gördüm. Bu da oynu tamamen bırakmama neden oldu. Hakkınızı helal edin.
    SİZE TAVSİYEM BU OYUN İÇİN HİÇBİR ZMN UYKUNUZDAN FEDAKARLIK ETMEYİN...
    Charımı da satıyorum. (İSTANBUL VE ANTALYA)
    Edana da LVL60 KASAR HOOD itemli: (Nick = FeelMyTouch)
    FP+7 set, dual md+7, 3 tane kekuri, dier takılar dex+7 ve innde iyi kötü para edebilecek itemler var.
    23gün gold premium var, 400 knight cash ve 12.5k np var...
    İlgilenenler bana PM atsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suyheuti -- 13 Haziran 2006; 0:40:37 >

• Bravo her yiğidin harcı değil oyunu brakmak.Ben daha yeniyim bu forumda ama hakkım healldir sana,bi hakkım yoq ama olsun
  • çok zor olcak bu oyunu bırakman charını satmadan önce iyi düşün derim
  • tebrik ediorum kardesim
    bir kişi daha bu oyunun ne .... oldugunu anladı
    ben bırakırken 62 warrior bıraktım
    hic de zor olmadı
  • Oyunu bırakan arkadaşa real hayatta başarılar dilerim

Evet bu oyunda birbirine küfür edenler düpe yapanlar milletin emeğini çalanlar çok tabi ama ben bir çok arkadaş edindim.Frasada ve çek cumhuriyetinde arkadaşlarım oldu.Barış abi , Mustafa abi ile tanıştım ve onlar için , onları sevdiğim ayrılmak istemediğim için bu kötü olaylara katlanıcam.Ve daha uzun süre bu oyundayım.

Server : Xigenon
    Job : Öcü
  • helal helal.heal buff zuahah iyi bi karar bu arada
  • Bence de doğrusunu yamışsın kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: Funeral_Mist

tebrik ediorum kardesim
    hic de zor olmadı

Zaten adamını 60 ve üstü yapıyorsun bilmem bir yıl da falan ondan sonra biri seni hack liyor yada ne bilim düpe olmadığı halde unique itemlerin siliniyo mesaj atıyon adamlar yüzüne bile bakmıyo hemde premiumlu olduğun halde ondan sonra da bu oyunu oynamaya devam et sen topla itemleri onlar alsın geröek paraya satsın zengin olsun oh suyundan da töbee töbee adamı asabileştiriyo bu oyun bea

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecnun13

Bence de doğrusunu yamışsın kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: Funeral_Mist

tebrik ediorum kardesim
    hic de zor olmadı

Zaten adamını 60 ve üstü yapıyorsun bilmem bir yıl da falan ondan sonra biri seni hack liyor yada ne bilim düpe olmadığı halde unique itemlerin siliniyo mesaj atıyon adamlar yüzüne bile bakmıyo hemde premiumlu olduğun halde ondan sonra da bu oyunu oynamaya devam et sen topla itemleri onlar alsın geröek paraya satsın zengin olsun oh suyundan da töbee töbee adamı asabileştiriyo bu oyun bea

Bence cok abartmıssın dostum o kadar da deil olyo biseyler ama zevk icin oynanabilir fakat unutulmamalıdır ki bi oyundur kufur etmek sapıtmak sacmalıktır!

• güle güle arakadaşım
  • GÜLE GÜLE KARDEŞ SENİ ÖZLEYECEZ
  • güle güle neyse hayırlısı olsun
  • neyse hayırlı olsun ne diyelim ki
  • helal ola.
    oyunu bırakmana sevindim
    forumu bırakmana üzüldüm

reel hayatta başarılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cocona

helal ola.
    oyunu bırakmana sevindim
    forumu bırakmana üzüldüm

reel hayatta başarılar...

Saolun arkadaşlar. Forumu bırakma nedenim bu oyunla olan tüm bağlantılarımı kesmek istemem. Ama yine girer arada takip edebilirim sizleri..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.