Şimdi Ara

Oyunu okuyorum ama o an refleks gösteremiyorum-unutuyorum-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ortalama düzey bir destek oyuncusuyum. ancak şöyle bir sıkıntım var. ne yapacağımı biliyorum ama onu uygulayamıyorum. mesela karşı destek pink wardumu kırdı ve dönerken 2 pink alacağım diyorum ama dönüşte almıyorum.-unutuyorum- Tf başladı mesela solari basmayı unutuyorum. laning aşamasında karşı supportun totem attığını biliyorum ama temizlemeyi unutuyorum. arada dikkatim dağılıyor ne yaptıgımı bilmiyorum. bu dikkat dağınıklığına bir çözüm var mıdır acaba? cidden bazen bayağı suçlu hissediyorum kendimi bu dikkat dağınıklığım ve unutkanlığım yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • o bende de oluyor.. pink ward(kontrol totemi) almayı unutma yada keşiftaşını altıktan sonra tarayıcıyı almayı unutma 9 olunca üst versiyona yükseltme.. sanırım alışkanlık kazanmakla alakalı, çünkü yavaş yavaş almaya başladım başladım ;)
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    oyuna 6.22 yaması itibariyle başladım. 7.10 yamasına kadar hiç durmadan oynadım. ancak 7.10 yaması geldikten sonra işe başladım aralıklarla giriyorum oyuna. (tarihleri hatırlamadığımdan yama notlarını tarih niyetine yazdım)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu çok sık oynamadığıniz için olabilir. Günde en az 5 oyun falan atan adam gereken şeyleri otonom bir şekilde yapmaya başlıyor. Oyunu ezberliyor gibi düşün. Bende bi kaç ay öncesine kadar adc oynarken farm totem vb gibi şeyleri otomatik olarak yaparken uzun süreler tek tük oyuna girerek kaybetmiş oldum. Şimdi oynarken ne totem süresi tutabiliyorum ne de spell vs oyuna ara vermek ister istemez refleks olayını geriletiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecrübe, el alışkanlığı ve pratik. Başka açıklaması yok Zamanla oluyor
  • Döndüğünde eşya vs. almayı unutoyrsan

    Bileğine bir lastik geçir. Mesela "döndüğünde pembe totem alacağım" diye düşünüyorsan, base attığında bileğindeki lastiği çekip bırak, acıtsın biraz. Eğer unuttuysan da aklına geldiği an lastiği çek.
    Bunu bir kaç kez tekrarladığında her döndüğünde vücudun o acıyı otomatik hatırlayacak, bu şekilde sen beynen unutmuş olsan bile bunu refleks olarak alışkanlık haline getirebiliyorsun.
    Nihayetinde oyun oynarken beynimiz kadar omuriliğimizi de kullanıyoruz.
  • aynı sorun bendede var mesela bazen şifa tutuştur sıçra veya herhangi bir yeteneği kullanmayı unutuyorum veya bazen mesela ultimin olduğunu sanıp savaşa giriyorum

    oyunu pek fazla oynamıyorum ama belki bundan olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • play more and more
  • O bende de oluyor hocam 3. Mactan sonra beynim ambale olduğu için 15 dk ara ver sonra devam edersin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.