Şimdi Ara

Oyunu kazandım ve dmg'ye düştüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karşı takım sur verdi 7-0 öndeyken ve dmg düştüm Birkaç kere kicklendim ondan olabilir mi acaba? Yoksa biri vac yedi de bizi mi batırdı

• ilginç ilk defa duydum geçmiş olsun dostum. Trajikomik olmuş biraz
  • ss atsana bence killin olmadığı için öyle oldu
  • Biri vac yemiştir, mümkünatı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takım arkadaşını maç esnasında öldürdün mü ? elo konusunda etkili oluyormuş diye duymuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performansın kötüyse ve o maçı kazanamadığında zaten düşürecekse sistem 7-0 gibi düşük bir farkla surrender olarak yendiğin için ve elonda yoksa böyle birşey olmuş olabilir.Bende berabere kalıca supreme'den düşmüştüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada olmuştu bıkere. baya kolay kazandığımız maçta rank düştüm. 3. veya 4. olmam lazımdı fazla haturlamıyorum. kd kötü değıldı takımdakıler çok ıyıydı adam bırakmıyolardı bana. yanlış hatırlamıyosam mg2den mgye düşmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzlerken 500 kere düştüm
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maçta birilikte oynadığınız takım arkadaşları da önemli. Şöyle ki; siz dmg rütbesainesahipsiniz ve takım arkadaşlarınız ise sizden alt rütbelre sahiplerdir. VE son 8 maçta birkaç maç kaybınız zaten vardır. Ve eğer elo sayınız da düşük ise. VE en son yaptığınız maçta sizden düşük rütbeler ile oynayıp hiçbir eloya sahip olmamış ve etkili bir kill iniz yok ise bu mümkündür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac kez soyledik yahu. Oyun kazanip da rank dusulebilir. Standart ELO sistemini bilen birisi cok rahat bilir bunu zaten. Devam oynamaya, cok takilmayin rutbelere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.