Şimdi Ara

Oyunu İndirmek İçin Keyi Satın Almam Mı Gerekiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu oyuna başlamayı düşünüyorum para hazır. Şimdi ben bu oyunun download linkini bulamadım. Forumda biraz araştırdım sanırım 14 mayıs türkiye saati ile 9 da indirilebilecekmiş. Fakat çoğu kişide suanda 7Gb küsürlük indirilmiş oyun mevcut. Ben bu 7Gb küsürlük clienti indirebilmem için alacağım EU keyini accountuma girdikten sonra mı download edebileceğim ? Yani keyi girdikten sonra download linki çıkacak mı ?

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Dostum Key satın alman oyunu oynamak için şart fakat pre-download denen birşey çıkardı blizzard. Buda oyunu digital deluxe olarak alanların erken indirmesi anlamına geliyor. Ama internette araştırırsan Blizzardın bu Pre-download işini digital olarak satın almadan da yapabileceğini görürsün. Bende indirdim o 7.6 GB lık oyunu, ve sadece ayın 15inde CD-keyi girmek için bekliyorum.Sana tavsiyem seninde indirmen, hatta herkesin indirmesi. Oyunu aldıklarında sadece CD keyi aktif etmeleri yeterli olacaktır :) Kısacası önce indirip sonrada CD keyde girebilirsin :)

Diablo 3 indirme linki -enGB indirmenizi tavsiye ediyorum-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenithQ -- 10 Mayıs 2012; 16:05:50 >
    BATTLETAG=SeNa#2283

BATTLEFIELD 1 - OriginID: SenaQ

• Teşekkür ederim aradığım cevap buydu

Bu arada 2 tane enGB var ama birisi mac only diyor diğerindede Us yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 10 Mayıs 2012; 16:08:37 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Teşekkür ederim aradığım cevap buydu

Bu arada 2 tane enGB var ama birisi mac only diyor diğerindede Us yazıyor

Dostum ilk linki indir:) enGB installer yazan:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenithQ -- 10 Mayıs 2012; 16:16:38 >
    BATTLETAG=SeNa#2283

• cdkeyi nerden alabiliyoruz arkadaslar kutlu almayı dusunmuyorum
  • Açıkçası CDkeyi Sahibinden.com veya buna benzer siteler satıyor veya blizzardın kendi sitesinde digital deluxe edition alabilirsin ama orası biraz pahalı. Onun dışında CD key ile kutulu arasında fiyat farkı da yok. O yüzden benim sana tavsiyem kutulu alman :)
    BATTLETAG=SeNa#2283

• kutulu versiyon aral ön siparişte daha ucuz 110tl

battle.net cd-key satmıyor. account'una satın almış oluyorsun.

Şeytan ayrıntıda gizlidir.

Suç detayda saklıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • günü gelince alırsın ancak kutulu içinden cıkan keyi yazıcan hesabına ama beklemek istemiyorsan blizzden 140 lirayada alabilirsin
  • Hocam key alırken dikkat et Rus keyi alma. Blizzard açıkladı Rus keyi olanlar Hazirana kadar sadece Rusça versiyonda oyniyabilicek , ondan sonra EU serverlarına girip başka diller seçebilicek. Ya benim gibi battle.net'ten al direk , yada gittigidiyor.com'dan felan Rus keyi olmiyan bir EU key al , almadan önce sormayı unutma 120 TL'ye Rus keyini EU key diye kakalayanlar bile var..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.