Şimdi Ara

Oyunu bıraktım turnuvaları izlemeyi bırakamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zaman önce oyunu bıraktım ama hala turnuvaları her gördüğümde izliyorum.Hatta bazen sevdiğim streamerlar olursa onları da kaçırmıyorum.Bir süre önce farkettim ki izlemek oynamaktan daha eğlenceliymiş.
    Hatta şuan yatmam gerekirken kaçırdığım GMB-SK maçını açtım izliyorum.
    Beni bu streamlara çeken birşeyler var ama ne olduğunu çözemiyorum...
    Siz de deneyin belki gerçekten yapmak istediğiniz şey budur

• Bende oyunu bıraktım ama kendimi twitch kanallarında , turnuva kanallarında , youtube da top 5 plays , top 5 backdoors gibi videoları izlerken buluyorum :D insan izlemeyi bırakamıyor, seni çok iyi anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 15 Nisan 2013; 0:58:33 >
  • oyunun seyir zevki yüksek bence de
  • Bu tıpkı yapmadığını bir sporu izlemek gibi çok normal bir şey. Bu yüzden buna e-spor deniliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bendede var 1 oynuyorsam 10 izliyorum.

• Gayet zevkli birşey.

• Şu espor biryerlere gelsede televizyon kanallarında izleyebilsek Türkiyede. Korede 5-6 kanal var bu tarz yayın yapan, Amerikadada var hatırladığım kadarıyla. Aslında belli sermayeyle düşünülebilecek bir yatırım.

Düşünün turnuva zamanı turnuvalar yayınlanıyor ve yorumlanıyor. Telegol gibi telelol falan. Turnuva olmadığı zamanlardada ünlü oyunculardan streamler yayınlanıyor.
    Ben bir düşüneyim bu işi tutar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 14 Nisan 2013; 10:32:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Şu espor biryerlere gelsede televizyon kanallarında izleyebilsek Türkiyede. Korede 5-6 kanal var bu tarz yayın yapan, Amerikadada var hatırladığım kadarıyla. Aslında belli sermayeyle düşünülebilecek bir yatırım.

Düşünün turnuva zamanı turnuvalar yayınlanıyor ve yorumlanıyor. Telegol gibi telelol falan. Turnuva olmadığı zamanlardada ünlü oyunculardan streamler yayınlanıyor.

Geleceğin sporu League of legends
  • quote:

Şu espor biryerlere gelsede televizyon kanallarında izleyebilsek Türkiyede. Korede 5-6 kanal var bu tarz yayın yapan, Amerikadada var hatırladığım kadarıyla. Aslında belli sermayeyle düşünülebilecek bir yatırım.

Türkiyede cok cok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

Geleceğin sporu League of legends

MOBA*
  • Belli bir tecrübenin üstündeki oyuncular izlemekten daha çok keyif alıyorlar.
  • Bende izlemektense oynamayı tercih ediyorum ama izledikleriminde cok şey kattığına eminim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.