Şimdi Ara

Oyunu bırakma vaktiniz gelmiştir :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Evinizi spawn point olarak anmaya başladığınız zaman

-MSN ni yeni versiyona upgarde edeceğiniz zaman "acaba yanarmı" diye düşünmeye başladığınız zaman

-Milli takım maç kazandığında yaşasın beleş exp bonus geliyor diye düşünmeye başladığınız zaman

-Akşam bir bara gidip herkezin ne kadar şık olduğunu gördüğünüzde "kesin savaş var herkez shelleri çekmiş gene" diye düşündüğünüzde

-Sıkıştığınızda tuvelete koşup dolu olduğunu gördüğünüzde "keşke prem alsaydım beklemezdim" diye düşündüğünüzde

-Taksime her gidişinizde Atatürk anıtının önünde oturup blessing beklediğinizde

-Halı sağa maçında yorgunluktan koşamaz hale geldiğinizde arkadaşlardan swift dilendiğinizde

-Lokantada masadaki bıçaklara bakıp "+ kaç acaba" diye düşündüğünüzde

-Küçük kardeşiniz sizle oynamak istediğinde "level difference… üzgünüm" diye başınızdan savdığınızda

-Yoldaki dilencilere bakıp "para versem trade hack yermiyim? " diye düşündüğünüzde

-Yolda arabayla köpek ezdikten sonra heycanla arabadam inip "drop ne acaba" diye baktığınızda

-Sevdiğiniz birini kaybedince "keşke rezzer olsaydım" diye ağladığınızda

-Ava gidip hiç birşey vuramadığınızda "keşke koxp olsaydı" diye hayıflandığınızda

-Her faninin hayattan bir gün DC yiyeceğini düşünmeye başladığınızda

(ç)Alıntıdır
    daha önce verildi ise konu silinebilir

• helal olsun aga süper vaLLa :D
  • -Lokantada masadaki bıçaklara bakıp "+ kaç acaba" diye düşündüğünüzde

Birgün lokantadayken arkadaş bıcagı gösterip + kac diye sormuştu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: r0bb3n59

helal olsun aga süper vaLLa :D

öylemi aga
  • çok iiydi helal olsun kim yazdıysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIRKY

çok iiydi helal olsun kim yazdıysa

bi arkadaşım yolladı bilmiyorum kimin yazdığını
  • hastalandıgımda cure atan olsa iyi olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SÜPER DAHA NE DENEBİLİRKİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

süpermiş

• quote:

• süpermis valla helal.bizim arkadasta yeni ayakkabı alınca dual +8 demisti

• Çok iyi helal olsun

Taksime her gidişinizde Atatürk anıtının önünde oturup blessing beklediğinizde

Buna bayıldım

Yanlız bırakma zamanınız gelmiş değilde bırakmak için çok geç desen daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrix Prisoner -- 25 Mart 2009; 21:05:19 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangersmile -- 25 Mart 2009; 21:04:38 >
  • Koptum :-)
  • quote:

bizde çok yapardık onu aptalca
    cümlelerin çoğu rezalet gibi geldi bana ama eğlenenler adına ty

• Şaka falan bir yana bencede bu oyunu bırakın ben yaklaşık 4.5 - 5 sene bu oyunu oynadım sadece zaman kaybı bu oyun yüzünden 1 sene sınıf tekrarı yaptım lisede boş oyun... hiç birşeyde kazanmadm sadece bırakırken itemlerimi karakterimi sattm o da 450tl ye falan gitti harcadığım para kesinlikle 800 tl yi geçmiştir (premium) Zamanınıza yazık arkadaşlar Bu oyun bağımlılık yapıyor... kendinizi yabancıların yaptıgı bu oyuna kitlemeyin Bendn bi öneri..
  • Özgün Paylaşım İçin Teşekkürler Ben 1 Ay Oldu Oyunu Bırakalı Char'larımı Satıp Artık İşime Daha iyi Bakıyorum Gerçek'ten Bu Oyun Çok Baydı. Son 1 2 Ay İçinde Koxp Dc Ettirme Olayları Vs Tüm Oyuncuları Soğuttu Artık Dışarı Çıktığımda Başka Bir Dünya Görüyorum Sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 26 Mart 2009; 2:44:17 >
  • bende yaklaşık 6 aydır oynamıyorum arada canım sıkılırsa arkadaşların charla pk yapıyorum derslerime daha çok önem veriyorum malum bizi oyun kurtarmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

bende yaklaşık 6 aydır oynamıyorum arada canım sıkılırsa arkadaşların charla pk yapıyorum derslerime daha çok önem veriyorum malum bizi oyun kurtarmayacak

Bravo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

-Evinizi spawn point olarak anmaya başladığınız zaman

-MSN ni yeni versiyona upgarde edeceğiniz zaman "acaba yanarmı" diye düşünmeye başladığınız zaman

-Milli takım maç kazandığında yaşasın beleş exp bonus geliyor diye düşünmeye başladığınız zaman

-Akşam bir bara gidip herkezin ne kadar şık olduğunu gördüğünüzde "kesin savaş var herkez shelleri çekmiş gene" diye düşündüğünüzde

-Sıkıştığınızda tuvelete koşup dolu olduğunu gördüğünüzde "keşke prem alsaydım beklemezdim" diye düşündüğünüzde

-Taksime her gidişinizde Atatürk anıtının önünde oturup blessing beklediğinizde

-Halı sağa maçında yorgunluktan koşamaz hale geldiğinizde arkadaşlardan swift dilendiğinizde

-Küçük kardeşiniz sizle oynamak istediğinde "level difference… üzgünüm" diye başınızdan savdığınızda

-Yoldaki dilencilere bakıp "para versem trade hack yermiyim? " diye düşündüğünüzde

-Yolda arabayla köpek ezdikten sonra heycanla arabadam inip "drop ne acaba" diye baktığınızda

-Sevdiğiniz birini kaybedince "keşke rezzer olsaydım" diye ağladığınızda

-Ava gidip hiç birşey vuramadığınızda "keşke koxp olsaydı" diye hayıflandığınızda

-Her faninin hayattan bir gün DC yiyeceğini düşünmeye başladığınızda

(ç)Alıntıdır
    daha önce verildi ise konu silinebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.