Şimdi Ara

oyunu açarken bilgisayar kararıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın ustalarım.bilgisayarda resmini göndereceyim oyunu açmak isterken bilgisayar çok zolanıyor.ekran kararıyor.lütfen yardım edermisiniz

işletim sis.xp home.rem 256.

• sanki bilgisayarın şimdi nefesi kesilecek.3-4 dakikadan sonra oyun gözükür
  • oyunun ne olduğunu bilmiyorum. ama bilgisayarı çok kasıyo. 256 ram de yeni oyunlar için yeterli olmuyo. ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsin. bu arada işlemci ekran kartı filan da söylersen iyi olur.
  • Arkadasım sanırım bilgisayarında arka planda calısan bi sürü program var.zaten windows xp minimum 256 mb ram ister normal sartlarda. O yuzden bilgisayar baslarken calısan programları mumkun oldugunca minimuma dusur. birde o kadar pprogram acıkken oyun calıstırmaya calısırsan da normal olarak oyunu acarken zorlanabilir bilgisayar. sana ram ini de yukseltmeni tavsiye edebilirim. Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

oyunun ne olduğunu bilmiyorum. ama bilgisayarı çok kasıyo. 256 ram de yeni oyunlar için yeterli olmuyo. ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsin. bu arada işlemci ekran kartı filan da söylersen iyi olur.

ekran kartım 64.işletim sistemi xp home.toşiba dizüstü
  • resimde avastın hemen yanındaki ikon onboard ekrankartı ikonu sanırım,hem onboard ekran kartı hemde 256 mb rem kullanıyorsun doğal olarakta aşırı bi yavaşlama olacaktır sisteminde,tavsiyem en az 512 mb rem kullanman,varsa imkanın 1 gb rem alman daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necat -- 20 Ocak 2006 0:39:00 >
  • necat bnb şıma
    +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.