Şimdi Ara

Oyunlarım Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilgisayar konusunda en bilgili insanların burada olduğunu bilerek bu sitede sorunumu dile getireceğim.
    Sorunum şu 1 hafta kadar öncesi oyunlarımda hiç bir sorunum yoktu fakat şu sıralar oyunlarımın hepsi 30sniyede bir 3-5 sn kasıyor. Sonradan izlediğim videolardada bu sorunu yaşamaya başladım.
    Oynadığım oyun dota fazla bi gereksinime ihtiyaç yok. Ama botlarla oynarkende internettende kasıyordu. Sonra bir gün internet kablosunu çıkardım ve botlarla oynarken hiç kasmadığını farkkettim diğer oyunlardada denedim ve onlardada bir kasıntı yoktu sizce sorunum ne olabilir.
    Not: 1-2 hafta önce herşey sorunsuzdu.
    Bilgisayarım dell latitude d600
    1 gb ram
    32mb ati mobility readon 9000
    intel pentium M 1.6 ghz
    biraz eski fakat işimi görüyordu internetim takılıyken artık beni çıldırtıyor.

• Sıcaklardan dolayı fazla ısınıyor olabilir bilgisayarın
  • Yok sıcakla yada fanla ilgili değil zaten havalar şuan o kdrda sıcak değil yani temmuzda ağustosta sorunsuz çalışıpta şimdi böyle yapması beni şaşırttı.
  • windowsdan kaynaklanıyodur yada arka planda çalışan bi program vardır. sakın bunada bi kılıf uydurma "2 ay önce çalışıyoduda durup dururken nası böle oldu" die.
  • sorununun aynısını bende yasadım ethernet kartının sürücüsünden kaynaklanıyo farklı sürücülerle denermısın bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

sorununun aynısını bende yasadım ethernet kartının sürücüsünden kaynaklanıyo farklı sürücülerle denermısın bi

Biraz açarmısın bilgisayardan fazla anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacoupe07

quote:

Orijinalden alıntı: potur

sorununun aynısını bende yasadım ethernet kartının sürücüsünden kaynaklanıyo farklı sürücülerle denermısın bi

Biraz açarmısın bilgisayardan fazla anlamıyorum.

bilgisayarının modelini google yaz ethernet kartının sürücüsünü bul yükle
  • arkadaşlar benim de dell latitude d600 üm var. Sol tarafı çok ısınıyo ve oyunlar çok çabuk kasıyor.Eğer bir çözüm veya alınabilecek bir parça biliyorsanız bana bildirmenizi rica ediyorum
  • eğer bağlantı takınca kasıyr cıkarınca kasmıyorsa emin ol virus var
    combo fix ile tarat veya formatla imkanın varsa düzelecektir.
    bir tür virus , cpu ve bağlantıyı kullandıgından o sorun olabilir. görev yöneticisi işlemlerden bak bakalım farklı bir porg varmı cpu zorlayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimseL Maymun -- 27 Eylül 2011; 20:46:24 >
  • Teşekkür ederim
    Ama bağlanı olsun veya olmasın her zaman kasıyo. Üstelik yeni formatladım zaten. Formatlamadan önce de sonra da hiç bir şey değişmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.