Şimdi Ara

Oyunları ve uygulamalar nasıl sıfırlanır? (Çok Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar defalarca defalarca konu açıyorum farklı başlıklarda fakat amaç aynı arkadaşlar yüklediğim bütün uygulamaları tamamen silip yüklenenler kısmında gözükmemesini yani iCloud simgesinin çıkmamasını istiyorum bu nasıl olabilir yada olabilir mi umarım sorunumu anlatabilmişimdir...

Dipnot: Birkaç arkadaş yanlış anlıyor sadece oyun yükledim oyunda da gerçek para ile alınan malumumuz bildiğimiz şu nakitler onlardan harcadım.

• dil anlatım hocanın no sunu versene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Arkadaşlar defalarca defalarca konu açıyorum farklı başlıklarda fakat amaç aynı arkadaşlar yüklediğim bütün uygulamaları tamamen silip yüklenenler kısmında gözükmemesini yani iCloud simgesinin çıkmamasını istiyorum bu nasıl olabilir yada olabilir mi umarım sorunumu anlatabilmişimdir...

Dipnot: Birkaç arkadaş yanlış anlıyor sadece oyun yükledim oyunda da gerçek para ile alınan malumumuz bildiğimiz şu nakitler onlardan harcadım.

Nece konuşuyon bilader

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabı sıfırlama seçeneği var, nerdedir bilmiyorum. Fakat tamamen sıfırlıyor bildiğim kadarıyla, satın alınanlar da boşa gidiyor.

Onun haricinde satın alınanları gizleyebiliyormuşsun.http://www.ilounge.com/index.php/articles/comments/removing-purchased-apps-from-icloud/ Bu sitede anlatılmış
  • bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar konu gayet açık uygulamaları sıfırlamak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.