Şimdi Ara

Oyunları hangi parça etkiler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarıma yaz için parça almayı düşünüyorumda max 250 300 lira harcayabilirim bunun için hangi parçayı almam gerektiğini sorucaktım.Akıcı olarak oynatmasını istediğim oyun BF3 (Beleşçi değilim )

İşlemcim:AMD Athlon 64 x2 dual core proccessor 6000+
    RAM: 3 GB
    Ekran kartım: AMD Readon HD 5500 series
    power: 350 W

http://www.gold.com.tr/asus-hd7750-1gb-gddr5-128b-dvi-hdmi-ekran-karti_u şu ekran kartını kullansam en azından BF3 akıcı duruma gelir mi ?

• Hd7790 öneririm.Ama psu yeter mi bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeteHann55

Hd7790 öneririm.Ama psu yeter mi bilemem.

Hocam hd7790a standart 350w power yetmez.

Gtx750 öneririm.Fiyat olarak biraz aşabilirim dersen 350w powerın kaldırabileceği en sağlam ekran kartıdır.

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx750-gddr5-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Admiral Thrawn -- 4 Haziran 2014; 21:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Admiral Thrawn

quote:

Gtx750 öneririm.Fiyat olarak biraz aşabilirim dersen 350w powerın kaldırabileceği en sağlam ekran kartıdır.

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx750-gddr5-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

Bunun fiyat biraz tuzluymuş
    anakartım MSI K9A2 CF,acaba uyumsuzluk sorunu çıkarır mı ve bu sistem üzerine Gtx750 aldığımda kasma sorunu ortadan kalkar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikapc

quote:

quote:

anakartım MSI K9A2 CF,acaba uyumsuzluk sorunu çıkarır mı ve bu sistem üzerine Gtx750 aldığımda kasma sorunu ortadan kalkar mı ?

Gtx750 bu sistem için alabileceğin en iyi ekran kartı.En azından power açısından sorun yaşamazsın.Yüksek performanslı olmasına rağmen ekstra güç beslemesi bile istemiyor.Almışken bu modeli al ki para harcadığına deysin derim ben.Anakartla uyumsuzluk gibi bi durumda olmaz sonuçta pci-e 16x slotu var.

Dediğim gibi 300 tl vermeye razıysan biraz fazlasını vermeni öneririm.Gtx 750'nin vereceği performans için değer.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gtx750 bu sistem için alabileceğin en iyi ekran kartı.En azından power açısından sorun yaşamazsın.Yüksek performanslı olmasına rağmen ekstra güç beslemesi bile istemiyor.Almışken bu modeli al ki para harcadığına deysin derim ben.Anakartla uyumsuzluk gibi bi durumda olmaz sonuçta pci-e 16x slotu var.

Dediğim gibi 300 tl vermeye razıysan biraz fazlasını vermeni öneririm.Gtx 750'nin vereceği performans için değer.

Ornek olarak BF3 u akici olarak oynatir degil mi bu rama ragmen ?
    Bu arada cahilligimi mahzur gor ama benim kartta 1 gb ve 128 bit ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ornek olarak BF3 u akici olarak oynatir degil mi bu rama ragmen ?
    Bu arada cahilligimi mahzur gor ama benim kartta 1 gb ve 128 bit ?

Bende gtx650 modeli var + 4 gb ram çok akıcı bi şekilde oynayabiliyorum.Hatta bf4ü bile high ayarda hiçbir kasma olmadan multiplayer olarak oynayabiliyorum.3 gb kötü bi değer değil çok rahat bi şekilde oynayabilirsin.Ekran kartlarına gb ve bit gibi değerlere çok takılma.Çekirdek ve bellek hızı daha önemli değerler ki sana önermiş olduğum kartın çekirdek hızı 1059mhz olması lazım bu çok iyi bi değer.Bellek hızıda 5000mhz civarıydı.

Şöyle örnek vereyim sana 800 mhz çekirdek hızına hıza sahip 4 gb 128 bitlik gt630 modeli var 250 tl civarı.
    Sana önerdiğim kart 1gb 128 bit ama 350 tl civarı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım peki işlemci bana 1,2 sene daha dayanır mı ? 1.5 sene sonra üniversiteye giderken yeni bilgisayar alırım muhtemelen de.
    Bu arada ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
  • Antikapc kullanıcısına yanıt
    Sana bişey diyimmi forumda ilk defa konuda soru soranın cevabıda kendi verdiğini görüyorum.Snn işlemciye darboğaz yapmadan psu aldırtmadan en yüksek performansı alcağın ekran kartı hd7750 gddr5 bellekli olandır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Sana bişey diyimmi forumda ilk defa konuda soru soranın cevabıda kendi verdiğini görüyorum.Snn işlemciye darboğaz yapmadan psu aldırtmadan en yüksek performansı alcağın ekran kartı hd7750 gddr5 bellekli olandır

Cevap vermiş derken ?

Arkadaş PSU ya göre ekran kartı önerdi bende onunla ilgilendim bu model benim anakarta uyumlumudur ? ve PSU değiştirmem gerekir m
    i ?
  • quote:

Anladım peki işlemci bana 1,2 sene daha dayanır mı ? 1.5 sene sonra üniversiteye giderken yeni bilgisayar alırım muhtemelen de.
    Bu arada ilgilendiğin için çok teşekkür ederim

İşlemcin ne çok kötü ne çok iyi orta seviye.1-2 sene idare eder sana bi sıkıntı çıkarmaz.Bütçem yetmez zaten 1.5-2 sene sonra pc yenilerim daha iyi şeyler alırım diyosan arkadaşın dediği gibi 7750de işini görür.Arada baya fiyat farkı var çünkü.Gtx750 alırsan seni çok daha uzun vadede götürür avantajı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.