Şimdi Ara

Oyunlari Bluetooth-la gonderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaslar ben oyunlari ve programlari nasil bluetoothla gondere bilirim cok ugrasdim ama bi turlu olmuyor lutfen bana yardimci olun

• İlk once FExplorer tarzı dosya yoneticini yukle daha sonra eger ".sis" uzantılı bi oyun gondereceksen ".si" e cewir.(sondaki s sil)Sonra blutooth la arkadasına yolla..Sonra karsı tarafın inbox una gitmis olacak ordan hafıza kartına(e:) kopyala 8 tusuna bas ve .sis olarak tamamla sonra yukleyebilirsin..
    Ama FExplorer'n son surumune yukle cunku onda inbox u gorebilirsin..
    Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza756 -- 11 Haziran 2006; 10:38:32 >

Orjinalden alıntı: forza756

İlk once FExplorer tarzı dosya yoneticini yukle daha sonra eger ".sis" uzantılı bi oyun gondereceksen ".si" e cewir.(sondaki s sil)Sonra blutooth la arkadasına yolla..Sonra karsı tarafın inbox una gitmis olacak ordan hafıza kartına(e:) kopyala 8 tusuna bas ve .sis olarak tamamla sonra yukleyebilirsin..
    Ama FExplorer'n son surumune yukle cunku onda inbox u gorebilirsin..
    Kolay gelsin..

+1
    Ayrıca oyunların setup dosyaları varsa onları direk gönderebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 12 Haziran 2006; 16:48:58 >

Orjinalden alıntı: DhAk

e tabi .sis dosyalarının çalışması için symbian tel kullanman gerek. SE bölümüne açılmış bu konu, SE'de symbian tel varmıydı arkadaşlar yaa? afedersniz, varsa biraz geri kalmışım da

+1

ayrıca arkadaşım sen nerden neyi göndermek istiyorsun? arkadaşlar güzelce açıklamışta, sen bilgisayardan telefona aktaracaksan bu işlemlere gerek yok. ister java sistemli isterse symbian işletim sistemli olsun

kurulu oyuun g,nderemezsin
    ama oyunun kurulum dosyasi (.jar uzantil olan) varsa onu yolla
  • tamam anlamıştır heralde güzel anlatmışsınızz..
    +1

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.