Şimdi Ara

6630 ile goruntulu konusma nasil yaparim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar bende 6630 var...sanırım 3g yi destekliyor...ben goruntulu konusma yapmak istiyorum..nasıl yapabilirim.bi aparat mı lazım..nerde bulabilirim.birde avea ya mesaj atmama ragmen henuz telefon ekranımda 3g yazısı cıkmadı....3g ye gectiniz diye mesaj geldi sadece....

• Kardeşim. Ara seçeneklerinden video araması yap. karşı taraf destekliyorsa bağlanır. sende görüntü arka kameradan çalışır artın bi kendini gösterip birde ekrandaki görüntüye bakıcaksın. Bende kullanıyorum gayet hoş.
  • 6630 için masaüstü dock mevcuttur bu aparatı kullanarak 3g ile çift taraflı görüntülü konuşma yapabilirsiniz...aşşağıdaki üründür...ilk çıktığı zamanlar tanıtımı bu dockta yapılmıştı nokia bayilerinde piyasada bulması biraz zor olabilir çünki epey eski bir telefon

6630 ile goruntulu konusma nasil yaparim?
    Telefon aramasi yapamiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.