Beyler benim bilgisayarımla ilgili bir sorunum var çoğu oyunda 15-20 dk geçtikten sonra oyunda aşırı bir yavaşlık meydana geliyor ve kapayıp açana kadar düzelmiyor.Tek bir oyunda olsa yazılımdan şüphelenirdim ama hemen her oyunda oluyor bu.Ayrıca Far Cry de de 5-10 dk sonra bilgisayar donuyor,resetlemem gerekiyor.
Sistemim özellikleri bunlar,yardımcı olabilecek var mı?
Mainboard : Asus P5VD2-VM Chipset : VIA P4M900 Processor : Intel Core 2 Duo E6300 @ 1866 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X550 Series
Dostum bilgisayarın gerçekten canavar gibi, normalde bu şekilde yapmaması gerekir. Sıcaklık değerlerin yüksekse bundan kaynaklanabilir. İşlemci fanını kontrol et, tam yerine oturmamış olabilir.
Şöyle güzel bir temizlik yap! Hem bilgisayarınıın içini, hem de bir virüs falan tarattır.
Bir de görev yöneticisinden işlemcini zorlayan, işlemciyi %1oo çalıştıran programlar var mı kontrol et.
Saygılarımla...!
Donanımsal bır aksamadan Kaynaklanıyor Olabılır makınanızın donanımsal aksamlarının yerlerini Tektek Kontrol etmenizde Gözden geçirmenizde fayda var
sanırım sıcaklıktan ckasayı aç temizle cpu nun üzerinde termal macun war mı bi bak kurumuş çatlamış ise temizle yeniden macun sür geçer inş.