Şimdi Ara

Oyunlarda tearing ve mouse lag sorununu kökünden halledin: D3DOverrider (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
5
Favori
13.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Leone-510

Pro açıkken Splash playeri açın hocam bir de

Epeydir kullanıyordum bunu vsync özelliği olmayan oyunlarda işe yarıyordu ama tam randıman vermiyor sanki

İyi hoş güzel de optimizasyon ve uyumluluk sorunlarını aşamamışlar. İşlevi her ne kadar iyi olsa bile içerik zayıf kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Şimdi vsync açmadan yırtılmaları kaldırabilecekmiyiz?

arkadas

"Oyunlarda tearing ve mouse lag sorununu kökünden halledin"

demis, cok iddiali bir baslik olmus, bilmiyorum denemek lazim

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Denedim. Bu problemi en çok yaşadığım, gözüme nahoş gelen DIRT2 de uyguladım. v-sync yi aktif yapmadan denedim ve eskiye nazaran bir nebze yırtılmalar azalsa da yok olmadı. v-sync aktif edince zaten malum, yırtılma kalmadı ama fps limitlendi. FRAPS ile birkaç SS aldım ama bir türlü istediğim yerleri yakalayamadığımdan daha fazla uğraşmayacağım şimdi.

Yine de yırtılma dışında ana mesajda geçen mouse ve klavye sorunlarına faydası oluyorsa kullanmanın zararı olmaz. (Bende nedense uygulama açıkken 2 sefer mavi ekran verdi, proğramcığı kapatınca o kadar kastım mavi ekran yok, proğramcığı açıp tekrar denedim yine mavi ekran aldım.)

Ben de Street Fighter IV'de denedim. Yanlızca triple buffering açıldığında ve V-Sync kapalıyken, yırtılma daha az yoğun şekilde devam ediyor.

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Şimdi vsync açmadan yırtılmaları kaldırabilecekmiyiz?

İlk mesajda da dediğim gibi bu program daha iyi bir V-Sync sunuyor ve kimi uygulamalardaki kötü etkilerini ortadan kaldırıyor (input lag gibi). Ama sonuçta V-Sync fps limiti yine mevcut. Eğer test amaçlı olarak 60 fps'nin üzerinde fps almak istiyorsan, V-Sync seçeneğini aktif etmemek gerekiyor.

Ben henüz bir hata almadım programı kullanırken. Ayrıca oyunlara girerken ve her tab-alt'tan sonra Windows uyarı sesi almanız normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerroner -- 11 Aralık 2010; 10:34:54 >

• Yırtılmanın sebebi fpsnin monitörün desteklediğinin üstüne çıkması, nasıl v-sync kapalıyken yırtılma olmamasını bekliyorsunuz? Programın öyle bir iddiası olamaz zaten. Programı kullanırken mavi ekran almadım. Son sürüm riva tunerı indirin içinden çıkan d3doverrider ı kullanın. Uyarı sesini kapatabiliyorsunuz.

Triple buffering'in ne işe yaradığını, ne olduğu bi araştırıp; ondan sonra vsync açmadan triple buffering açmaya çalışmak, fps limiti olmadan yırtılmalardan kurtulmak gibi ütopik amaçların peşinden koşun.

http://www.pclabs.com.tr/2008/09/19/lcdlerde-oyun-problemi-refresh-rate/

Bunun yanında, programı Windows açılışı yerine oyuna girerken çalıştırmanızı tavsiye ederim. Bazı durumlarda kilitlenme ve mavi ekran benzeri hatalarla ben de sıkça karşılaşmıştım.

• Abi verdiğin siteyi açrığımda download yazısına tıkladım. ama indirmedi .s registery die bi virüs programı gibi bşy çıktı. Nasıl indirebilirim yaa valla çok güzel bilgi vermişsin Tek çarem senin bilgin .s Yardımcı oln nolursunz.
  • konuyu hortlatmak gibi olacak ama bu programı online oyunlarda deneyen var mı ?
    örneğin ben fifa 13'ün single playerinde bu programı kullanıyorum son derece de memnun olarak.işe yarıyor çünkü.
    ancak online oynarken feci bir lag veriyor sanıyorum bu program.
    bunu düzeltmenin imkanı var mıdır acaba ?
    teşekkürler.

bir de kullananlar eğer mümkünse program açıkken online bir oyun (fifa 12 , 13 çok daha iyi olur) oynamayı denerlerse çok sevinirim.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Beyler bu D3d overrider Nfs Mw'de (2012) orjinal olmayan patch'siz Skidrow sürümündeki düşük Fps olayına karşı işe yarıyor mu?

Ayrıca Riva tuner'i indirmeden sadece d3d overrider'i kullanmak için bu programı bir yerlere upload edebilecek bir hayırsever var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ahmet__01

harbiden bu çok problem oluyor cod 4 multiplayer oynuyorum çok sağol

evet iyi bir fikir olmuş

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • yok abi yok asus o gsync monitörleride aldıracak bize beelli oldu.

Ha, bu aldırmayacağı anlamına gelir mi? Tabi ki hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 9 Ocak 2014; 10:05:56 >
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerroner

Forumda eski konulardan yanlızca birisinde denk geldim bu konuya

eve geçince yeni deneme fırsatım oldu
    abi her kim bunu keşvedip paylaştıysa tek bişey diyeceğim ALLAH razı olsun.

Windows 7'de hala taş gibi çalışmaya devam ediyor.

KOREAN ADC 
    삼성갤럭시
    *High Elo AD Rehberi*
    I'm the greatest, everyone else is just trash.
  • riva turneri mi indiricez
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.