Bildirim
oyunlarda mouseumu hızlı döndürdümmü bir yere çarpıyormuş gibi oluyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Nasıl yardım etmemizi bekliyorsun evine mi gelelim? -
Mouse altligin kotu olabilir mi acaba? Altina bir sey koymadan veya mouse un calismasini engelleyecek sey koyarak kullaniyorsan mouse u ani olarak kaydirdiginda imlec bir anda durur. Guzel bir altlik ile dene derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok kardeşim öyle bişey değil hani masa üstünde mouse yi çevirirsin dışarı çıkamaz bi yere kadar gidebilir ya aynısı oluyo hızlı çevirdiğimde tüm oyunlarda -
quote:
Orijinalden alıntı: emir örez
yok kardeşim öyle bişey değil hani masa üstünde mouse yi çevirirsin dışarı çıkamaz bi yere kadar gidebilir ya aynısı oluyo hızlı çevirdiğimde tüm oyunlarda
Tamam benim bahsettiğim durum da bu. Yavaş harekette sorun yokken hızlı harekette bir anda imleç duruyor. Bu genellikle mouse ile mousepad in uyuşmamasından kaynaklanır. Kullandığın mousepad i yerine başka bir şey dene bi' bakalım -
denedim ama olmuyor yapacak bişey yok benimle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sağlıcakla kal -
quote:
Orijinalden alıntı: emir örez
denedim ama olmuyor yapacak bişey yok benimle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sağlıcakla kal
Rica ederim, halletseydik iyi olurdu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X