Şimdi Ara

oyunlarda cpu ısısı en fazla kaç olmalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
13.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya bırakın yok amd nin sensörler hile yapıyormuş size göre intelden başka marka yok zaten sanki hiç elimizle bakmadım sıcaklığa belki benim sistemde bir sorun olabilir ona bir lafım yok ama sensörlerle felan uğraşmaz bu kadar büyük bir marka bu kadar fanatik olmayın Fizik kurallarına aykırı imiş Bir fan dışardaki havayı aynı ısıda verseydi boşuna vantilatör yapmazlardı o direk havayı veriyor ama nedense normal sıcaklıktan daha soğuk bir hava veriyor pc nin fanına elini yaklaştır bak dışardaki havadan soğuk mu sıcak mı ama tabiki sıcak havanın fanın verdiği havanın soğukluğa etkisi vardır ama fan her zaman dışardaki havadan daha serin bir hava verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

Ya bırakın yok amd nin sensörler hile yapıyormuş size göre intelden başka marka yok zaten sanki hiç elimizle bakmadım sıcaklığa belki benim sistemde bir sorun olabilir ona bir lafım yok ama sensörlerle felan uğraşmaz bu kadar büyük bir marka bu kadar fanatik olmayın Fizik kurallarına aykırı imiş Bir fan dışardaki havayı aynı ısıda verseydi boşuna vantilatör yapmazlardı o direk havayı veriyor ama nedense normal sıcaklıktan daha soğuk bir hava veriyor pc nin fanına elini yaklaştır bak dışardaki havadan soğuk mu sıcak mı ama tabiki sıcak havanın fanın verdiği havanın soğukluğa etkisi vardır ama fan her zaman dışardaki havadan daha serin bir hava verir

Vantilatörün serinleme hissi vermesinin sebebi yarattığı hava akışı ile derideki teri süpürmesidir. Soğuttuğu falan yok. Öyle dönen dandirik bir zımbırtı havayı soğutabilseydi buzdolabına gerek kalmazdı değil mi?

Bilgisayarlarda fanın kullanım amacı da ısınan havayı dışarı atmak, kasa içini ortam ile yakın sıcaklıkta tutmak.

• arkadaşlar bilgisayarım acer 5742g, i5 460m işlemci, nvidia 420gt, 4gb ram var. core temp ile sıcaklıklarıma bakıyorum. nette dolanırken 55-60 arası cpu. feyste oyun oynarken 80lere yaklaşıyor. fifa12yi 1366x768 low ayarlarda oynarken 85-90 arası cpu oluyor. tabi daha yeni temizledim fanı falan. bazı kişiler bu sıcaklıklar bu havalarda normal diyor, bazı kişiler bilgisayarı yakarsın aman ha diyor. mesela ben adobe premierden export alırken cpu 94 oluyor ama laptop daha hiç kapanmadı res atmadı. korkmalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Ya bırakın yok amd nin sensörler hile yapıyormuş size göre intelden başka marka yok zaten sanki hiç elimizle bakmadım sıcaklığa belki benim sistemde bir sorun olabilir ona bir lafım yok ama sensörlerle felan uğraşmaz bu kadar büyük bir marka bu kadar fanatik olmayın Fizik kurallarına aykırı imiş Bir fan dışardaki havayı aynı ısıda verseydi boşuna vantilatör yapmazlardı o direk havayı veriyor ama nedense normal sıcaklıktan daha soğuk bir hava veriyor pc nin fanına elini yaklaştır bak dışardaki havadan soğuk mu sıcak mı ama tabiki sıcak havanın fanın verdiği havanın soğukluğa etkisi vardır ama fan her zaman dışardaki havadan daha serin bir hava verir

Vantilatörün serinleme hissi vermesinin sebebi yarattığı hava akışı ile derideki teri süpürmesidir. Soğuttuğu falan yok. Öyle dönen dandirik bir zımbırtı havayı soğutabilseydi buzdolabına gerek kalmazdı değil mi?

Bilgisayarlarda fanın kullanım amacı da ısınan havayı dışarı atmak, kasa içini ortam ile yakın sıcaklıkta tutmak.

buzdolabı dışardaki havadan çok daha soğuğunu elde etmek için ama tamam ben 10 dereceyi görmedim amd hileci sen doğrusun intel doğru biz yanlışız iyi forumlar bu tartışma bir yere varmayacak

• quote:

buzdolabı dışardaki havadan çok daha soğuğunu elde etmek için ama tamam ben 10 dereceyi görmedim amd hileci sen doğrusun intel doğru biz yanlışız iyi forumlar bu tartışma bir yere varmayacak

Adam yerine koyup birşeyler anlatmaya çalışıyoruz, habire ergen tavırları sergiliyorsun beni de intel fanboyu yaptın iki dakikada. Doğrusunu biliyorsan sen söyle de bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Adam yerine koyup birşeyler anlatmaya çalışıyoruz, habire ergen tavırları sergiliyorsun beni de intel fanboyu yaptın iki dakikada. Doğrusunu biliyorsan sen söyle de bilelim.

hocam bir termometre al eline 15 beklesin evde sonra 15 dk da fanın önünde beklet bak bakalım neresi soğuk oluyor gördüm diyorum yok göremezsin yok amd yanlış ölçüyor ama sen bilirsin ister inan ister inanma sana göre fan soğutmuyor hadi vantilatörün fanı teri süpürüyorda soğutuyor peki işlemcinin fanı nasıl soğutuyor o da mı teri süpürüyor bir yok adam yerine koymuş birşeyler anlatmaya çalışıyormuş sen bildiklerinin üstüne gidiyorsun diyorum 10 derece gördüm siz diyorsunuz göremezsin ne deyim ben

• Arkadaşlar şu an elimde bir termometre olsa gösterirdim ama tahmini olarak bulunduğum 28-30 derece arası ver dirt3 google chrome 2 sayfa açık birde torrent açık sıcaklığıma bakın atmıyormuşum demekki demi şimdi oradan yoksa kasanın yanında vantilatör felan vardır diyenler çıkarsan onun fotosunu koyabilirim kapağı dahi kapalı buyrun ss sini ekranı kırpmamım sebebide dosya büyüklüğünü kabul etmemesi

oyunlarda cpu ısısı en fazla kaç olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy
    Yeter ya gelene geçene ezberden konusuyorsun, çok iyi fizikçiysen forumda değil laboratuarda takıl.
    Milletin sorduğuna yanıt da veremiyor sadece boş boş "Olmaz fizik kurallar bik bik bik" diyorsun. Post kasıyorum dersen o ayrı.

ufaklık sen gitte dersini çalış....uyuyup kalma çakarsın.... öğrende gel... kapasiten kadar konuş.... bilmediğin yerde susmasını bil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy
    Yeter ya gelene geçene ezberden konusuyorsun, çok iyi fizikçiysen forumda değil laboratuarda takıl.
    Milletin sorduğuna yanıt da veremiyor sadece boş boş "Olmaz fizik kurallar bik bik bik" diyorsun. Post kasıyorum dersen o ayrı.

ufaklık sen gitte dersini çalış....uyuyup kalma çakarsın.... öğrende gel... kapasiten kadar konuş.... bilmediğin yerde susmasını bil...

Zora gelince belden aşağı vurma girişimleri, bu sistem hep böyle işledi.

Dediğim gibi kapasiteniz yetmiyorsa zorlamayın.

• i7 950 4.2 ghz overclock de battlefield full 50 cpu sıcaklığı var. Soğutucum corsair h100i kasa cooler master haf 942

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.